Terug naar Site

Gepersonaliseerde Verlovingscadeaus

Vier samen met het gelukkige stel hun verloving met een speciaal, handgemaakt en gepersonaliseerd cadeau. In plaats van ze feliciteren met een cliché 'Toekomstig Bruidspaar' cadeau (gaap), kun je ze nu iets geven wat ze nooit zullen vergeten. Maak het grappig, zoetsappig of juist stijlvol en breng een lach op hun al gelukkige gezichten.

Handgemaakte Gepersonaliseerde Verlovingscadeaus

Elk cadeau is handgemaakt op bestelling, dus het is zo uniek en speciaal als het koppel, en hebben allemaal een uitstekende permanente print die een leven lang mee gaat. Van gezamenlijke cadeaus dus individuele ontwerpen, creëer iets dat 'gefeliciteerd' naar een nieuw level tilt en perfect laat zien hoe veel liefde het gelukkige stel voor elkaar heeft.

Gepersonaliseerde Verlovingscadeaus voor de Toekomstige Bruid

Laten we eerlijk zijn, de toekomstige bruid is het middelpunt van de aandacht, dus zij verdient een beetje meer aandacht. Help haar om het begin van dit nieuwe hoofdstuk in haar leven te vieren met een zelf ontworpen cadeau speciaal voor haar.

Cadeau Ideeën

 • Spaarpot
 • Dagboek
 • Kimono 
 • Theelicht houder 

Ontwerp Tips 

Trouwjurk Fonds

Nou, dit zou ook trouwschoenen fonds kunnen zijn, vrijgezellenavond fonds of zelfs huwelijksreis fonds als je echt ver vooruit wil plannen. Deze keramieken spaarpot is een traditioneel cadeau met een uniek tintje. Een toekomstige bruid heeft al genoeg aan haar hoofd zonder zich ook nog eens druk te maken over waar al haar losse munten te bewaren.

Het Grote Huwelijksplannen Boek

Elke bruid heeft iets nodig om haar ideeën op te kunnen schrijven, planningen te maken of simpelweg haar frustraties te uiten die ze misschien heeft jegens de tafel indelingen. Ontwerp een gepersonaliseerd huwelijks planning boek die een veilige plek zal zijn om alles op te schrijven, van catering prijzen tot hoe verschrikkelijk de ideeën van het bruidsmeisje zijn.

Verlovingscadeaus Voor de Toekomstige Bruidegom

Trakteer de man van de dag op een verlovingscadeau om te koesteren, speciaal ontworpen voor hem. Hij zal zich misschien voelen alsof hij het beste cadeau al heeft (zijn grote liefde haar 'ja' woord) maar iets extra's kan natuurlijk geen kwaad. 

Cadeau Ideeën

 • Boxers 
 • Heupfles
 • Portemonnee
 • Slippers 

Ontwerp Tips

Ball & Chain Boxers 

Ah, de goede oude Ball and Chain grap. Een klassieker. Maar als je broer, neef of beste vriend op het punt staat in het huwelijksbootje te treden, zal hij vast wat flauwe grappen kunnen verwachten. Ik denk dat je je wel kan voorstellen hoe een goede Ball and Chain grap ontwerp er uit kan zien op een paar gepersonaliseerde boxers...

Huwelijks Fonds Portemonnee

Als een flauwe grap richting stereotypes, waarom zou je niet een portemonnee ontwerpen met een grappig citaat over hoe de bruidegom's portemonnee betaald voor het huwelijk? Je zou iets kunnen ontwerpen als 'Deze Portemonnee Betaald Voor Haar Huwelijk' of 'Ik Vroeg Haar Of Ze Met Me Wou Trouwen, En Nu Zet Ze Het Me Betaald'.

Zijn & Haar / Haar & Haar / Zijn & Zijn Verlovingscadeaus

Verdubbel het plezier met een speciaal verlovingscadeau voor het toekomstige bruidspaar. De ideale keuze voor de tortelduifjes die helemaal op één lijn zitten. Als ze plannen om hun leven samen te delen, is het logisch dat je hun een cadeau heeft dat ze samen kunnen delen.   

Cadeau Ideeën

 • Klok
 • Kussens 
 • Handdoeken
 • Tandenborstel houder 
 • Wijnkoeler
 • Snijplank 
 • Tweeluik canvas 

Ontwerp Tips

Het werd tijd Klok

Dit is speciaal cadeau voor het stel dat wel heel lang heeft laten wachten op hun verloving. Wanneer je het goede nieuws hoorde, zal je misschien opgelucht zijn dat het eindelijk gebeurt is nu, hoewel jij helemaal niet in de relatie zit. Leg dit moment vast met een klok, ontworpen met een foto van het gelukkige koppel en een tekst die 'Het Werd Tijd!' uitroept, met de datum van de verloving.  

Reden om te Lachen Tandenborstel Houder

Aan het begin van elke opbloeiende relatie is samen je tanden borstelen een romantisch en schattig gebeuren. Leuk deze ochtend en avond momentjes op met een gepersonaliseerde tandenborstel houden dat het koppel herinnert aan de nummer één reden dat ze hun tanden parelwit houden: elkaar. 

Verlovingsaccessoires 

Naast de voornaamste dingen die georganiseerd moeten worden voor het huwelijk, zoals locatie, jurk en band, zijn er ook kleine details waar over nagedacht moet worden. Met de recente verloving in gedachten, ontwerp je eigen verlovingsbriefpapier uitnodigen en accessoires en ga van start met de voorbereidingen. 

Cadeau Ideeën

 • Briefkaarten
 • Gastenboek
 • Herinneringsdoos 
 • Servetten
 • Slingers 

Ontwerpideeën

Date Reserveer de Datum Briefkaarten

Wat is een trouwerij zonder gasten? Stuur ze je gepersonaliseerde Reserveer de Datum briefkaarten en verspreid het woord over aankomende huwelijk van de eeuw. Ga voor een klassiek ontwerp dat elegantie uitstraalt, or verras je potentiële gasten met een humoristische kaart die het thema al een beetje verklapt. 

Gasten Voorspellingen Boek

Wanneer jij jouw verlovingsfeestje geeft, zorg er voor dat je een gastenboek neerlegt dat iedereen kan tekenen. Het is echter leuk om in plaats van dit een standaard 'veel geluk met jullie huwelijk' te maken, mensen te vragen om voorspellingen achter te laten voor de grote dag. Wanneer zal het zijn? Wat voor soort jurk zal de bruid dragen? Hoe laat zal de bruidegom dronken zijn? Je kan alles terug lezen na de trouwerij en prijzen uitreiken aan gasten die het beste hebben voorspelt.