Zijde Bedrukken

Zijde Bedrukken

100% zijde, 100% Luxe, 100% Made with Love

Vanaf € 29,00

Bags of Love biedt nu nu 100% echte natuurlijke zijde voor al jouw drukwerk. Ons prachtige 100% echte zijde is van de beste kwaliteit en is een welkome aanvulling op ons ruime assortiment stoffen. Gebruik je eigen ontwerpen en afbeeldingen voor persoonlijke en op maat gemaakte zijde! Maak prachtige zijden prints, perfect voor modeontwerpers. Met de beschikbare optionele zomen, kunnen we kleine stukken bieden zonder minimale bestelling. Verschillende zoom opties beschikbaar.

 • Klaar in 1 - 2 dagen

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Betaal na bezorging

 • 100% natuurlijk zijde
 • Levendige, duurzame afdrukken
 • Zoom optie beschibaar
 • 3 jaar garantie

Selectie van Zijde Stoffen

Kies uit natuurlijke zijde en zijde soorten voor je hobby of kleding projecten.

Onderhoudsinstructie

Was op 30°c, laat hangend drogen, niet uitwringen, strijken op lage temperatuur.

 • Wassen op 30 Graden
 • Droger 1
 • Hangend Drogen
 • Niet Uitwringen
 • Lage Temperatuur

Reviews voor Echte Zijde Bedrukken

Echte Zijde Bedrukken Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Professionele Zijde Bedrukking

Zijde is een van de meest prachtige stoffen ooit gemaakt, die geweldig drapeert en heerlijk aanvoelt. Als je graag op zijde stof wil drukken zijn wij zeker de besste keuze, met onze hoge kwaliteit zijde, proffesionele print technieken en efficiente service. We printen de zijde in enkele dagen en versturen het erg snel. We hebben geen minimum bestelling zodat je kan testen met kleinere stukken. Om dit digitale zijde print proces te starten, klik op 'start ontwerpen' hier boven en upload je ontwerpen en kies je dimensies. Ook kan je hier het type zijde kiezen dat je graag wil gebruiken, zo simpel is het. We hebben verschillende opties voor patronen of het spiegelen van je ontwerp, en mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je werk van de juiste dimensies is. Of je nou een klein stuk nodig hebt voor bijvoorbeeld een sjaal, of je een paar meter zijde wilt bedrukken, dit kan hier allemaal.

Let op: een aantal van onze prachtige zijde stoffen zijn een 100% natuurlijk, dus er zijn geen chemische producten gebruikt. Hierdoor worden rijke en intense kleuren gecreëert. Als je twijfelt, raden we altijd aan een sample of een stalen pakket aan te schaffen voor het bestellen, om te zien hoe kleuren verschijnen op echt zijde en hoe ze aanvoelen.

Zoom Opties Voor Zijde

We dachten dat het een goed idee zou zijn om de optie omzomen toe te voegen aan onze zijde diensten. Voor de meeste textielontwerpers of studenten, zijn digitaal geprinte sjaals een heel gebruikelijke manier om te beginnen met ontwerpen, en ze gebruiken ons voor digitaal drukwerk op zijde. Wij begrijpen dat het lastig is om de randen om te (laten) zomen - dus hebben we een omzoom optie toegevoegd. Nu kun je, voor een klein beetje extra, je sjaals laten omzomen. We bieden een volledige knip,- en naai service hier bij Contrado, van Bags of Love. We kunnen een zoom toevoegen voor een kleine toeslag. We creëren een kleine geplooide zoom die ongeveer 5mm van het materiaal gebruikt.  Als je 100x100cm bestelt is de overblijvende stof ca. 99x99cm (zoom en krimp). We gebruiken zwarte of witte draad, afhankelijk van welke het best bij je kunstwerk past. Laat, als je een voorkeur hebt, dit zo snel mogelijk weten per chat, e-mail of bel zo snel mogelijk na het plaatsen van je bestelling. Op onze zijde en andere licht geweven stoffen is de boordrand recht (verticaal naar beneden op de rol) en voor andere stoffen is deze iets gegolfd.

Een groot aantal toepassingen

Perfect voor het maken van je eigen op maat gemaakte sjaals en doeken, zijden dassen, luxe kleding, lingerie, jurken en accessoires. Modeontwerpers kunnen zijde gebruiken voor een breed scala aan creatieve en unieke ideeën. We zijn expert in het tot leven laten komen van jouw ontwerpen op de hoogste kwaliteit zijde met de meest levendige kleuren. Couture ontwerpers, zijden stropdas makers, bruidsmode en lingerieproducenten gebruiken ons bedrukte zijde. Zelfs film en theater producties maken gebruik van onze diensten voor scènes of kostuums. Interieurarchitecten kunnen ons product ook gebruiken voor specifieke eisen in fijne detaillering en luxe afwerking.

Randafwerking Opties:

 • Zoals het komt: Wij knippen eenvoudig om je afbeelding heen, waardoor het misschien een ongelijke witte rand kan achterlaten.
 • Zoom met zwarte of witte draad: Wij werken de randen van de stof af met een keuze uit zwart of wit draad. 1-2 dagen extra productietijd.
 • Uitgeknipt op de lijn: Wij zullen netjes om uw afbeelding heen knippen.

Onderhoud van de bedrukte zijde: Behandel dit mooie materiaal goed en het zal jarenlang zijdeachtig en helder blijven. Wij adviseren om het te laten reinigen bij de stomerij. Nat wassen zal de natuurlijke zijde en afdrukken beschadigen. Behandel de stof voorzichtig, omdat het een kwetsbaar materiaal is. Let op, de nerf van het weefsel kan leiden tot een licht golvende rand, aan 2 zijden van het gestikte weefsel. Dit komt door de natuurlijke zachtheid van de zijde.

Richting Zijdenerf
Let op, de nerf van het weefsel kan leiden tot een licht golvende rand, die te zien is aan 2 zijden van het gestikte weefsel. Dit komt door de natuurlijke zachtheid van de zijde.

3 jaar garantie op de structuur van de stof en 2 jaar garantie op de print als de onderhoudsinstructies zijn opgevolgd.

Dit vind je misschien ook leuk: