Fotoposters - 3 voor 2

3 VOOR 2 AANBIEDING
close

3 for 2 offer: add 3 of the same product with the same or different design and get the 3rd for free. The discount will be applied automatically in the basket.

Fotoposters - 3 voor 2

Gepersonaliseerde posters

Opslaan 18% Vanaf € 32,00 Was € 39,00

Maak poster afdrukken van foto's en geniet thuis van grote posters met behulp van onze poster printservice. Ontwerp grote fotoposters om je kamers op te vrolijken. Gebruik ons gratis systeem om collage posters te maken.

 • Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Koop nu, betaal later

Kenmerken bedrukte posters

 • 180 g/m² satijnen papier
 • Duurzaam en luxe
 • Verkrijgbaar in verscheidene maten
 • Prints verkleuren niet
 • Express levering mogelijk
 • Nu 2+1 GRATIS

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Gratis Foto Prints

Met onze koop 2 krijg de 3e gratis aanbieding kunt je een gratis poster te krijgen, dit geldt ook voor de A4 en A3 multi-packs - koop 2 verpakkingen posters en krijg de derde gratis. Op de grotere formaat posters die per stuk verkocht worden krijg je als je er 2 koopt er 1 gratis (enkele poster). Met de mogelijkheid om verschillende afbeeldingen te kiezen is dit de beste deal in het afdrukken van foto's.

A4 en A3 Poster Prints (hoogglans gelamineerd)

A4-formaat in een verpakking van vier posters en A3-formaat in verpakkingen van drie fotoposters. A4 en A3 worden geprint in fotokwaliteit en verzegeld met een glossy 'schoon te vegen' gelaagd oppervlak. Ophangen op de koelkast of in keuken is daarom geen probleem. Veilig afgeleverd in een platte envelop met stevig karton om de poster te beschermen. Onze A4 posters zijn leverbaar in verpakkingen van vier en en A3 posters in verpakkingen van drie - dat betekent dat je dezelfde of verschillende foto's kunt laten afdrukken in deze leuke maten. Koop 2 verpakkingen en krijg een derde verpakking posters gratis.

Collage Foto Afdrukken

Als je veel foto's hebt kun je ook fotocollage posters te maken. Ze zijn erg leuk, makkelijk te maken en fantastisch om naar te kijken. Maak 2 fotocollages en krijg de 3e gratis. Dat is een identieke collage op een gratis poster.

Poster afdrukken

Wij zijn specialisten in het printen van A4, A3, A2, A1 en A0 posters en aangepaste formaten vergrote fotoprints. Wij maken ook gepersonaliseerd behang, dit stelt ons in staat om op maat gemaakte posters te maken met enorme afmetingen - tot enkele meters breed als je wil.

Foto Poster Prints Online

Je kunt bij ons je posters online maken. Upload een foto en bestel je poster in ons veilige online winkel systeem. Ons online preview-systeem helpt je bij het selecteren van de grootte en het ontwerp. Je kunt posters met afbeeldingen en tekst laten maken voor thuis, op kantoor, op evenementen of voor aankomende feestjes. Maak je eigen gepersonaliseerde posters in verschillende maten en met super grote poster afdrukken.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk: