Fotoposters

3 VOOR 2 AANBIEDING
close

3 for 2 offer: add 3 of the same product with the same or different design and get the 3rd for free. The discount will be applied automatically in the basket.

Fotoposters

Gepersonaliseerde posters

Vanaf € 32,00

Maak poster afdrukken van foto's en geniet thuis van grote posters met behulp van onze poster printservice. Ontwerp grote fotoposters om je kamers op te vrolijken. Gebruik ons gratis systeem om collage posters te maken.

 • Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Koop nu, betaal later

 • 180 g/m² satijnen papier
 • Duurzaam en luxe
 • 220 g/m² mat papier
 • Afdrukken zijn bestand tegen vervaging
 • Express levering mogelijk
 • Koop er 2 en krijg de 3e GRATIS!

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet Weken

Gratis Foto Prints

Met onze koop 2 krijg de 3e gratis aanbieding kunt je een gratis poster te krijgen, dit geldt ook voor de A4 en A3 multi-packs - koop 2 verpakkingen posters en krijg de derde gratis. Op de grotere formaat posters die per stuk verkocht worden krijg je als je er 2 koopt er 1 gratis (enkele poster). Met de mogelijkheid om verschillende afbeeldingen te kiezen is dit de beste deal in het afdrukken van foto's.

A4 en A3 Poster Prints (hoogglans gelamineerd)

A4-formaat in een verpakking van vier posters en A3-formaat in verpakkingen van drie fotoposters. A4 en A3 worden geprint in fotokwaliteit en verzegeld met een glossy 'schoon te vegen' gelaagd oppervlak. Ophangen op de koelkast of in keuken is daarom geen probleem. Veilig afgeleverd in een platte envelop met stevig karton om de poster te beschermen. Onze A4 posters zijn leverbaar in verpakkingen van vier en en A3 posters in verpakkingen van drie - dat betekent dat je dezelfde of verschillende foto's kunt laten afdrukken in deze leuke maten. Koop 2 verpakkingen en krijg een derde verpakking posters gratis.

Grote Poster Prints (mat stevig papier)

Onze grote fotoprints worden gedrukt op A2, A1 en A0 posters. Deze supergrote posters komen per stuk en dan hebben we ook nog megagrote posters in 150x100cm (60x40 ") en 200x150cm (79x60") gedrukt op ons stevige papier (matte afwerking). Enorm grote posters zijn leverbaar in 150x100cm (60x40 ") en 200x150cm (79x60"). Onze grote fotoposters (groter dan A3) worden gedrukt op ons extra stevig materiaal met een matte afwerking en mooie textuur. Voor al deze grootformaat posters geldt dat als je er 2 koopt de 3e gratis is.

Collage Foto Afdrukken

Als je veel foto's hebt kun je ook fotocollage posters te maken. Ze zijn erg leuk, makkelijk te maken en fantastisch om naar te kijken. Maak 2 fotocollages en krijg de 3e gratis. Dat is een identieke collage op een gratis poster.

Poster afdrukken

Wij zijn specialisten in het printen van A4, A3, A2, A1 en A0 posters en aangepaste formaten vergrote fotoprints. Wij maken ook gepersonaliseerd behang, dit stelt ons in staat om op maat gemaakte posters te maken met enorme afmetingen - tot enkele meters breed als je wil.

Foto Poster Prints Online

Je kunt bij ons je posters online maken. Upload een foto en bestel je poster in ons veilige online winkel systeem. Ons online preview-systeem helpt je bij het selecteren van de grootte en het ontwerp. Je kunt posters met afbeeldingen en tekst laten maken voor thuis, op kantoor, op evenementen of voor aankomende feestjes. Maak je eigen gepersonaliseerde posters in verschillende maten en met super grote poster afdrukken.

Dit vind je misschien ook leuk: