Gepersonaliseerde Kleding

Onze gepersonaliseerde kleding wordt met de hand gemaakt in ons eigen atelier, zodat jij een echt fashion statement kunt maken. Volg de mode niet, maar ontwerp het zelf!

Voor Haar

Welke vrouw wil nu niet haar eigen bedrukte kleding? Ontwerp je eigen jurken, jasjes, bikini's & ondergoed voor een unieke eigen stijl.
Bekijk meer


Voor Hem

Onze collectie gepersonaliseerde herenkleding is perfect voor stoere mannen. Ontwerp alles van trendy bomberjacks tot sexy boxershorts.
Bekijk meer


Kinderen

Zorg dat je kids hun persoonlijkheid kunnen laten zien met gepersonaliseerde kinderkleding, rugzakken & andere accessoires, perfect voor school & (..)
Bekijk meer


Mode Accessoires

Van zakdoeken & sjaals tot manchetknopen & mutsen, onze gepersonaliseerde mode accessoires zijn perfect om je look af te maken.
Bekijk meer


Handgemaakte Gepersonaliseerde Kleding

We hebben een breed aanbod van bedrukte kledingstukken voor mannen en vrouwen die we met de hand voor je maken. Bij de meeste van onze gepersonaliseerde kledingstukken kun je zelf de stof kiezen, naast andere opties zoals labels, zakken, etc. Wij drukken je ontwerp op een grote lap stof, deze wordt met de hand geknipt en genaaid door onze ervaren naaisters, in het patroon van jouw gepersonaliseerde kledingstuk. We gebruiken een specialistisch printproces dat de inkt diep in de vezel drukt, voor een permanente, diepe en levendige print die niet loslaat. Modegevoel is erg persoonlijk, en we willen je helpen om je eigen stijl te ontwikkelen en dat gaat verder dan een print met alleen je naam ofzo. Bedruk jouw ontwerp helemaal over onze gepersonaliseerde kleding, voor een unieke look die je nergens anders vindt.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van patronen en het klasseren en ontwikkelen van kledingstukken, dit in combinatie met onze expertise in digitaal drukken, zorgt ervoor dat jij unieke gepersonaliseerde kleding cadeaus kunt maken. Verras je vriend met een sexy boxershort, of ontwerp een jurkje dat je vriendin kan dragen op vakantie. We breiden onze collectie moderne gepersonaliseerde kleding continu uit. Zorg dat je je onderscheidt van de massa met deze collectie gepersonaliseerde kleding, exclusief bij Bags of Love.