Gepersonaliseerde Tassen Collectie

Creëer gepersonaliseerde designer tassen bij Bags of Love

We maken een breed scala aan onderscheidende en exclusieve tassen, sinds 2003. We hebben faciliteiten die het ons mogelijk maken om textiel, leer, neopreen en andere oppervlakken te bedrukken, dat we vervolgens snijden volgens onze eigen patronen, naaien en construeren op bestelling. Dit verbaast veel mensen. Vaak is het eerste wat mensen denken dat we blanco producten bedrukken - dat is niet zo. We besteden veel aandacht aan de stukken om unieke en exclusieve producten voor onze klanten te creëren. Natuurlijk moedigen wij je aan om het zelf te proberen.


Aanvankelijk waren de eerste modellen die we ontwikkelden klassieke fotohandtassen en accessoire,- en make-up tasjes, perfect voor gepersonaliseerde fototassen. We ontwerpen ze zo dat de foto goed op het product past zonder bij te snijden.


Vandaag de dag hebben we het voordeel van onze op maat gemaakte ontwerp software, we zijn in staat om al onze fototassen in een online design-systeem te presenteren, waar je zelf makkelijk foto's en ontwerpen voor op onze tassen kunt maken. Mensen maken prachtige combinaties van foto's, montages, grafische ontwerpen en tekst waardoor de klant iets heel unieks krijgt. Elke tas die we maken is op bestelling, één tegelijk, door onze deskundige in-house tassenmakers en naaisters. Het brede aanbod vormen, maten en afwerkingen betekent dat er een geschikte tas is voor iedereen, waaronder tassen voor mannen. We laten jou zelf het ontwerp maken in ons systeem, met tools die gemakkelijk en gratis te gebruiken zijn.


Handgemaakt


In de loop der jaren hebben we een zeer getalenteerd team en een prachtige full-service voorziening opgebouwd waar we al ons drukwerk, de productie en de fabricage doen. Ons atelier staat vol met printers, persen, naaimachines, snijtafels, lijmstations en productielabs. Waar anderen kant en klare, blanco, Chinese importproducten van lage kwaliteit bedrukken, worden deze tassen door ons zelf vervaardigd uit grondstoffen, zodat we de kwaliteit en de tijdslijn van de productie van je bestelling onder controle hebben.


De kwaliteit is zo goed dat ze een leven lang meegaan, ze worden geleverd met 2 jaar garantie. Omdat we ze zelf maken in ons eigen bedrijf kunnen de op maat gemaakte tassen binnen enkele dagen worden geleverd. De meeste stijlen kunnen de binnen twee dagen worden geleverd, dus als je een indrukwekkende designertas wil met je eigen creatieve werk erop, ontwerp hem dan hier.