Gepersonaliseerde Tassen & Accessoires

Onze exclusieve gepersonaliseerde tassen & accessoires worden met de hand gemaakt en zijn prachtige cadeaus voor elke gelegenheid, van een avondje uit met de meiden tot vakanties.
Gepersonaliseerde tassen
Exclusieve Collectie Gepersonaliseerde Tassen & Accessoires

Hiermee is Bags of Love begonnen. Onze deskundige experts gebruiken alleen de beste materialen om jouw gepersonaliseerde tassen met de hand te maken. Elk detail is belangrijk voor de best mogelijke afwerking. Van een clutch bedrukt met foto’s van de meiden tot gepersonaliseerde schooltassen voor kinderen, we hebben een tas voor elke gelegenheid. Sinds we in 2003 zijn begonnen met het maken van gepersonaliseerde tassen hebben we ons steeds verder gespecialiseerd in het bedrukken en produceren, we zijn er dan ook erg trots op. We werken met hoogwaardige materialen zoals Italiaans nappa leer, glanzend satijn, gepatenteerd vinyl en faux suede. Jouw gepersonaliseerde tas is prachtig gemaakt, met levenslange garantie.

Of je nu gepersonaliseerde tassen voor meisjes wilt om hun balletschoenen in te bewaren, of gepersonaliseerde tassen voor jongens om hun modderige schoenen uit de buurt van hun kleding te houden, we maken alles helemaal met de hand voor een echt uniek foto cadeau. Hetzelfde geldt voor onze accessoires, daarom hebben we zo’n groot aanbod cadeaus in verschillende stoffen, maten en andere opties. Gepersonaliseerde tassen zijn perfecte cadeaus voor je vrienden en familie, we kunnen ze zelfs binnen een dag klaar hebben voor verzending, handig voor als je alles op het laatste moment doet.