Gepersonaliseerde Sleutelhanger voor Hem

Gepersonaliseerde Sleutelhanger voor Hem

Gepersonaliseerde sleutelhanger voor mannen

Vanaf € 51,00

Ontwerp een gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem en creëer een uniek accessoire voor zijn huis- of aut...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Gepersonaliseerde heren sleutelhanger

 • Gemaakt van dubbele croupon leder
 • Kies uit 5 verschillende kleuren rand
 • Lus van 1,7 cm x 15,5 cm
 • Gebruik je favoriete foto's
 • Verkrijgbaar met goud- of zilverkleurige details
 • Handgemaakt en bedrukt op aanvraag

Draag je herinneringen altijd bij je, met deze gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem.

Deze prachtige gepersonaliseerde sleutelhanger voor mannen wordt met zorg gemaakt van een dunne strook dubbele croupon leer en afgewerkt met goud- of zilverkleurige details. Je kunt jouw eigen gepersonaliseerde heren sleutelhanger maken, door je favoriete foto's te selecteren en deze af te laten drukken op de unieke leren lus. De rand is verkrijgbaar in vijf kleuren en wordt met de hand geverfd.
 • Gemaakt van dubbele croupon leer
 • Lus 1,7 cm x 15,5 cm
 • Metaal in gouden of zilveren kleur
 • Rand in vijf kleuren
 • Incl. handige clip om je sleutels aan vast te maken
 • Personaliseer met foto's en tekst naar keuze
 • Perfecte cadeau-idee voor Vaderdag
 • Handgemaakt

Onderhoudsinstructies

Alleen schoonvegen.

 • Afvegen
 • Niet Wassen

Verras een vriend, familielid of geliefde met een Gepersonaliseerde Sleutelhanger voor Hem

Zoek jij een cadeau voor een dierbare die binnenkort verhuizen of net zijn eerste auto heeft gekocht? Verras hem dan met een gepersonaliseerde sleutelhanger voor mannen.  Deze unieke duurzame herensleutelhanger is de perfecte versiering voor hun nieuwe sleutels.

De sleutelhanger voor hem wordt gemaakt van een band kernleer, dat hoogwaardig leer is met een geweldige printkwaliteit. De volnerf samenstelling van deze leersoort zorgt dat de inkten tot diep in het materiaal doordringen, wat een rijke en levendige print oplevert.

Jouw ontwerp & onze technieken; het beste van twee werelden

Wanneer jij een gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem hebt besteld, gaat ons team leerwerkers en coupeuses direct voor je aan de slag. We beginnen bij het afdrukken van je ontwerpen en foto's op het dubbele croupon leer en gebruiken hierbij een specialistisch printproces dat HD-kwaliteit prints oplevert met prachtige, duurzame en verzadigde kleuren. 

Vervolgens wordt het leer op maat geknipt en voorzien gekleurde randen, die in meerdere lagen met de hand worden geverfd. Je kunt kiezen uit vijf kleuren rand, variërend van felle kleuren zoals rood en blauw, tot neutralere tinten zoals zwart en beige. Zo kun je een kleur kiezen die aansluit bij je ontwerp of juist een fellere kleur kiezen die een mooi contrast vormt.

Onze coupeuses maken vervolgens ene leren band van de lus, naaien de gepersonaliseerde sleutelhanger voor mannen aan elkaar en voorzien het accessoire van goud- of zilverkleurig metaalwerk.

Nadat de kwaliteit nog eenmaal is gecontroleerd, wordt je gepersonaliseerde heren sleutelhanger verzonden.

Neem je favoriete herinnering overal mee naartoe

Wanneer je een gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem creëert, is het belangrijk rekening te houden met de vorm van het accessoire. De band is vrij dun, waardoor deze het meest geschikt is voor foto's of ontwerpen die niet al te groot zijn.

Via de optie 'bekijk product' kun je ervaren hoe je foto's er op de uiteindelijke gepersonaliseerde heren sleutelhanger uit komen te zien en de afbeelding, indien gewenst, verplaatsen.

In ons online ontwerpprogramma kun je kiezen uit vijf kleuren rand. Heb jij een mannen sleutelhanger met zwart-wit foto ontworpen, kies dan voor een rode rand om een statement te maken. Wil je liever een kleur je ontwerp juist complementeert? Kies dan voor een crème- of zwartkleurige rand en zorg dat de focus op jouw foto blijft liggen.

Jouw gepersonaliseerde heren sleutelhanger wordt afgewerkt met goud- of zilverkleurig metaalwerk. Je kunt eveneens via de interface bekijken hoe de verschillende kleuren er bij jouw design uitzien, alvorens je een bestelling plaatst.

Aan de bovenkant van de mannen sleutelhangers bevindt zicht een metalen stud. De stud wordt in de interface als een kleine cirkel getoond, zodat je hier bij het ontwerpen rekening mee kunt houden. Zorg dus dat belangrijke details of gezichten zich niet in deze cirkel bevinden.

Je kunt een gepersonaliseerde sleutelhanger laten bedrukken met een enkele afbeelding, meerdere afbeeldingen of zelfs een fotocollage. Kies voor een mooie landschapsfoto of je favoriete vakantiekiekjes en wordt elke dag herinnerd aan bijzondere momenten.

Trending: