Terug naar Site
Gepersonaliseerd Dienblad

Gepersonaliseerd Dienblad

Dienblad met jouw ontwerp Made in the UKMade in the UK

Bespaar 5% Vanaf € 56,00 Was € 59,00

Bags Of Love heeft een afdeling die unieke individuele dienblaadjes maakt met foto's of ontwerpen. Onze trays zijn exclusief voor Bags Of Love e...

Lees Meer

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 59,00
 • 2 € 52,16 Per Stuk (Bespaar € 13,67)
 • 4 € 49,13 Per Stuk (Bespaar € 39,49)

Kenmerken bedrukte dienbladen

 • Kies uit vier maten
 • Stevig & krasbestendig
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Op bestelling bedrukt
 • Plastic bladen met fullcolourprint
 • Drie jaar garantie

Onderhoudsinstructies

Alleen met de hand wassen.

 • Handwas

Ontwerp je eigen Dienblad

Dit is een geweldige manier om een ​​uniek cadeau te maken met je foto's, gedichtje of ontwerp. Of gewoon een geweldige manier om wat kunst te laten zien, of als afscheidscadeau voor de ​​meesters en juffen. Deze trays worden een voor een, op korte termijn en op bestelling gemaakt. Geen minimum aantal en geleverd binnen 3 dagen. Maak een speciaal dienblad voor een speciale dag of evenement. Serveer wat te drinken of lekkere hapjes op je zelf ontworpen dienblad en pronk met je talent of merk. Ontwerp je eigen dienblad met foto's aan de voorkant, ideaal om het diner, wat rondjes of thee te serveren.

Fotodienbladen

Deze trays zijn een origineel idee van Bags Of Love. We hebben ze in twee maten. De kleine is perfect als thee dienblad en ideaal voor een kopje thee op een schoteltje en natuurlijk wat koekjes of cake! Ze zien er geweldig uit. Het diner blaadje is perfect voor een groot bord, bestek, servet en een drankje. Het kleine dienblad kun je ook bij de voordeur of naast je bed zetten om de autosleutels, munten, telefoon en kaartjes op te leggen. Het grote dienblad is handig voor eten op schoot of bij een film of in de tuin. Het is gewoon een groot decoratief dienblad voor vele doeleinden - en het staat natuurlijk ook leuk in je keuken of op je dressoir, zodat iedereen het kan zien.

Zorg voor je dienblad!

Het is heel glossy met diepe stevige print, zodat hij gemakkelijk kan worden afgeveegd met een vochtige doek om er weer fantastisch uit te zien. De dienbladen kunnen in de vaatwasser op 30 ° C, maar dit is niet noodzakelijk. Je kunt ze beter even afspoelen of afvegen met de hand. De afdruk kan bijna niet beschadigen.

We raden je af om dit dienblad te gebruiken voor extreem hete gerechten van meer dan 90°C omdat het material dan kan vervormen. Een kopje thee is natuurlijk helemaal prima.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Trending:

Recentelijk Bekeken