Verzending


Verzending

90% van de bestellingen wordt binnen 1-2 werkdagen met DHL geleverd (dit is zonder de productietijd). Lees hoe tevreden onze klanten zijn met onze levering in de recensies.

De verzending van je bestelde producten wordt meestal gedaan door onze partners DHL, FedEx, TNT en DPD.

Let op: Als we verzenden na 18:00 wordt het pakketje meestal pas de volgende ochtend opgehaald. Op dat moment kunnen we helaas geen wijzigingen maken in het bezorgadres. Bij een expres verzending geldt de volgende werkdag als eerste dag van bezorging.

Levertijden

Op de productpagina's vindt je de productietijd van individuele producten. De levertijd bedraagt meestal 1-3 werkdagen. Bij het bestellen van grote of omvangrijke producten zoals stoelen of kamerschermen met een afmeting van meer dan 60x50 cm, wordt de levertijd verlengd tot 4-5 werkdagen. Ook bij het bestellen van meerdere producten, ongeacht de grootte, moet je rekening houden met een levertijd van tenminste 4 werkdagen.

Let op: de productietijd moet worden toegevoegd aan de levertijd.

Zodra je pakket verzonden is krijg je een e-mail met een trackingnummer, zodat je je pakketje kunt volgen.


Bezorgtijden

De leveringen vinden plaats van maandag tot vrijdag, levering op zaterdag is niet mogelijk! Hou er rekening mee dat we de exacte levertijden niet kunnen beïnvloeden, omdat deze vallen onder de verantwoordelijkheid van de koerier. Informatie over de status van de levering kun je volgen met de track & trace.


Als het heel belangrijk voor je is om een bestelling op een bepaald tijdstip te ontvangen, neem dan rechtstreeks contact met ons via ons contactformulier onder vermelding van je ordernummer en wij zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat je fotocadeau op de gewenste datum bezorgd wordt. Door diverse lever,- en de productie-omstandigheden, kunnen we dit echter niet garanderen.


Afleveradres

Een handtekening is vereist voor alle leveringen. Daarom moet je een afleveradres opgeven waarop je zending in ieder geval kan worden aanvaard.

Een ander bezorgadres kan natuurlijk worden toegevoegd tijdens het bestelproces.

Afzender van uw levering is Contrado Imaging Ltd., UK.


Bezorgkosten

Wij leveren wereldwijd, de bijbehorende kosten zijn verschillend voor elk product en te vinden op de individuele productpagina's, maar deze zijn natuurlijk ook zichtbaar tijdens het bestelproces.


Voor grotere pakketten of met Express - levering is het mogelijk dat wij contact met je opnemen vóór verzending, er kunnen extra verzendkosten gerekend worden. We sturen dan een speciale link waarmee je kunt betalen, waardoor we een veilige en snelle levering van je pakket snel en gemakkelijk kunnen waarborgen.

Invoerbelasting

Hou er rekening mee dat wanneer je Bags of Love NL bestelling buiten Nederland of de EU wordt geleverd, dat je extra kosten kunt oplopen die buiten onze controle zijn. Dit kan niet-terugbetaalbare douanekosten en administratiekosten zijn. Voor verzending naar de VS of Japan, kun je beter je bestelling op de overeenkomstige internationale websites plaatsen om potentiële kosten te vermijden. Voor elk ander land buiten de EU adviseren wij om eerst hun specifieke douanerechten te controleren op invoerkosten.