Terug naar Site

Bags of Love Bezorgservice

Bij Bags of Love staan productkwaliteit, goede service en snelle levering hoog in het vaandel. Dankzij onze eigen productiefaciliteit zijn we in staat om veel van onze items al binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling te verzenden. Dit komt omdat zowel onze werknemers als onze productie zich in hetzelfde gebouw bevinden, wat garandeert dat elk product naar de hoogste standaard wordt bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het specifieke item. De precieze details hierover kun je vinden op elke individuele productpagina. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden niet meegerekend worden in de productietijd. In het zeldzame geval dat we een item opnieuw moeten bedrukken, kan de productietijd met 1-2 dagen worden verlengd.


NB: specifieke besteldeadlines voor de feestdagen vindt je hier.

INTERNATIONAAL

Bags of Love maakt gebruik van FedEx, DHL, TNT of een vergelijkbare koerierdienst voor de internationale bezorging. We verzenden graag via deze bedrijven, omdat je zowel het pakket kunt volgen als gegarandeerd bent van een snelle levering. Deze bezorgdienst kan al pakketten leveren binnen 2 werkdagen. Gemiddeld worden de producten binnen 4 dagen geleverd, afhankelijk van de bestemming en de toegankelijkheid van het gebied. De bezorgkosten en -tijden kunnen aanzienlijk variëren, vooral wanneer het pakket bezorgd moet worden in een afgelegen gebied. In sommige gevallen is Bags of Love genoodzaakt hier extra kosten voor in rekening brengen. Mocht dit zo zijn, zullen we eerst contact met jou opnemen, alvorens de toeslag wordt berekend.

BEZORGTIJDEN

De leveringen vinden plaats van maandag tot vrijdag. Houd er rekening mee dat we de exacte levertijden niet kunnen beïnvloeden, omdat deze vallen onder de verantwoordelijkheid van de koerier. Informatie over de status van de levering kun je volgen met de track-and-tracecode.

INVOERBELASTING / DOUANERECHTEN

Bags of Love biedt wereldwijde levering en betaalt, voor de meeste landen, de douanerechten. Wanneer je een bestelling wil laten bezorgen in een land buiten het VK, controleer dan of er een website is die correspondeert met dit land, zodat je mogelijke extra kosten kunt vermijden. Je kunt de verschillende landen vinden in de footer van onze website. Als je Bags of Love bestelling buiten het VK wordt bezorgd, kan het zijn dat er extra kosten in rekening worden gebracht waar wij geen invloed op hebben. Denk bijvoorbeeld aan niet-terugvorderbare douanebelasting of administratieve kosten. We raden aan de specifieke douane- of invoerrechten van het land van bestemming goed te controleren.