Terug naar Site

Gepersonaliseerde Sieraden

Geniet van onze prachtige collectie gepersonaliseerde sieraden, met liefde handgemaakt op bestelling. Of je nu zoekt naar een speciaal cadeau voor een dierbare of juist jezelf wil verwennen met een origineel accessoire; onze foto sieraden zijn het perfecte geschenk voor elke gelegenheid. Laat je creativiteit de vrije loop door een sieraad te ontwerpen met jouw eigen design of afbeelding.

Herinneringen Vastleggen met Foto Sieraden

Sieraden zijn de perfecte manier om een speciaal moment of persoon te gedenken. Een foto sieraad kan zorgen voor verbinding tussen partners, vrienden en familieleden. De gepersonaliseerde sieraden worden handgemaakt op bestelling van de beste materialen, waardoor een duurzaam accessoire ontstaat waar je jarenlang van kunt genieten.

 • Selectie gepersonaliseerde sieraden
 • Met zorg en aandacht handgemaakt
 • Verschillende maten beschikbaar
 • Ideaal als aandenken of fotocadeau
 • Levendige kleuren en duurzame prints
 • Bedrukt met milieuvriendelijke inkten
gepersonaliseerde sieraden cadeau

Het Perfecte Cadeau

Gepersonaliseerde sieraden zijn tijdloze cadeaus voor iedereen en voor elke gelegenheid. Wanneer jij een sieraad ontwerpt, investeer je niet alleen in een duurzaam accessoire dat levenslang meegaat, maar ook in een prachtige manier om herinneringen dichtbij te dragen. Creëer een speciaal aandenken voor een bijzonder persoon en laat bijzondere momenten, personen en herinneringen op stijlvolle wijze vastleggen.

foto sieraden

Handgemaakt op Bestelling

Jouw print on demand sieraad wordt met liefde handgemaakt en bedrukt met milieuvriendelijke inkten. De kwaliteit van de gepersonaliseerde sieraden wordt grondig gecontroleerd, alvorens we deze naar jou verzenden. Zo ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht is gemaakt.

gepersonaliseerde foto sieraden

Met Jouw Ontwerp

Het mooiste aan het ontwerpen van een gepersonaliseerd sieraad, is dat het een origineel exemplaar oplevert dat precies past bij de persoon voor wie het bestemd is. Of het nu draait om een verjaardag, jubileum, trouwdag, babyshower, afstudeerfeest en nog veel meer; met een foto sieraad ben jij gegarandeerd van een attent, persoonlijk en uniek cadeau.

gepersonaliseerde sieraden ontwerpen

Duurzaam Design

Jouw gepersonaliseerde sieraden worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Al onze producten worden bedrukt met een printtechnologie die duurzame kwaliteitsprints oplevert. Al onze items worden handgemaakt op bestelling in eigen huis, volgens de hoogste standaarden. Hierdoor ben jij verzekerd van een uniek sieraad dat op ethisch verantwoorde wijze is geproduceerd.

ontwerp gepersonaliseerde sieraden

Trakteer Jezelf

Foto sieraden zijn schitterende cadeaus, waar je natuurlijk ook jezelf mee kunt verwennen. Door een sieraad te ontwerpen met afbeeldingen, teksten en kleuren naar keuze, kun je een accessoire creëren dat jouw persoonlijke stijl perfect uitdrukt. Waar je ook voor kiest, een gepersonaliseerd sieraad maakt jouw accessoirecollectie pas echt compleet.

Sieraad Ontwerpen - Hoe Worden Jouw Sieraden Gemaakt?

 • ontwerp tool en preview functie

  Ga meteen aan de slag en gebruik ons eenvoudige ontwerpsysteem met live preview-functie.

 • handgemaakt en milieuvriendelijke inkten

  Handgemaakt van verantwoord verkregen materialen en bedrukt met milieuvriendelijke, duurzame inkten.

 • bezorgopties en tracering

  Volg je bestelling van begin tot eind en kies uit meerdere bezorgopties, waaronder Express levering.

Veelgestelde vragen:

 • Hoe lang blijven de foto sieraden mooi?

  Jouw gepersonaliseerde sieraden worden gemaakt zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Onze producten worden dan ook uitsluitend gemaakt van de beste materialen (meer informatie vind je op de individuele productpagina's) en bedrukt met de modernste printtechnieken, die duurzame prints opleveren.

 • Hoe kan ik mijn gepersonaliseerde sieraden onderhouden?

  Foto sieraden kunnen niet in de wasmachine of vaatwasser. Ze kunnen echter eenvoudig schoongeveegd worden met een vochtig doekje of milde zeepoplossing.

 • Bieden jullie ook kortingen aan?

  We hanteren geen minimale afname en bieden mooie groothandelskortingen op vrijwel al onze producten. Hoe meer items je bestelt, des te meer je bespaart!

Start Nu