Gepersonaliseerde Foto Mokken en Kopjes

Gepersonaliseerde foto mokken & kopjes van keramiek of porselein bedrukt met jouw foto's zijn het perfecte cadeau voor theeleuten of koffiekenners.

Thee en Koffie Smaakt Lekkerder In Onze Gepersonaliseerde Foto Mokken & Kopjes

Ontspan met een lekker kopje thee of koffie in je eigen gepersonaliseerde foto mokken. Bedrukt met je naam, favoriete quote of een leuke familiefoto is het wel duidelijk van wie deze mok is. We hebben porseleinen mokken en kopjes met schoteltjes, om van elk kopje een unieke ervaring te maken. Ben je het zat dat je kantoorgenoten je mok inpikken? Om dit probleem op te lossen kun je je eigen mok ontworpen, je hoeft nooit meer uit een saai kopje te drinken.

Wij Nederlanders zijn gek op koffie, maar thee is ook populair. Een koffiemok met een grapje over thee maakt zeker indruk op mensen die cappuccino en mocha-choca-frappé verkiezen boven een kopje thee, maar een gepersonaliseerd kopje met schoteltje met foto is ook leuk om indruk te maken op de visite. Ontwerp een gepersonaliseerde foto mok voor jezelf, of voor een hele groep, met foto's en nicknames.

Indrukwekkende Kwaliteit Met Print Die Lang Meegaat

Onze kopjes worden op bestelling gemaakt met de nieuwste digitale druktechnieken. Onze keramiek is van hoge kwaliteit en de print is extreem slijtvast, dus je gepersonaliseerde mokken en kopjes kunnen gewoon in de vaatwasser. We geven je daarom 1 jaar garantie op het keramiek en de kwaliteit van de print.