Terug naar Site

Gepersonaliseerde Cadeauvouchers

Gepersonaliseerde Cadeauvouchers

Bags of Love cadeaubonnen Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 15,00

Kun jij niet kiezen tussen de vele geweldige cadeau-opties? Geef je geliefde dan een waardebon cadeau, waarmee hij of zij zelf het perfecte geschenk uit kan zoeken. Onze gepersonaliseerde cadeaubonnen zijn een prachtige manier om iemand te verwennen, wat de gelegenheid ook is. Deze vouchers worden via e-mail verzonden, waardoor je ze nog dezelfde dag in huis hebt. Ze zijn verkrijgbaar vanaf een bedrag van €15 tot maar liefst €1.000. Kies uit vijf prachtige thema's en personaliseer jouw cadeaubon met een persoonlijk bericht.

Add to Wishlist
 • salespoint-img

  Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland:

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Gepersonaliseerde Cadeaubonnen Voor Elke Gelegenheid

 • Verkrijgbaar vanaf €15
 • Maximale waarde €1.000
 • Per e-mail verstuurd
 • Kies uit vijf sjablonen
 • Voorzie de bon van een persoonlijk bericht
 • Geldig op het gehele assortiment

Het kan lastig zijn om het juiste cadeau uit te zoeken. Als je niet zeker weet wat je moet geven, zijn gepersonaliseerde cadeaubonnen een slimme keuze.

Ons gepersonaliseerde cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf een waarde van €15 tot maar liefst €1000. Verras iemand met een voucher en geef hem of haar de keuze. Jij bepaalt het thema en de waarde van jouw bonnen en ontvangt deze nog dezelfde dag via e-mail. Je kunt ook een persoonlijk bericht toevoegen, zodat duidelijk is van wie de cadeaubon afkomstig is. Vervolgens kan de ontvanger bepalen waar hij of zij deze cadeaubon aan uitgeeft. De cadeaubonnen zijn geldig op alle producten van Bags of Love. Met een aanbod aan honderden gepersonaliseerde cadeaus, zullen ze aan keuze geen gebrek hebben!
 • Cadeaubonnen van €15 tot €1000
 • Verkrijgbaar in vijf thema's
 • Bruiloft, verjaardag, baby, kerst, klassiek
 • Verzonden via e-mail
 • Code kan tijdens het afrekenen worden toegevoegd
 • Voeg jouw eigen persoonlijke bericht toe
 • 12 maanden geldig

Hoe Komt Mijn Gepersonaliseerde Cadeaubon Eruit Te Zien?

Omdat elke gebeurtenis speciaal is, hebben we een aantal verschillende thema's gecreëerd voor jouw gepersonaliseerde cadeaubonnen. Kies een van de 5 ontwerpen die het beste aansluit bij de gelegenheid waarvoor het cadeau bestemd is. Alle 5 cadeaukaarten zijn bedrukt met het Bags of Love logo en het woord "Cadeaubon", zodat er geen verwarring kan ontstaan. Het thema "Klassiek" bestaat uit een afbeelding van een prachtige handtas op een achtergrond van stippen. Dit ontwerp is perfect voor verjaardagen of "zomaar" cadeautjes. Als je binnenkort naar een huwelijksfeest gaat, kies dan voor het "Bruiloft" thema. Dit stijlvolle design bevat twee gouden trouwringen op een achtergrond van gekleurde hartjes. Voor een speciale verjaardag is het "Verjaardag" thema geschikt. Deze voucher toont een leuke verjaardagstaart en feesthoedje. Ouders van pasgeboren baby's zullen weg zijn van een cadeaubon met een speciaal "Baby" thema. Tenslotte hebben we ook nog cadeaubonnen met het thema "Kerst", dat perfect geschikt is voor kerstcadeautjes. Op de voorkant van deze voucher staan een kerstcadeautje en kerstsokken afgebeeld.

Om de cadeaubon te verzilveren moet je simpelweg de unieke code, die achterop de kaart staat, invoeren bij het afrekenen. De cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Cadeaubon via e-mail

Deze cadeaubonnen zijn ideaal wanneer je per ongeluk een verjaardag bent vergeten. Ze kunnen direct naar jouw verstuurd worden via e-mail, zodat je deze meteen kunt uitprinten. Maak je geen zorgen...wij zullen niemand vertellen dat je zijn/haar verjaardag bent vergeten.

Kies het ontwerp voor jouw cadeaubon

Wij hebben al voor het ontwerp van jouw cadeaubon gezorgd. Alles wat jij moet doen is het thema selecteren dat het beste bij de gelegenheid past. Naast het kiezen van het design en de waarde van de cadeaubon, kun je de bon tevens voorzien van een persoonlijke tekst. Je kunt deze voucher zien als een echte cadeaukaart en een liefdevolle boodschap toevoegen. 

Wie houdt er niet van deze prachtige cadeaubonnen? Ze zijn het ideale geschenk, omdat de ontvanger hiermee zelf het perfecte cadeau kan uitzoeken. Geef die kieskeurige vriend of vriendin een unieke cadeaukaart van Bags of Love en hij/zij zal versteld staan van de keuze die deze bon hem/haar geeft. Heb jij een zus die alles al heeft? Dan kun je zelfs haar verrassen met een voucher waarmee ze gepersonaliseerde fotocadeaus kan uitzoeken. De cadeaubonnen zijn niet alleen perfecte cadeaus voor de ontvanger, ze maken het jou ook een stuk makkelijker! Als jij het zo druk hebt, dat je niet eindeloos online of in de stad kunt zoeken naar het perfecte geschenk, dan zijn onze gepersonaliseerde vouchers de oplossing. Is vandaag de verjaardag van jouw moeder? En ben je deze vergeten? Maak je geen zorgen, wij lossen het voor je op. Wanneer jij online een cadeaubon bestelt, zullen wij deze direct per e-mail naar jou versturen. Zo blijf je nog steeds het favoriete kind!

Recentelijk Bekeken

Trending: