Terug naar Site

Ontwerp Je Eigen Sjaal

Ga in stijl de wintermaanden in met onze selectie handgemaakte, gepersonaliseerde sjaals. Ontwerp je eigen sjaal en geniet van een uitgebreide keuze aan stijlen en stoffen zodat het bij jouw individuele stijl past.

Ontwerp je eigen sjaal die handgemaakt is 

Iedere sjaal die je ontwerpt is handgemaakt, met de hand genaaid om je design netjes af te werken. Bovendien zijn de sjaals gemaakt uit 100% echt zijde, maar je kan ook kiezen voor culturele hoofdsjaals of warme fleece ronde sjaals. De beste materialen zijn gekozen zodat je zeker tevreden bent met je gepersonaliseerde sjaal. Het is niet alleen de stof die je kiest, maar de maat ook. Zo kan je kiezen voor een dunne maar elegante sjaal of een sjaal in dekenvorm, alles vind je hier en kan je naar keuze personaliseren.

De stijl en stof die je kan kiezen zijn:

  • 4 maten met maar liefst 5 verschillende stoffen
  • 90 x 90cm, 135 x 31cm, 133 x 105cm, 115 x 115cm
  • Zijde, Mousseline, Zijde satijn, Zijde Georgette, Chiffon
  • Fleece in 2 maten
  • 175 x 20cm, 144 x 20cm
  • Ronde sjaals
  • Hoofdsjaals met de stof en maat naar keuze
  • Fleece ronde sjaals met voering

Let op: Omdat al onze sjaals en hoofddoeken handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren. Zo kan de stof naar verwachting ietwat krimpen; dit is volkomen normaal en komt wat duidelijker naar voren bij natuurlijke stoffen.

Jouw sjaal, jouw design

Het is gemakkelijk en leuk om je eigen sjaal te ontwerpen. We kunnen alles op je sjaal printen voor het met de hand gemaakt wordt. Foto's zijn altijd speciaal, zeker als cadeau. Met onze online design databank, kan je verschillende foto's uploaden en op je sjaal plaasen om te zien hoe het eruit ziet als deze geprint wordt. Je kan ook tekst toevoegen, zoals een speciale boodschap of je naam om het helemaal te personaliseren.

Sjaals voor de Hele Familie

Onze selectie handgemaakte sjaals komen in verschillende maten, stijlen en stoffen. Daarom zijn de sjaals geschikt voor de hele familie! Zo kan je kinderen lekker warm houden in de winter met gepersonaliseerde ronde sjalen. Deze zijn gemaakt van een fleece stof vanbuiten en Sherpa fleece vanbinnen, lekker zacht dus. Je kan namen en foto's van de hele familie laten printen zodat ze geen heimwee krijgen wanneer ze weg zijn van thuis. Als je thuis een voetbalfan zitten hebt, kan je een gepersonaliseerde sjaal ontwerpen. Kies voor de langere fleece sjaal en voeg foto's toe van hun favoriet voetbalteam, een uniek cadeau om te dragen tijdens een voetbalwedstrijd. Voor een speciale gelegenheid kan je een echte zijde sjaal ontwerpen voor je moeder. Kies uit diverse zijde opties en stijlen en ontwerp iets speciaal zodat ze altijd een mooie herinnering heeft.

Echt Zijde Sjaals

Als je graag de mode volgt en een unieke stijl verkiest, ga dan voor onze elegante zijde sjaal. De zijde Georgette en zijde satijn stof hebben hun unieke kenmerken waardoor ze extra speciaal zijn. De zijde satijn optie is zacht en elegant. Het voelt luxueus aan en maakt je foto's perfect. Zijde Georgette is een heel speciale stof. Het weegt heel weinig en is transparent met een prachtige crepe textuur. Je kan je eigen design kiezen en daarna de maat kiezen. Het enige dat je daarna moet doen is kiezen hoe je deze wil personaliseren.