Terug naar Site

Ontwerp Je Eigen Kussens

Onze lekker volle, zachte en stijlvolle kussens voegen een persoonlijk tintje toe aan je interieur. Bedruk je eigen kussenslopen & kussens voor een uniek accessoire.

Je Eigen Kussens Maken 

Stap 1: Kies je stijl

Kies de vorm en grootte van je kussen. Er zijn grote vloerkussens, romantische hartvormige kussens en zelfs langwerpige bolster kussens.

Stap 2: Kies je stof 

Onze kussens kunnen in prachtige stoffen gemaakt worden die je zelf kunt kiezen, of je nu een decoratief kussen wil of een lekker zacht kussen. Bekijk onze materialen voor elk van de kussens om je te helpen kiezen.

Stap 3: Kies je product opties

Er zijn veel verschillende opties, zoals de stijl ritshanger, verschillende kleuren voor de achterkant, veren of polyester vulling, gevlochten bies. Zo maak je jouw kussen 100% uniek.

Stap 4: Upload je foto's of ontwerpen

Nu is het tijd om te beginnen met ontwerpen. Upload je foto's of afbeeldingen met onze design tool. Selecteer de montage optie als je gaat voor een kussen met een foto collage, je kunt kiezen uit vastgestelde patronen of je eigen ontwerpen.

Stap 5: Bewerk je ontwerp

Zorg dat je kussen er precies zo uitziet als jij wil. Verplaats foto's, voeg een filter of wat tekst toe of voeg zelfs een effect toe. Het design systeem laat je weten of je foto's of afbeeldingen van goede kwaliteit zijn, als dat niet zo is kun je de maat aanpassen of een andere afbeelding uploaden.

Je kunt je kussens personaliseren met een foto, patroon, slogan of grafisch ontwerp om je huis perfect aan te kleden. Maak je eigen kussens met onze online design tool, upload en bewerk foto's en gebruik onze uitgebreide bibliotheek met iconen, vormen en extra details. Maak een geweldige foto collage, om je herinneringen aan je favoriete vakantie of bijzondere dag te tonen op een unieke manier.

We hebben een breed aanbod kussens met luxe donsvulling, kussensets, vloerkussens of alleen de kussenhoes als je al een kussen hebt kun je alleen de hoes laten bedrukken. Onze gepersonaliseerde kussens zijn een perfect cadeau, voor jezelf of iemand anders, om je inrichting een elegant en persoonlijk tintje te geven.