Foto Quilt

Foto Quilt

Gepersonaliseerde Quilts

Vanaf € 115,00

Hoge kwaliteit, handgemaakte foto quilts. Quilts in dekbed stijl met je eigen selectie foto's voor gepersonaliseerde quilts voor al je familieherinneringen. Deze de hand gedrukt en met de hand genaaid op maat gemaakte quilts zijn zeer speciale projecten die veel voor je zullen gaan betekenen. 10 jaar garantie op print, materiaal en afwerking.

 • Klaar in 3 - 4 dagen

 • Bezorging Nederland: € 14,50

 • Koop nu, betaal later

 • Photo quilts in seven sizes
 • Supplied in storage bag
 • Luxury Duchess satin
 • Three colours for the back
 • 10 year guarantee
 • Handmade to order in London, UK

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet Weken

Foto Quilts

Maak de beste foto quilt met jouw leukste herinneringen ooit. Het is de beste quilt, wat het zijn jouw foto's en ideeën die worden omgezet in deze prachtige unieke creatie. Met liefde gemaakt door de hoogopgeleide drukkers en naaisters van Bags of Love, deze quilt met jouw mooiste foto herinneringen wordt binnen enkele dagen geleverd.

De keuze is aan jou!

Je kunt èèn foto kiezen voor op je dekbed of meerdere foto's om een ​​schitterend erfstuk te maken, de keuze is aan jou. Het idee is dat je je mooiste foto's gebruikt om een ontwerp te maken, zodat wij je foto quilt kunnen bedrukken en naaien. Stel je voor dat je je eigen foto's of die van kinderen kunt laten afdrukken op een memory quilt. Dat wordt echt een geweldige foto quilt voor de komende generaties.

Maak je eigen Collage Quilt

De absolute klassieker is natuurlijk je eigen foto collage te maken voor je quilt. Het hele ontwerp oppervlak is van jou. Je kunt het ontwerp combineren met foto's, tekst of andere grafische elementen, precies zoals jij wil! We bedrukken ze voor jou om er de perfecte fotocollage quilt van te maken.

Lappendeken

De montage lappendeken heeft ons beroemd gemaakt. We concentreren ons volledig op het maken van liefdevolle fotocadeaus in een heel scala van producten, maar de fotomontage lappendeken is een van onze beste cadeaus. Dit alles is geïnspireerd op jouw foto's en afgedrukt op basis van jouw ontwerp. Onze naaikwaliteit is uitstekend waardoor de uiteindelijke foto collage quilt een prachtig kunstwerk wordt.

Bedrukte Dekbedden

Het idee achter onze bedrukte dekbed quilt is dat je hem geheel kunt aanpassen naar jouw ontwerp of stijl. Kies een abstract beeld, moderne kunst of gewoon een moeilijk te krijgen kleur die we voor jou kunnen drukken om perfect bij je slaapkamer te passen. Onze quilts voor op je bed zijn het ultieme op maat gemaakte beddengoed. Wij maken deze aangepaste bedrukte quilts in een kwestie van dagen.

Wat dacht je van een quilt als erfstuk?

Deze luxe quilts zijn de allerbeste cadeaus om mooie herinneringen door te geven. Je afbeeldingen worden prachtig gedrukt en afgewerkt zodat je een echt speciaal en waardevol cadeau in handen hebt. Met deze quilts kun je niet alleen je familie laten zien, bijvoorbeeld als stamboom, maar ze zijn ook perfect om door te geven in de familie. De luxe kwaliteit en afwerking zorgt voor een lappendeken die generaties lang meegaat.

Voor oma en mama

Een van de manieren waarop je kunt onze foto quilts kunt gebruiken is als een lappendeken. Absoluut perfect voor je oma of moeder als ze op de bank zitten te lezen of schrijven. Relax met je geliefden op je eigen quilt blijf tegelijkertijd lekker warm. Onze quilts zijn geweldige cadeaus en zeker ontroeren voor de ontvanger.

Voor baby en kinderkamer 

Onze quilts zijn ook perfect voor in de wieg of op de kinderkamer. Deze quilt is zo'n mooi item dat het zeker het hele leven van de baby meegaat en tot de meest waardevolle bezittingen zal behoren. De quilt voor de baby is dan ook het meest ideale baby cadeau ooit. Ze zijn erg warm en mooi zijn om naar te kijken. Het babybedje is de ideale plek voor zachte mooie dingen voor het begin van het leven van de baby jaren en onze quilt is hierop geen uitzondering. Je zult deze quilt zeker voor altijd willen bewaren - voor het kind om weg naar volwassenheid. Ze zijn zo speciaal.

Gewatteerde quilt als wanddoek

Onze foto quilts doen het ook goed als gewatteerde wandkleden - die is wel heel bijzondere kunst voor aan de muur. De quilt zelf is een kunstwerk en hem aan de muur hangen is een eerbetoon aan de artistieke waarde en de foto's die wij voor jou hebben afgedrukt.

Foto quilts voor aan de muur

Maak van je foto's een herinneringen quilt voor aan de muur in je huis. Foto quilts zijn een zeer geschikt cadeau om je geheugen op te frissen. Maak en ontwerp je eigen foto quilt hier bij Bags of Love. Wij maken herinnerings quilts, op maat gemaakte quilts en gepersonaliseerde quilts hier in ons eigen atelier. We maken ze vaak voor klanten in de VS die gek zijn op deze gepersonaliseerde quilts en we waarderen het dat deze klanten andere mensen vertellen over waar ze die geweldige gepersonaliseerde quilts vandaan hebben.

Maak herinnerings quilts bij Bags of Love!

Maak een klassieke herinnerings quilt, het is heel eenvoudig met onze online design tools! Je kunt een vintage dekbed maken met je oude vintage foto's, maar je kunt natuurlijk ook hippe nieuwe foto's gebruiken. Verbazingwekkende luxe afdrukken op mooi textiel met een donsdeken in vintage stijl. 10 jaar garantie op print, afwerking en materiaal.

Foto quilt verzorging

Alleen stomen. Kan niet in de wasmachine of droger. Het oppervlak wassen kan met een mild sopje. Wrijf niet te hard. Behandel deze quilt goed en hij zal tientallen jaren meegaan.

Dit vind je misschien ook leuk: