Terug naar Site

Fotobehang

Fotobehang

Behang Ontwerpen Made in the UKMade in the UK

Bespaar 1% Vanaf € 38,50 Was € 39,00

Maak gepersonaliseerd fotobehang, door jouw favoriete foto's en designs te gebruiken. Met behulp van onze designinterface kun jij heel eenvoudig online behang ontwerpen, dat we op bestelling voor jou bedrukken. Maak van een saaie witte muur een echte eyecatcher, die je huis karakter en persoonlijkheid geeft. Het fotobehang is verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingsopties en in de afmetingen van jouw keuze. Ontwerp behangpapier dat aansluit bij je interieur en ontvang de voorgesneden banen snel in huis.

 • Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • Bezorging Nederland: € 14,99

 • Koop nu, betaal later

Behang Bedrukken

 • Aangepaste afmetingen
 • Vrij van oplosmiddelen en geurstoffen
 • Milieuvriendelijk papier
 • Kies uit vier papiersoorten
 • Geen minimum oplage
 • 10 jaar garantie*

Voeg wat persoonlijkheid toe aan je interieur en tover je favoriete foto's om tot prachtig gepersonaliseerd behang.

Wanneer jij jouw eigen fotobehang creëert bij Bags of Love, heb jij de touwtjes in handen. Ons speciale behangpapier is een helder, mat materiaal met een uitzonderlijke printkwaliteit. Het materiaal heeft een zachte nubuck structuur en is zeer stevig. We maken gebruik van milieuvriendelijke inkten op waterbasis en het behang wordt gelijkmatig bedrukt (3000 dpi).
 • Vier afwerkingsopties
 • Zelfklevend, standaard, premium en getextureerd
 • Geurloos en oplosmiddelvrij 
 • Milieuvriendelijk behangpapier
 • Op maat - bepaal zelf de afmetingen
 • Verkrijgbaar in 2 breedtes
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Geen minimale afname
 • Premium papier is al voorgelijmd
 • Normale behangselplak geschikt voor standaard optie
 • Prachtige matte finish
 • Schoonvegen met doekje
 • Voeg tekst toe, zoals een naam of motiverende quote
 • Ideaal voor drukke huishoudens
 • 10 jaar garantie op kleur en afdruk*

*in optimale omstandigheden (niet in direct contact met zonlicht)

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Gepersonaliseerd Fotobehang: Hoe werkt het?

Jouw gepersonaliseerde fotobehang is een unieke vorm van wandbekleding, verkrijgbaar in elke maat. Normale behangselplak werkt prima op standaard papier en bij onze voorgelijmde behangopties hoef je alleen de muur te voorzien van lijm. 

Stap 1: Meten
Gebruik een rolmaat om de breedte en hoogte van de muur te bepalen. Als dit meer dan 1 meter breed of hoog is, raden we aan om per intervallen van een meter de afmetingen te bepalen (omdat je muren misschien niet volledig recht zijn). Neem de grootste hoogte en breedtematen en voeg hier 8 cm aan toe. Dit levert een afloopgebied van 4 cm op, dat jij er uiteindelijk af kunt snijden wanneer jij het behang hebt aangebracht en de muur volledig bedekt is.

Stap 2: Kies de afmetingen
Voer de afmetingen in, in de juiste velden. Kies, na het selecteren van de lengte en breedte van het behang, voor 'breedte banen': behang wordt gebruikelijk bedrukt op meerdere banen en hier kun jij de gewenste breedte van de banen kiezen (62,5 cm of 125 cm). Upload vervolgens jouw afbeelding en verschuif deze tot je tevreden bent. Als je een waarschuwing krijgt over de 'lage kwaliteit' van de afbeelding, probeer dan jouw ontwerp te verkleinen of kies voor een collage. Let op: Door de warmte die bij het printproces ontstaat, kan het papier ietwat krimpen. Houdt bij het invullen van de afmetingen rekening met een krimpwaarde van 2.5%. 

Stap 3Kies de gewenste richting
Je kunt jouw behang exact op maat personaliseren, wat inhoudt dat een van de banen misschien wat smaller is. Kies je bijvoorbeeld voor ´starten vanaf links´ dan is de laatste baan aan de rechterkant iets smaller. Maak de juiste keuze voor jouw ontwerp en zorg dat er geen belangrijke delen, zoals gezichten of teksten, verloren gaan. De online preview laat de snijlijnen zien. Als jij echter niet helemaal zeker bent van deze stap, neem dan contact met ons op via onze live chat, waar wij jouw graag verder helpen.

Stap 4: Kies de papiersoort
We bieden vier soorten behang aan; zelfklevend, standaard, premium, of getextureerd behangpapier. Ze hebben allemaal verschillende voordelen, dus kies de behangsoort die het beste aansluit bij het doel dat jij voor ogen hebt.

Behang Ontwerpen: Kies Uit Vier Papiersoorten

Je kunt kiezen uit vier verschillende soorten behangpapier; zelfklevend, premium, getextureerd of standaard. Elke papiersoort heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en kenmerken. Laat behang bedrukken met je favoriete foto's en tover een saaie kamer om tot een geweldige ruimte. Bedrukt behang is de perfecte manier om wat leven en karakter aan het interieur toe te voegen; van speelkamer tot slaapkamer. Ontwerp zelf behangranden of bedek een hele muur met gepersonaliseerd behang.
 

Onderhoud en installatie: We zijn er voor advies of voor het beantwoorden van jouw vragen omtrent het aanbrengen van het behang. Wanneer het materiaal is aangebracht op de muur, kan het niet meer worden geretourneerd, vanwege de variaties in montage, lijmen, hantering en de omgeving (waaronder de vochtigheid, warmte en het weer). Zodra jij begint met het aanbrengen van het behang op de muur, zijn wij niet meer aansprakelijk voor het voorbereiden of -behandelen van de muur. NB: Hoewel het mogelijk is om dit behang te gebruiken voor plafonds, raden we aan om het alleen toe te passen op verticale muren om de beste afwerking te garanderen.

woven in the UK

Klik hier om de volledige instructies te downloaden

Klik hier om ons brandveiligheid certificaat te downloaden

 

Fotobehang Ontwerpen: Afmetingen en Prijzen

Dit behangpapier is verkrijgbaar in elke gewenste maat. Voeg simpelweg de afmetingen toe in onze designinterface en ontvang jouw custom-size behang snel in huis. Daarnaast kun je ook zelf de baanbreedte selecteren - 125 cm of 62,5 cm - en de behangrichting bepalen - van links naar rechts of van rechts naar links. Meet de plek waar je het behang wil plakken nauwkeurig op. De prijs van het behang wordt berekend per vierkante meter; dus als jouw muur 3 x 3 meter is, heb jij 9 m² behangpapier nodig. Klik hierboven op de 'start ontwerp' knop om te beginnen. Voer de afmetingen X en Y in, in ons systeem en wij berekenen de prijs voor de totale oppervlakte. We plannen de banen en breedte van jouw behangrollen evenals de afloopgebieden en knippen jouw ontwerp zodat er geen witte randen meer zichtbaar zijn. 

Zodra jij de afmetingen hebt ingevoerd, kun je jouw afbeeldingen uploaden naar ons online ontwerpprogramma. Wij zorgen dat alles in orde komt en ons deskundige team controleert de geüploade afbeeldingen voordat we deze op het behangpapier afdrukken.

10 jaar garantie: De print-/kleurvastheid is gewaarborgd voor 10 jaar (mits het behang zich niet in direct zonlicht bevindt). Op het materiaal zelf, mits de muren droog blijven en het behang op correcte wijze is geïnstalleerd, zit eveneens 10 jaar garantie.


Reviews voor Gepersonaliseerd Behang

Gepersonaliseerd Behang Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen star star star starstarMaak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Vakkundig gemaakt

Ons team van vakkundige technici bedrukken, meten en snijden het behang met de hand, zodat jij een uniek item op maat ontvangt, helemaal naar wens.

Het is voor ons niet mogelijk jouw volledige fotobehang als één aansluitend stuk te leveren. Het bedrukte behang wordt dan ook geleverd in afzonderlijke banen, die op elkaar aansluiten en zo de volledige breedte van de muur bedekken.

Je kunt het gepersonaliseerde fotobehang net zo ophangen als gewoon behangpapier en ontvangt de volledige instructies bij je bestelling.

Houd er rekening mee dat de inkt wat door kan drukken op de getextureerde behangsoorten.

Laat je creativiteit de vrije loop

Kies zelf de rolbreedte van het behang: We bieden het behang aan in twee breedtes - 62,5 cm en 125 cm. De rolbreedte bepaalt hoe breed elke baan van het behangpapier is. De rollengte bepaalt de lengte van de banen (van plafond tot grond).

Bij het ontwerpen van jouw eigen behang, kun je zo creatief te werk gaan als je maar wil. Na het kiezen van de gewenste behangsoort, kun je beginnen aan het uploaden van foto's en ontwerpen. Gepersonaliseerd behang is een geweldige manier om een kinderkamer om te toveren tot een fantasieland. Bedrukt met een gezicht, een landschap of een ander design naar keuze. Creëer een ontwerp met hun favoriete figuren, films of boeken en zorg dat de kamer een fijne ruimte wordt waar het kind graag tijd in doorbrengt.

Upload een prachtige foto van een reis die je hebt gemaakt en maak een statement door een wand in de eetkamer of zitruimte te behangen met deze afbeelding. Een geweldige zonsondergang of skyline van een stad ziet er geweldig uit op bedrukt behangpapier. Dit is de perfecte manier om een muur aan te kleden. Gepersonaliseerd behang is ook een geweldig fotocadeau voor een zoon of dochter die op kamers gaat.

Wat ons gepersonaliseerde behang zo leuk maakt, is dat jij helemaal zelf kunt kiezen wat jij erop laat afdrukken. Als je een grote muur wil behangen, komen jouw afbeeldingen er zeer groot uit te zien. Waarom kies je niet voor het afdrukken van een collage, om je collectie familiefoto's te tonen? Jouw collage wordt automatisch ontworpen in ons designsysteem; een kind kan de was doen!

Trending: