Fotobehang

Reviews voor Gepersonaliseerd Behang

Fotobehang

Behang Ontwerpen

Bespaar 55% Vanaf € 17,63 Was € 39,00

Maak gepersonaliseerd fotobehang, door jouw favoriete foto's en designs te gebruiken. Met behulp van onze...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,95

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Behang Bedrukken

 • Aangepaste afmetingen
 • Vrij van oplosmiddelen en geurstoffen
 • Kies uit drie papiersoorten
 • Milieuvriendelijke materialen en inkten
 • Optionele papierstaaltjes verkrijgbaar
 • 10 jaar garantie*

Voeg wat persoonlijkheid toe aan je interieur en tover je favoriete foto's om tot prachtig gepersonaliseerd behang.

Wanneer jij jouw eigen fotobehang creëert bij Bags of Love, heb jij de touwtjes in handen. Ons speciale behangpapier is een helder, mat materiaal met een uitzonderlijke printkwaliteit. Het materiaal heeft een zachte nubuckstructuur en is zeer stevig. We maken gebruik van milieuvriendelijke inkten op waterbasis en het behang wordt gelijkmatig bedrukt (3000 dpi). Maak een statement door te kiezen voor Foto of Collage Behang of creëer een uniek motief door een patroon te maken van een enkele afbeelding met ons Patroon Behang. We bieden tevens luxe 62 x 30 cm papierstaaltjes aan, waarmee je voor slechts € 19,80 jouw print op de verschillende papiersoorten van dichtbij kunt ervaren.
 • Drie afwerkingsopties
 • 62 x 30 cm papierstaaltjes voor € 19,80
 • Zelfklevend, standaard en premium papier
 • Geurloos en oplosmiddelvrij 
 • Milieuvriendelijk behangpapier
 • Op maat - bepaal zelf de afmetingen
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Geen minimale afname
 • Premium papier is al voorgelijmd
 • Normale behangselplak geschikt voor standaard optie
 • Prachtige matte finish
 • Schoonvegen met doekje
 • Ideaal voor drukke huishoudens
 • 10 jaar garantie op kleur en afdruk*

*in optimale omstandigheden (niet in direct contact met zonlicht)

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Gepersonaliseerd Fotobehang: Hoe werkt het?

Jouw gepersonaliseerde fotobehang is een unieke vorm van wandbekleding, verkrijgbaar in elke maat. Normale behangselplak werkt prima op standaard papier en bij onze voorgelijmde behangopties hoef je alleen de muur te voorzien van lijm. 

Stap 1: Meten
Gebruik een rolmaat om de breedte en hoogte van de muur te bepalen. Als dit meer dan 1 meter breed of hoog is, raden we aan om per intervallen van een meter de afmetingen te bepalen (omdat je muren misschien niet volledig recht zijn). Neem de grootste hoogte en breedtematen en voeg hier 8 cm aan toe. Dit levert een afloopgebied van 4 cm op, dat jij er uiteindelijk af kunt snijden wanneer jij het behang hebt aangebracht en de muur volledig bedekt is.

Stap 2: Kies de afmetingen
Voer de afmetingen in, in de juiste velden. Upload vervolgens jouw afbeelding en verschuif deze tot je tevreden bent. Als je een waarschuwing krijgt over de 'lage kwaliteit' van de afbeelding, probeer dan jouw ontwerp te verkleinen of kies voor een collage. Let op: Door de warmte die bij het printproces ontstaat, kan het papier ietwat krimpen. Houdt bij het invullen van de afmetingen rekening met een krimpwaarde van 2.5%. 

Stap 3Kies de papiersoort
We bieden drie soorten behang aan; zelfklevend, standaard of premium behangpapier. Ze hebben allemaal verschillende voordelen, dus kies de behangsoort die het beste aansluit bij het doel dat jij voor ogen hebt.

Behang Ontwerpen: Kies Uit Drie Papiersoorten

Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten behangpapier; zelfklevend, premium of standaard. Elke papiersoort heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en kenmerken. Om de verschillende soorten van dichtbij te ervaren, kun je voor € 19,80 papierstaaltjes bestellen met jouw print. Laat behang bedrukken met je favoriete foto's en tover een saaie kamer om tot een geweldige ruimte. Bedrukt behang is de perfecte manier om wat leven en karakter aan het interieur toe te voegen; van speelkamer tot slaapkamer. Ontwerp zelf behangranden of bedek een hele muur met gepersonaliseerd behang.
 

Onderhoud en installatie: We zijn er voor advies of voor het beantwoorden van jouw vragen omtrent het aanbrengen van het behang. Wanneer het materiaal is aangebracht op de muur, kan het niet meer worden geretourneerd, vanwege de variaties in montage, lijmen, hantering en de omgeving (waaronder de vochtigheid, warmte en het weer). Zodra jij begint met het aanbrengen van het behang op de muur, zijn wij niet meer aansprakelijk voor het voorbereiden of -behandelen van de muur. NB: Hoewel het mogelijk is om dit behang te gebruiken voor plafonds, raden we aan om het alleen toe te passen op verticale muren om de beste afwerking te garanderen.

woven in the UK

Klik hier om de volledige instructies te downloaden

Klik hier om ons brandveiligheid certificaat te downloaden

.

10 jaar garantie: De print-/kleurvastheid is gewaarborgd voor 10 jaar (mits het behang zich niet in direct zonlicht bevindt). Op het materiaal zelf, mits de muren droog blijven en het behang op correcte wijze is geïnstalleerd, zit eveneens 10 jaar garantie.

Vakkundig gemaakt

Ons team van vakkundige technici bedrukken, meten en snijden het behang met de hand, zodat jij een uniek item op maat ontvangt, helemaal naar wens.

Het is voor ons niet mogelijk jouw volledige fotobehang als één aansluitend stuk te leveren. Het bedrukte behang wordt dan ook geleverd in afzonderlijke banen, die op elkaar aansluiten en zo de volledige breedte van de muur bedekken.

Je kunt het gepersonaliseerde fotobehang net zo ophangen als gewoon behangpapier en ontvangt de volledige instructies bij je bestelling.

Houd er rekening mee dat de inkt wat door kan drukken op de getextureerde behangsoorten.

Laat je creativiteit de vrije loop

Ons Patroon Behang is een geweldige optie, wanneer je behangpapier wil creëren met een herhalend motief. In ons ontwerpsysteem kun je eenvoudig van een enkele afbeelding een uniek patroon maken. Hier kun je de gewenste stijl en grootte selecteren en bepalen hoe vaak je wil dat je foto herhaald wordt. Een andere optie is ons Foto of Collage behang, waarmee je behangpapier kunt creëren met een grote foto of een collage van je favoriete afbeeldingen.

Bij het ontwerpen van jouw eigen behang, kun je zo creatief te werk gaan als je maar wil. Na het kiezen van de gewenste behangsoort, kun je beginnen aan het uploaden van foto's en ontwerpen. Gepersonaliseerd behang is een geweldige manier om een kinderkamer om te toveren tot een fantasieland. Bedrukt met een gezicht, een landschap of een ander design naar keuze. Creëer een ontwerp met hun favoriete figuren, films of boeken en zorg dat de kamer een fijne ruimte wordt waar het kind graag tijd in doorbrengt.

Upload een prachtige foto van een reis die je hebt gemaakt en maak een statement door een wand in de eetkamer of zitruimte te behangen met deze afbeelding. Een geweldige zonsondergang of skyline van een stad ziet er geweldig uit op bedrukt behangpapier. Dit is de perfecte manier om een muur aan te kleden. Gepersonaliseerd behang is ook een geweldig fotocadeau voor een zoon of dochter die op kamers gaat.

Wat ons gepersonaliseerde behang zo leuk maakt, is dat jij helemaal zelf kunt kiezen wat jij erop laat afdrukken. Als je een grote muur wil behangen, komen jouw afbeeldingen er zeer groot uit te zien. Waarom kies je niet voor het afdrukken van een collage, om je collectie familiefoto's te tonen? Jouw collage wordt automatisch ontworpen in ons designsysteem; een kind kan de was doen. Vergeet niet dat je ook voordelige, hoogwaardige behangstaaltjes kunt bestellen. Ook deze worden bedrukt met jouw ontwerp, waardoor je de verschillende texturen en prints van dichtbij kunt ervaren.

Trending: