Terug naar Site

Hittegevoelig overdrukpapier

Hittegevoelig overdrukpapier

Transferpapier

Bespaar 38% Vanaf € 10,00 Was € 16,00

Transferpapier voor ontwerpers, studenten en mode creatievelingen. Korte levertijd, geen minimum. Of je nu een kleine polyester textielprint maakt, of een paar meter wil bedrukken, we zijn een betrouwbare en snelle oplossing voor jouw transfer papier wensen.

 • Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Koop nu, betaal later

Bedrukt Transfer Papier

 • Voor polyester stof of harde onderlagen
 • Van A4-formaat tot honderden meters
 • Ideaal voor dye sub stof
 • Ruimte kwantumkortingen
 • Voor professionele afdrukken
 • Persklaar, geen minimum bestelbedrag

Bestel hier je hittegevoelig overdrukpapier

Als je afdrukken op papier nodig hebt voor beeldoverdracht naar textiel of een ander substraat kunnen we dit professioneel maken binnen enkele uren. Als je eigen printers stuk zijn en je een papier druk service nodig hebt helpen wij je uit de brand. We hebben veel grootformaat printers met het best beschikbare transfer papier en de hoogste kwaliteit inkt voor de beste verwerking beschikbaar in dye sublimation. We geven zelfs studentenkorting op vertoon van je studentenkaart (gebruik de chat hieronder om deze aan te vragen).

Bestelinstructies

Je kunt kiezen uit twee soorten papier (een belangrijke keuze) van ofwel textiel of stijf superdroog substraat papier. Textielpapier spreekt voor zichzelf - je kunt er bijvoorbeeld stof of T-shirts mee bedrukken. Stijf of Superdroog papier is voor harde voorwerpen die geschikt zijn voor het sublimatie printproces. Gebruik ons online systeem om je afbeelding te uploaden en de maat te kiezen. Controleer dit goed, omdat we afdrukken wat we krijgen (vaak al binnen een uur na het plaatsen van je bestelling) en kosten rekenen voor herdrukken.

Opmerkingen

 • Papier is 1,1 of 1,6 m breed (A4 of A3-vellen worden ruwweg uitgesneden. De meeste stoffen zijn 1,5 m breed. Geen ge-e-mailde bestanden of instructies. Alle instructies moeten bij de bestelling geplaatst worden . 1-2 dag verwerkingstijd (behalve rond kerst, dan hebben we het erg druk).
 • Upload de afbeelding zoals je hem wil weergeven op het eindproduct. Transfer papier wordt automatisch gespiegeld voor het drukken. We spiegelen automatisch! - Je hoeft dit niet zelf te doen. Voltooi je ontwerp als je het gedrukt wil zien.
 • Gebruik transfer papier tussen 180 ° C - 205 ° C. De tijd kan variëren van 50-110 sec.
 • Wij raden aan eerst te experimenteren op een klein stukje van de stof, om je ervan te verzekeren dat de stof of het papier niet verbranden.
 • Ons transfer papier is geen vochtig decal transfer papier. Ons papier is allen geschikt voor gebruik in een hittepers.
 • 100 dpi voor alles groter dan 1m. 100-200dpi voor alle kleine prints.
 • Ideaal voor polyester / substraat


Disclaimer: 
Zoals hierboven vermeld, is ons transferpapier uitsluitend bedoeld voor gebruik met een hittepers, als je ervoor kiest om het thuis te gebruiken met een strijkijzer of een andere pers, adviseren wij je om dit op eigen risico te doen. De voorwaarden voor perfecte beeldoverdracht zijn delicaat, en vele factoren moeten overwogen worden, Zoals stof, temperatuur, druk en positionering enz. Mocht je de papieren thuis gebruiken dan accepteer je de bijbehorende risico's ervan.

Let op: Je ontwerp ziet er wat dof uit op het transferpapier. Dit is echter niet representatief voor hoe je afgewerkte stof eruit zal zien. Zodra de inkt door de warmte is overgebracht naar je stof, zal de inkt oplichten en overeenkomen met je originele ontwerp. Maak je geen zorgen, je ontwerp zal er geweldig uitzien!

Reviews voor Bedrukt Hittegevoelig Transfer Papier

Bedrukt Hittegevoelig Transfer Papier Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen star star star starstarMaak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Trending: