Terug naar Site

Digitaal Bedrukt Stof Dat Jij Ontwerpt

Ons specialistische proces om digitaal stof te bedrukken zorgt voor een permanente print op 137 verschillende materialen, perfect voor jou design bedrijf of hobby projecten. 

Digitaal bedrukte stoffen

Digitaal bedrukte materialen - Print jouw ontwerpen op stoffen

Bags of Love heeft meer dan 12 jaar ervaring met het bedrukken van stoffen en accessoires, we hebben een enorme expertise in het digitaal bedrukken van stof. We hebben een van de grootste selecties stoffen en materialen, elk met opmerkelijke eigenschappen om aan jouw wensen te voldoen. We hebben ons eigen atelier en bedrukken textiel, zonder minimum bestelling en met snelle levering. Deze service is ideaal voor designers en andere creatievelingen. We hebben ook allerlei andere stoffen, van bekleding van meubel tot stoffen om poppen te maken.

Handig Online Stof Ontwerp Systeem

Gebruik ons design systeem, kies je afmetingen en upload je ontwerp in de design interface zodat je je eigen stof kunt laten bedrukken. We hebben handige tools zodat je bijvoorbeeld makkelijk patronen kunt herhalen en previews kunt bekijken. Wij zijn specialisten in het bedrukken van stof, voor studenten mode, om je te helpen je collectie op te bouwen.

Breed Aanbod Stoffen en Samples

We drukken gepersonaliseerde ontwerpen op 137 stoffen, van Lycra tot neopreen, en van jersey's tot scuba, en nog veel meer. We drukken diep in de vezel voor een prachtige afwerking en kleuren die lang mooi blijven. We bedrukken ook zijde, katoen en kasjmier, met de nieuwste technologie. Je kunt je eigen samples laten drukken om de kleuren te bekijken en we hebben ook monsters. 

Probeer ons om je stoffen te laten bedrukken, onze klantenservice is geweldig en we zijn snel. Kies het materiaal dat je nodig hebt en bestel het met ons systeem, wij kunnen het in enkele dagen verzenden.

Wij bedrukken stoffen in ons eigen atelier en we zijn een van de belangrijkste fabrikanten van digitaal bedrukte stoffen. We hebben alles wat je nodig hebt en verzenden wereldwijd. Wij kunnen je helpen met grote en kleine bestellingen.