Terug naar Site

Maak Een Foto Puzzel Met Jouw Foto's

Heb jij ooit jouw foto's willen omtoveren tot puzzels? Onze diverse fotopuzzels zijn een leuk en uniek cadeau voor alle leeftijden, of je nu 1 of 101 bent. Voeg toe wat jij maar wil: een origineel ontwerp, foto's of zelfs jouw eigen tekst.

Ontwerp Een Foto Puzzel Voor Een Uniek Cadeau

Het geven van een cadeau kan leuk zijn of juist een flinke klus, afhankelijk van degene voor wie het cadeau is. Daarom is het maken van een fotopuzzel zo'n geweldig idee. Wanneer je jouw eigen puzzel ontwerpt, creëer je een unieke en onvergetelijke gift, die levenslang gewaardeerd zal worden. Deze leuke en betekenisvolle puzzels zijn een geschikt cadeau voor elke gelegenheid. Jouw fotopuzzel is beschikbaar in verschillende stijlen en materialen. Van grote puzzels van wel 1.000 stukjes, tot schattige, kleine puzzels voor baby's met slechts 4 stukjes, deze leuke puzzels zullen bij iedereen geliefd zijn. We hebben zelfs een puzzel in de vorm van een hart, die perfect is voor Valentijns Dag, jubileums of zelfs huwelijksaanzoeken.

We maken een grote variëteit aan fotopuzzels die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en materialen, van gerecycled hout en plastic, tot versterkt karton en vilt. 

Een aantal van de puzzel opties zijn:

  • Puzzel Onderzetter - 4 stukjes
  • Foto Puzzel - 30, 96 of 1,000 stukjes
  • Hart Puzzel - 32 of 75 stukjes
  • Baby Puzzel - 4 stukjes
  • Tangram - 7 stuks
  • Plastic Puzzel - 12, 16, 36 of 48 stukjes

Een Fotopuzzel Voor Iedereen

Als het aankomt op gedenkwaardige en attente cadeaus, dan heeft een fotopuzzel het allemaal. Daarom wilden we puzzels creëren die bij elk familielid wel in de smaak zouden vallen, ongeacht hun leeftijd of niveau. Voor de allerkleinste is onze babypuzzel een leuk, interactief en stimulerend cadeau. Het bestaat uit vier stevige puzzelstukken, wat het de ideale grootte maakt voor de kleinere handjes. Ook is deze puzzel de perfecte manier om hun fantasie te stimuleren en te werken aan de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie. Laat de puzzel bedrukken met een familiefoto of een foto van het gezicht van papa of mama en zie de oogjes stralen wanneer ze de puzzel in elkaar zetten.

Als jij jouw wederhelft wil verrassen met een uniek jubileumcadeau, ga dan aan de slag met het ontwerpen van onze speciale hartvormige puzzel. Er zijn 2 maten waaruit je kunt kiezen en hij wordt geleverd in een mooi zakje. Laat hem bedrukken met een foto van jullie trouwdag en vergeet niet een zoetsappige boodschap toe te voegen. Voor fanatieke puzzelaars is er onze gepersonaliseerde tangram puzzel. Deze oude Chinese dissectie puzzel is heel leuk om op verschillende manieren in elkaar te leggen.

Doe Een Aanzoek Met Een Puzzel

Je hebt er lang en diep over nagedacht. Je hebt de beslissing genomen. Jij wil de liefde van je leven vragen met je te trouwen. Nu je zeker weet dat dit "the one" is, is er nog één ding waar je over na moet denken. Hoe ga je precies het aanzoek doen? Het ziet er zo eenvoudig uit in films; een romantische setting, een beetje drama, en ineens leven ze nog lang en gelukkig. We begrijpen dat jij een unieke en gedenkwaardige manier zoekt om jouw aanstaande om zijn of haar hand te vragen. Dit is nou precies waar onze fotopuzzels van pas komen. Kies uit een van onze mooie, handgemaakte puzzels (we kunnen het niet helpen je de hartvormige puzzels aan te raden - hoewel ze allemaal geweldig zijn), en ga nadenken over jouw ontwerp. De tangram puzzel is ook een leuke manier om je aanzoek te doen, omdat het een echte hersenkraker is. Gebruik bijvoorbeeld een speciale foto als achtergrond en schrijf hierop de magische woorden. Wanneer de tijd daar is om de grote vraag te stellen, geef jouw geliefde dan deze nieuwe puzzel en houd je adem in terwijl hij of zij de puzzelstukjes in elkaar leggen. Veel succes!