Terug naar Site
Fotopuzzel 500 stukjes

Reviews voor Puzzel 500 stukjes

Fotopuzzel 500 stukjes

Gepersonaliseerde Puzzel 500 stukjes

Vanaf € 27,99

Trakteer de puzzelfanaten in je leven op een gepersonaliseerde puzzel van 500 stukjes. De puzzels zijn verkrijgbaar in landschaps- of portretfor...

Lees Meer

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 -2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,95

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Foto Puzzel - 500 Stukjes

 • 500 puzzelstukjes
 • Ook beschikbaar in andere maten
 • Personaliseer met foto's, teksten of designs
 • Gemaakt van stevig versterkt karton
 • In metalen blik of satijnen zakje
 • Puzzel in potret- of landschapsformaat

Weet jij niet wat je cadeau moet geven? Creëer dan een gepersonaliseerde puzzel van 500 stukjes voor vrienden of familie.

Deze fotopuzzel van 500 stukjes wordt gemaakt van versterkt karton en vormt de perfecte uitdaging voor iedere puzzelliefhebber. Je kunt de grote 500 stuks legpuzzel (ca. 47 x 30 cm) laten bedrukken met je favoriete vakantiefoto's, selfies of zelfs een speciaal bericht, dat pas onthuld wordt wanneer de hele puzzel is gelegd. De gepersonaliseerde puzzel van 500 stuks wordt geleverd in een mooi metalen bewaarblik of een duurzaam zakje gemaakt van gerecycled satijn. Het blik kan bedrukt worden met hetzelfde ontwerp als jouw puzzel.
 • Grote puzzel ca. 47 x 33 cm - 560 g (incl. blik)
 • Fotopuzzel van 500 stukjes
 • Geleverd in effen of bedrukt blik of effen satijnen zakje
 • Gemaakt van van versterkt karton
 • Personaliseer de puzzel met foto's, teksten & patronen
 • Perfecte puzzel voor op reis
 • Ook verkrijgbaar in andere maten

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Onthul een geheim bericht of een dierbare herinnering, met een gepersonaliseerde puzzel van 500 stukjes

Er zijn zoveel geweldige manieren waarop jij deze fotopuzzel van 500 stukjes kunt personaliseren. Het is dan ook een geweldig cadeau voor verschillende gelegenheden. Elke gepersonaliseerde puzzel van 500 stukjes wordt geleverd in een klein metalen blik - dat eveneens gepersonaliseerd kan worden met hetzelfde ontwerp als dat van jouw puzzel - of een prachtig zakje van gerecycled satijn.. Neem de foto legpuzzel eenvoudig mee op reis en zorg dat de kinderen zich op vakantie goed vermaken.

Of je nu op zoek bent naar een valentijnscadeau voor je partner of een verjaardagscadeau voor een vriend(in) die gek is op spelletjes? Deze foto puzzel - 500 stukjes is een origineel en persoonlijk geschenk.

Deze legpuzzel is circa 33 x 47 cm groot en bevat 500 stukjes, wat het de perfecte puzzel maakt voor gevorderde puzzelaars. Het product is ook verkrijgbaar in andere maten.

Door ons bedrukt, door jou gelegd

Wanneer jij de gepersonaliseerde puzzel van 500 stukjes bestelt, wordt je ontwerp direct naar onze deskundige technici en vakmensen gestuurd. Je foto's en berichten worden rechtstreeks op het versterkte karton afgedrukt. Vervolgens wordt jouw fotopuzzel van 500 stukjes voorzien van de klassieke puzzelstukjes en kun jij je voorbereiden op urenlang puzzelplezier.

Als extraatje ontvang je bij deze puzzels een metalen blik of mooi zakje van gerecycled satijn, waar je de puzzelstukjes eenvoudig in kunt bewaren. Het blik is verkrijgbaar in een bedrukte of onbedrukte optie. Indien je kiest voor het metalen blik met print, wordt deze de deksel van het blik voorzien van dezelfde afbeelding als op de puzzel wordt afgedrukt. Omdat we dit design rechtstreeks op het metaal drukken, heeft de print een zilverachtige, metallic finish.

Creëer een fotopuzzel van 500 stukjes

Met behulp van ons online ontwerpsysteem kun jij heel eenvoudig jouw puzzel en bewaarblik personaliseren. Hier vind je ook de andere maten puzzels die we in ons assortiment hebben. Vind jij de gepersonaliseerde puzzel van 500 stukjes toch iets te moeilijk, selecteer dan een van onze kleinere modellen. Wil jij jezelf juist uitdagen of ken jij een puzzelfanaat voor wie de fotopuzzel van 500 stukjes een eitje is? Ontwerp dan een XL fotopuzzel van maar liefst 1000 stukjes.

Wanner je jouw ontwerp upload, zul je ontdekken dat er enkele delen in de interface gearceerd zijn. Hiermee wordt het afloopgebied aangeduid, dat uiteindelijk niet op jouw puzzel wordt afgedrukt. Zorg dat de belangrijke delen, zoals gezichten op foto's,  zich niet in dit afloopgebied bevinden. Je wil natuurlijk niet dat iemands hoofd net niet op de puzzel wordt afgedrukt.

Tijdens het ontwerpen kun je altijd de optie 'bekijk product' gebruiken, om te ervaren hoe het uiteindelijke product eruit komt te zien.

Wil jij graag tekst laten afdrukken op de fotopuzzel van 500 stukjes? Dan kun je kiezen uit verschillende lettertypen, kleuren en maten. Tip: Wanneer je een groter lettertype kiest, duurt het langer voordat het bericht door de puzzelaar wordt ontrafeld. Dit maakt het ook een leuke uitdaging de puzzel te leggen, omdat elke letter meerdere puzzelstukjes beslaat.

Nadat jij jouw gepersonaliseerde puzzel van 500 stukjes hebt ontworpen, heb jij tevens de optie het metalen blik te laten bedrukken met de afbeelding die ook op jouw puzzel staat. Kies je voor het zakje van gerecycled satijn, dan wordt deze onbedrukt geleverd.

Trending: