Gepersonaliseerde Foto Onderzetters

Gepersonaliseerde Foto Onderzetters

Laat jouw eigen onderzetters bedrukken

Opslaan 15% Vanaf € 29,00 Was € 34,00

Onze gepersonaliseerde foto onderzetters worden geleverd in sets en voldoen aan al je verwachtingen. De afdrukkwaliteit is geweldig omdat de foto wordt afgedrukt diep in het glansoppervlak van de onderzetter zodat de gepersonaliseerde onderzetters een diepe glans krijgen met slijtvaste kwaliteiten. Als je wil drukken we zelfs verschillende foto's op elke onderzetter.

 • Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • Bezorging Nederland: € 7,99

 • Koop nu, betaal later

 • 10 cm x 10 cm coaster sets
 • Use the same or different photos
 • Heat resistant coasters
 • High gloss and hard wood base
 • Durable with permanent print
 • In packs of 4, 6, 8, 10, 12

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Gepersonaliseerde onderzetters

Onze mooie onderzetters kun je laten maken met dezelfde of verschillende afbeeldingen. Je kunt ze krijgen met foto's of een kunstwerk. Deze onderzetters zien er geweldig uit als je ze personaliseert met vlaggen, tekst, foto's, logo's of ontwerpen. Originele onderzetters met onbeperkte creatieve toepassingen thuis of voor evenementen, feesten, gasten of als uniek cadeau. Onze gepersonaliseerde onderzetters zijn leverbaar in verschillende verpakkingen en je kunt een andere foto op elke onderzetter laten drukken:

pak van 4 €19

pak van 6 €29

pak van 8 €35

pak van 10 €40

pak van 12 €45

Foto onderzetters

Een eenvoudige en indrukwekkende manier om foto's af te drukken is om foto onderzetters gepersonaliseerd met je eigen foto's te maken. Ontwerp je eigen foto onderzetters hier met verschillende afbeeldingen op elke onderzetter of allemaal hetzelfde - het is aan jou. Onze onderzetters zijn leverbaar in een aantal verpakkingen en kunnen binnen 2 dagen geleverd worden, dus als je snel een fotocadeau wil dan kunnen onze foto onderzetters de volgende dag bezorgd worden.

Trouwfeest decoratie

Maak onderzetters voor bruiloften als weddingfavours. Je kunt deze onderzetters maken voor op het feest of als een mooi aandenken aan de bruiloft voor de komende jaren. Bruiloft onderzetters kunnen in kleine en grote hoeveelheden worden besteld.

Geweldige Mini Decoraties

Maak je eigen onderzetters met foto's. Leuke minidecoraties voor in huis en bedachtzame cadeaus voor vrienden of familie. Jouw unieke onderzetters met foto's zijn slijtvast en aantrekkelijk. Maak originele onderzetters of gepersonaliseerde fotoviltjes met je eigen foto's. Elke onderzetter kan van een andere foto worden voorzien. Mooie onderzetters met je leukste foto's! Creëer nu je eigen originele onderzetters.

Houten huwelijksjublileum

Hout is het materiaal voor de 5e trouwdag, dus het is een geweldig idee om een ??aantal houten onderzetters te laten maken. We kunnen de onderzetters maken en versturen op dezelfde dag. Originele onderzetters gemaakt van hout zijn ideaal voor de 5e verjaardag.

Zelf ontworpen onderzetters

Je kunt onze onderzetters laten maken met een verschillende afbeelding op elke onderzetter. Op maat gemaakte onderzetters zijn een superleuk cadeau voor een feestje of een praktisch cadeau voor vrienden. Onderzetters met foto's van je vrienden zullen zeker worden gewaardeerd als geschenk. Je eigen onderzetters passen perfect bij onze gepersonaliseerde placemats en fotoschorten om je keuken op te fleuren.

Foto Onderzetters Bedrukken

Onze gepersonaliseerde foto onderzetters worden geleverd in sets en voldoen aan al je verwachtingen. De afdrukkwaliteit is geweldig omdat de foto wordt afgedrukt diep in het glansoppervlak van de onderzetter zodat de gepersonaliseerde onderzetters een diepe glans krijgen met slijtvast kwaliteiten. Als je wil drukken we zelfs verschillende foto's op elke onderzetter.

Dit vind je misschien ook leuk: