Terug naar Site

Pakket Stofstalen

Pakket Stofstalen

Bedrukte Proefstalen Made in the UKMade in the UK

Bespaar 12% Vanaf € 3,50 Was € 4,00

Ervaar nu al onze stoffen van dichtbij, met onze handige selectie van 110 stofstalen. Kies een van onze vier pakketten proefstalen: Klassiek, Natuurlijk, Leer en Papier. Elk pakketje van zakformaat bevat een selectie van onze stoffen uit ons uitgebreide assortiment gepersonaliseerde stoffen. De stalen worden met print geleverd, waardoor je niet alleen de stofstructuur kunt ervaren, voordat je de stof aanschaft, maar tevens de geweldige printkwaliteit van de verschillende stoffen kunt vergelijken. We drukken de stofnaam en het ID-nummer af op elke proefstaal. Als je een stalenpakket bestelt, geven wij jou zelfs een kortingscode waarmee je een geweldige korting krijgt op jouw volgende bestelling van leer of stof*.

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 7,49

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Stalenpakket Bedrukte Stofstaaltjes

 • Groot aanbod aan stoffen om te bedrukken
 • Stofnaam op elke individuele staal afgedrukt
 • Kies uit vier soorten pakketten
 • Leer, Klassiek, Natuurlijk en Papier
 • 7 x 7 cm vierkante stof-/papierstalen
 • 5,5 x 5,5 cm vierkante leerstalen

Maak de juiste keuze en selecteer de juiste stof voor jou, met onze collectie van 4 soorten pakketten stofstalen.

Elk stalenpakket bevat stoffen uit ons assortiment afdrukbare stoffen. De gedetailleerde en kleurrijke print op de stalen helpt je om de verschillen in reliëf, textuur en printkwaliteit te vergelijken. Of je nu op zoek bent naar een fluwelen stof, een matte papiersoort of iets unieks, zoals neopreen, je vindt het allemaal in deze handige stalenpakketten.
 • Kies uit vier verschillende pakketjes
 • Papier - kies uit bijna 10 soorten
 • Natuurlijk - kies uit meer dan 10 soorten
 • Klassiek - kies uit meer dan 80 soorten
 • Leer - kies uit 5 soorten 
 • 7 cm stoffen/papieren vierkanten
 • 5,5 cm leren vierkanten
 • Elke staal wordt bedrukt met de stofnaam
 • Bedrukt met hetzelfde ontwerp voor vergelijkingsdoeleinden
 • Ervaar de structuur en printkwaliteit
 • Nieuwe klanten ontvangen een waardebon bij hun stalenpakket
 • Voor vertalingen van stoffen klik hier

Bedrukte stofstalen

Naast dat ze de perfecte afmetingen hebben om bij de hand te houden, hebben we ook geprobeerd om het selecteren van de juiste stof nog makkelijker te maken, door de stalen te bedrukken met de naam van de stof. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om de bedrukte stof van jouw keuze te bestellen bij Bags of Love. Om een idee te krijgen van welke van onze 110 stoffen passen bij jouw interieur of project, kun je onze Stalenboeken gebruiken. We bieden ook proefstalen aan van onze stoffen labels, die je kunt bekijken door op deze link te klikken. 

We proberen zoveel mogelijk van onze 110 stoffen te includeren in deze stalenpakketten. Omdat we echter regelmatig nieuwe stoffen aan onze collectie toevoegen, kan het in zeldzame gevallen voorkomen dat de nieuwste stofsoort niet in het pakket zit. Als jij een stof mist, neem dan contact op met ons klantenserviceteam via de chat of email. Zij helpen jou graag verder bij het vinden van een oplossing.

Kies jouw stalenpakket

Klassiek Stalenpakket

Deze uitgebreide selectie bevat ons brede assortiment kunstmatige stoffen. Van geweven tot gebreide stoffen en van fluweel tot kant; je zal met plezier door dit aanbod aan stoffen bladeren.

Natuurlijk Stalenpakket

Geniet van ons assortiment elegante en gepersonaliseerde natuurlijke stoffen met dit stalenpakket. Biologisch katoen, echt zijde, prachtig linnen en nog veel meer. Allemaal geschikt om bedrukt te worden met jouw ontwerpen.

Leren Stalenpakket

Real Leather

Ervaar de dikte en textuur van deze prachtige leersoorten met ons stofstalen pakket met 100% echt leer. Het leren stalenpakket is kleiner dan de stoffen proefstalen, met afmetingen van 5,5 cm x 5,5 cm. Deze hoogwaardige leersoorten zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben uitstekende printkwaliteiten. Daarnaast maken we gebruik van de modernste printtechnieken, specifiek gericht op het bedrukken van leer, om een geweldige reproductie van kleuren en fijne printdetails te garanderen.

Papieren Stalenpakket
Naast gepersonaliseerde stoffen, bieden wij ook een ruime selectie papiersoorten aan. Van getextuurd behangpapier tot papier met een satijnen afwerking en nog veel meer.

Aanbieding en korting op gepersonaliseerde stoffen

Bestel jouw Stalenpakket met Stoffen, Leren of Papieren Stalen en ontvang een cadeauvoucher van €10 om te gebruiken op jouw volgende bestelling van stof of leer.* 

*De voucher is niet geldig op test prints of proefstalen. Deze aanbieding is exclusief voor nieuwe klanten en geldt op bestellingen van min. €25. De vouchter vervalt na 30 dagen en kan slechts eenmaal gebruikt worden.
Let op: Deze speciale korting voor nieuwe klanten is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, waaronder groothandelskortingen.

Ervaar verschillende stoffen van dichtbij

We drukken een standaard ontwerp af op het assortiment stoffen dat we aanbieden. Hiervoor gebruiken we dezelfde printmethodes als de technieken die gebruikt worden voor jouw volledige bestelling van stoffen. Elke stof heeft hetzelfde ontwerp, zodat jij de verschillen in printdetails en kleurreproductie, evenals de structuur van elke stof, zelf kunt ervaren. Tevens bedrukken we de stalen met het ID-nummer en de naam van de stof. Wanneer jij een keuze hebt gemaakt uit alle stoffen, kun je deze gegevens gebruiken om het materiaal terug te vinden. 

De bedrukte stoffen en papiersoorten worden in vierkanten van 7 x 7 cm geknipt, voorzien van gekartelde randjes, en samengevoegd in een handig pakket dat naar jou wordt verzonden. De bedrukte leersoorten worden in vierkanten van 5,5 x 5,5 cm geknipt en bevatten eveneens gekartelde randen.

Recentelijk Bekeken

Trending: