Pakket Stofstalen

Reviews voor Reviews voor Stof Stalen Pakket

Pakket Stofstalen

Bedrukte Proefstalen

Vanaf € 2,99 Was € 3,00

Ervaar nu al onze stoffen van dichtbij, met onze handige selectie van 130 stofstalen. Kies een van onze vi...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 7,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Stalenpakket Bedrukte Stofstaaltjes

 • Groot aanbod aan stoffen om te bedrukken
 • Kies uit vier soorten pakketten
 • Leer, Klassiek, Natuurlijk en Papier
 • 7 x 7 cm vierkante stof-/papierstalen
 • 5,5 x 5,5 cm vierkante leerstalen
 • Kleurkaarten voor 3 inktsoorten verkrijgbaar
 • Voorbedrukte set labels

Maak de juiste keuze en selecteer de juiste stof voor jou, met onze collectie van vier soorten pakketten stofstalen.

Elk stalenpakket bevat stoffen uit ons assortiment bedrukbare stoffen. De gedetailleerde en kleurrijke print op de stalen helpt je om de verschillen in reliëf, textuur en printkwaliteit te vergelijken. Of je nu op zoek bent naar een fluwelen stof, een matte papiersoort of iets unieks, zoals neopreen, je vindt het allemaal in deze handige stalenpakketten.
 • Kies uit vier verschillende soorten
 • Papier - kies uit bijna 10 soorten
 • Natuurlijk - kies uit meer dan 10 soorten
 • Klassiek - kies uit meer dan 80 soorten
 • Leer - kies uit 5 soorten 
 • 7 cm stoffen/papieren staaltjes
 • 5,5 cm leerstaaltjes
 • Elke staal wordt bedrukt met de stofnaam
 • Kleurenkaarten voor reactieve, sublimatie- en pigementinkt
 • Bedrukt met hetzelfde ontwerp voor vergelijkingsdoeleinden
 • Ervaar de structuur en printkwaliteit
 • Nieuwe klanten ontvangen een waardebon bij hun stalenpakket

Bedrukte Stofstalen

Naast dat ze de perfecte afmetingen hebben om bij de hand te houden, hebben we ook geprobeerd om het selecteren van de juiste stof nog makkelijker te maken, door de stalen te bedrukken met de naam van de stof. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om de bedrukte stof van jouw keuze te bestellen bij Bags of Love. Om een idee te krijgen van welke van onze 130 stoffen passen bij jouw interieur of project, kun je onze Stalenboeken gebruiken. We bieden ook proefstalen aan van onze stoffen labels, die je kunt bekijken door op deze link te klikken. 

We proberen zoveel mogelijk van onze 130 stoffen te includeren in deze stalenpakketten. Omdat we echter regelmatig nieuwe stoffen aan onze collectie toevoegen, kan het in zeldzame gevallen voorkomen dat de nieuwste stofsoort niet in het pakket zit. Als jij een stof mist, neem dan contact op met ons klantenserviceteam via de chat of email. Zij helpen jou graag verder bij het vinden van een oplossing.

Naast staaltjes kun je ook onze nieuwe kleurenkaarten bestellen (ca. 35 x 65 cm). Deze 3 kleurenkaarten bevatten grotere stukken van specifieke stoffen, die bedrukt worden met verschillende printmethoden: een pigment, sublimatie of reactieve printtechniek. De kaarten bevatten kleurcodes en icoontjes, waarmee je eenvoudig kunt zien met welke printmethode de stof bedrukt is. 

 • Pigmentinkten op Katoensatijn 172 g/m²c   
 • Sublimatie-inkten op Monroe Satijn 160 g/m²   
 • Reactieve inkten op Biologisch Janice Poplin Katoen 135 g/m²  


Voor een uitgebreid overzicht van de verschillende inkten op elk materiaal kun je ook een kleurenkaart bestellen van elk van onze stoffen. Je vindt deze hier

Stoffen Proefstalen voor Designers en Hobbyisten

Met ons pakket stoffen proefstalen kun je onze verschillende kledinglabels van dichtbij ervaren, nog voor je een grote bestelling plaatst voor je volgende project. Vaak zijn etiketten duur, is er slechts een beperkte keuze met minimale kleuropties en zijn labels niet verkrijgbaar in kleine oplagen. Onze etiketten en labels zijn echter betaalbaar en verkrijgbaar in sets vanaf slechts 20 stuks; het is dan ook heel makkelijk én voordelig om jouw eigen gepersonaliseerde labels te creëren. Wil jij direct jouw eigen labels maken, ga dan naar 'kledinglabels in kleine oplage' en ontwerp etiketten of kledinglabels, bedrukt met fullcolourprint en tekst. Wanneer je de bestelling plaatst ontvang je de labels snel in huis. Onze printservice garandeert resultaten van hoge kwaliteit, waardoor de gepersonaliseerde labels ideaal zijn voor professionele ontwerpers met een eigen collectie of kledinglijn.

Bestel een Proefpakket Stoffen Labels en ontvang een waardebon van €5,- korting op jouw volgende bestelling gepersonaliseerde labels - ook geldig op papieren labels. Deze aanbieding is exclusief voor nieuwe klanten en kan slechts eenmaal gebruikt worden. De waardebon vervalt na 30 dagen. Naast verschillende maten en vormen labels en etiketten, bevat het stalenpakket ook ontwerptips, waardoor jij de perfecte labels voor je collectie of hobbyproject kunt kiezen.

Aanbieding en korting op gepersonaliseerde stoffen

Bestel jouw Stalenpakket met Stoffen, Leren of Papieren Stalen (met of zonder kleurenkaart) en ontvang een cadeauvoucher van €10 om te gebruiken op jouw volgende bestelling van stof of leer.* 

*De voucher is niet geldig op test prints of proefstalen. Deze aanbieding is exclusief voor nieuwe klanten en geldt op bestellingen van min. €25. De vouchter vervalt na 30 dagen en kan slechts eenmaal gebruikt worden.
Let op: Deze speciale korting voor nieuwe klanten is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, waaronder groothandelskortingen.

Ervaar verschillende stoffen van dichtbij

We drukken een standaard ontwerp af op het assortiment stoffen dat we aanbieden. Hiervoor gebruiken we dezelfde printmethodes als de technieken die gebruikt worden voor jouw volledige bestelling van stoffen. Elke stof heeft hetzelfde ontwerp, zodat jij de verschillen in printdetails en kleurreproductie, evenals de structuur van elke stof, zelf kunt ervaren. Tevens bedrukken we de stalen met het ID-nummer en de naam van de stof. Wanneer jij een keuze hebt gemaakt uit alle stoffen, kun je deze gegevens gebruiken om het materiaal terug te vinden. 

De bedrukte stoffen en papiersoorten worden in vierkanten van 7 x 7 cm geknipt, voorzien van gekartelde randjes, en samengevoegd in een handig pakket dat naar jou wordt verzonden. De bedrukte leersoorten worden in vierkanten van 5,5 x 5,5 cm geknipt en bevatten eveneens gekartelde randen.

Trending: