Terug naar Site

Gepersonaliseerde Cadeaus met Gezichten

Doe mee aan de nieuwste trend en creëer gepersonaliseerde geschenken met gezichten. Van kleding en accessoires tot mokken en behangpapier; er zijn zoveel unieke producten waarop jij je hoofd kunt laten drukken. Blader door ons geweldige aanbod van items, die jij volledig kunt personaliseren met gezichten.

Hoe Gebruik Je De 'Face Tool'?

Het is supermakkelijk om een uniek patroon te maken van jouw geweldige gezicht.

  1. Selecteer het gewenste product en klik op `Voeg Afbeeldingen & Tekst toe', klik vervolgens op het kopje 'Face Tool'
  2. Upload een gezicht naar keuze en begin met het creëren van jouw patroon
  3. Je kunt nu de afbeelding draaien, de grootte aanpassen en de foto in- of uitzoomen
  4. Voeg indien gewenst je favoriete kleur toe of een leuk icoontje en klik op 'Patroon Aanmaken’
  5. Wil je het patroon op elk deel van het product laten drukken? Ga dan naar 'Face Tool' en kies voor 'Gebruik Eerder Ontwerp'. Hier vind je het gepersonaliseerde patroon dat je eerder hebt gemaakt.

 

 

Een geschenk met jouw gezicht

Producten met gezichten zijn helemaal in en bij Bags of Love kun je deze trend op de voet volgen! We hebben een mooi aanbod gepersonaliseerde producten, die we specifiek geselecteerd hebben voor jou, omdat ze perfect bedrukt kunnen worden met gezichten. Van sokken en koffers tot beddengoed en armbanden; jouw hoofd staat in de spotlights op deze geweldige items.


Cadeaus met honden- of kattenkopjes

Niet alleen jouw gezicht zou geweldig staan op onze gepersonaliseerde cadeaus, ook de kop van je kat, hond of cavia kunnen prachtig worden afgedrukt op deze geschenken. In onze selectie vind je hier ook voorbeelden van, waardoor jij je kunt laten inspireren. Vergeet niet, elk gezicht kan op deze geschenken worden gedrukt, of het nu dat van je partner, je huisdier of je schoonmoeder is - misschien moet je alleen wel even toestemming vragen. 


Kleding met gezichten

Je ziet tegenwoordig steeds vaker kledingstukken, bedrukt met het gezicht van een bekend persoon. Of het nu een BN'er of een Amerikaanse beroemdheid is; bij Bags of Love hoef je geen celebrity te zijn om je eigen gezicht op een kledingstuk te laten afdrukken. Van een gepersonaliseerd T-shirt met de kop van je hond tot sokken met een patroon van jouw eigen gezicht; wij hebben een breed assortiment aan kledingstukken die jij zelf kunt ontwerpen.

Cadeaupapier met gezichten

Ontwerp inpakpapier met jouw gezicht, of het gezicht van het feestvarken en verpak je gepersonaliseerde cadeaus op unieke wijze. Of je nu een Face Gift hebt gecreëerd of een gepersonaliseerd cadeau met een uniek ontwerp; gepersonaliseerd cadeaupapier met gezichten geeft het geheel een extra 'personal touch'. Je hoeft niet langer labels of kaartjes te gebruiken, want het inpakpapier maakt meteen duidelijk van wie het cadeau is, of voor wie het bestemd is - je kunt zelfs beide gezichten toevoegen. Gebruik onze handige tekstfunctie om een lieve boodschap of naam toe te voegen en maak je gepersonaliseerde cadeaupapier helemaal compleet.

Hoe het werkt - Cadeaus met een patroon van jouw gezicht

Wil jij jouw gezicht als een patroon op een van onze producten laten afdrukken? Maak dan gebruik van ons handige en gebruiksvriendelijke online ontwerpsysteem. Het enige wat je nodig hebt, is een afbeelding van (een uitsnede van) je gezicht op een transparante achtergrond. Kies welk item jij wil laten bedrukken, upload de afbeelding en selecteer de achtergrondkleur. Als de foto zich op een gekleurde achtergrond bevindt, zorg dan dat de achtergrondkleur die je selecteert precies hetzelfde is - dit kun je doen door de RGB-waardes aan te passen of de HEX-codes in te voeren.

De patroonfunctie kun je vinden onder het kopje 'effecten' in het ontwerpsysteem (kies de manier waarop jij het patroon wil herhalen door op het vierkantje met de 4 R's te klikken. Hier kun je kiezen voor de stijlen; gespiegeld, basis of halverwege). Je kunt meteen zien hoe deze stijl er op het product uitziet, dus bekijk gerust alle opties en selecteer uiteindelijk het patroon dat je het mooist vindt.

Handgemaakte, gepersonaliseerde cadeaus met gezichten

Tijdens het creëren van de Face Gifts, moet je aandacht en tijd besteden aan het selecteren van de juiste afbeelding, het uitsnijden van je gezicht, het positioneren van het ontwerp en het kiezen van de juiste kleuren. De aandacht die jij aan het ontwerpen hebt besteed, besteden wij aan het produceren van jouw gepersonaliseerde cadeaus. Daarom worden alle Face Gifts handgemaakt op bestelling in onze werkplaats, door ons team van experts. Van het drukproces en het knippen van het materiaal tot het naaien van de producten; alles vindt plaats onder één dak. Je kunt er dus gerust op zijn dat de gepersonaliseerde cadeaus met gezichten er precies zo uitzien, zoals jij ze hebt ontworpen.