• Terug ·
 • 21e Verjaardag Portemonnee

Gepersonaliseerde Heren Portemonnees

Gepersonaliseerde Heren Portemonnees

Foto Portefeuille

Vanaf € 64,00

Ontwerp bedrukte gepersonaliseerde portefeuilles voor mannen. De stijlvolle portemonnees worden intern bedrukt, geknipt en genaaid door een team van ervaren technici en vakmensen. Je kunt kiezen tussen echt leer of mat zeildoek en twee verschillende ontwerpen voor de binnenkant; die beide volledig handgemaakt worden in onze studio, evenals de buitenkant van de portemonnee. Kies voor een muntvakje of extra kaartsleuven. Het grote vak is geschikt voor bankbiljetten. Creëer gepersonaliseerde foto portemonnees voor heren, voor een speciale gelegenheid.

 • Klaar in 1 - 2 dagen

 • Bezorging Nederland: € 7,99

 • Betaal na bezorging



Kortingen

 • 1 € 64,00
 • 2 € 59,00 Elk (Opslaan € 10,00)

Eigenschappen Bedrukte Portemonnee

 • 100% echt leer of zeildoek
 • 105 mm x 95 mm
 • Gepersonaliseerd met jouw foto's
 • Twee ontwerpopties voor binnenkant
 • Handgemaakt op bestelling
 • Muntzakje of extra kaartruimte

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet Weken

Reviews voor 21e Verjaardag Portemonnee

21e Verjaardag Portemonnee Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Kies de Binnen,- en Buitenkant van je Portemonnee

De binnenkant van de portemonnee is handgemaakt van leer. De buitenkant maken we naar jouw keuze. Je kunt ervoor kiezen om je foto of ontwerp te laten drukken op echt leer of tafelzeil. Ons leer is glad Italiaans mat nappa en heeft zoveel karakter en fijne detaillering. De leren optie maakt dit een klassiek heren accessoire, waar hij jarenlang van kan genieten. Als leer niet zijn ding is, kies dan voor de portemonnee van tafelzeil. Dit is katoen, dat is bekleed met een glanzende waterdichte laag, waardoor het duurzaam, stijlvol en eigentijds is.

Nu je hebt gekozen voor de bekleding van je handgemaakte portemonnee, is het tijd om je ideale binnenkant te creëren. Je kunt alleen kiezen of je alleen vakjes voor je kaarten en papiergeld wil, of ga een stap verder en voeg een zakje toe met een drukknoop, voor al je kleingeld. Jouw portemonnee, jouw stijl!

De portemonnees wegen ongeveer 40 gram.



Bedrukte Lederen Herenportefeuille

Wij bewaren alles van waarde in onze portemonnee: geld, creditcards, cadeaubonnen, coupons, foto's en ga zo maar door. Maar waarom zouden alle waardevolle dingen alleen aan de binnenkant zitten? Deze portemonnee is gemaakt van hoogwaardige materialen, deze herenbeurs heeft een geweldige print. Gebruik je foto's om op maat gedrukte gepersonaliseerde portefeuilles te creëren als cadeau voor hem.

Foto Portemonnees Die Jij Ontwerpt

Fantasie is alles wat je nodig hebt! Ontwerp je eigen portemonnee met foto's, tekeningen en teksten. Designer portefeuilles zijn modieuze en unieke toevoegingen aan je accessoires. Elk lederen heren portemonnee is handgemaakt door onze vakmensen, ze zijn een uniek en origineel persoonlijk meesterwerk en herinnering. Ontwerp er nu een en bekijk op het scherm hoe je gepersonaliseerde portefeuille voor mannen in leer eruit zal zien voordat je hem koopt, zal kost slechts een paar minuten.

Gepersonaliseerde Heren Portefeuilles Met Afbeeldingen of Tekst

Onze gepersonaliseerde portefeuilles voor mannen zijn zeker nieuw en origineel. Niet alleen zijn ze uniek, maar ze zijn ook nog ontworpen door jou. Het geen foto te zijn, een patroon of alleen tekst kan ook. Om ze te bestellen klik je gewoon op start ontwerpen hierboven, en ontwerp je eigen portemonnee in ons systeem. Wij maken hem in slechts een dag of twee, allemaal netjes geprint en genaaid op bestelling. Nu je weet hoe je je man een leren portemonnee kunt geven, volledig gepersonaliseerd, hoef je geen tijd te verspillen om te proberen om iets in de stad te vinden, omdat je ze hier kunt ontwerpen, en zien voordat je ze koopt. Het is leuk en gratis om te proberen.

Unieke Gepersonaliseerde Full Colour Bedrukte Lederen Portemonnees

Of je portemonnee nu barst van het geld of niet ... het maakt niet uit. Waar het om gaat is het stijlvolle ontwerp van je gepersonaliseerde portemonnee, en de betekenis die hij voor je heeft.

Dit vind je misschien ook leuk: