Terug naar Site
Foto Op Panorama Canvas

Foto Op Panorama Canvas

Panorama Canvas Prints Made in the UKMade in the UK

Bespaar 7% Vanaf € 35,00 Was € 37,70

Een panorama canvas is breed, mooi en de perfecte decoratie voor de muren van jouw huis. Het heeft het vermogen om een ruimte te transformeren e...

Lees Meer

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Panorama Canvas

 • FSC-gecertificeerde frames
 • Professioneel online systeem
 • Dezelfde dag bedrukt
 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
 • 2,5 cm of 4,5 cm diep
 • Trekt niet krom

We kunnen jouw panoramafoto op verschillende maten canvas drukken, zo kun jij de afmetingen kiezen die perfect passen bij de muur waaraan jij jouw nieuwe canvas kunst wil hangen.

Panorama prints op canvas dragen bij aan de uitstraling en sfeer van een kamer en staan prachtig op zowel slaapkamers als huiskamers! Deze techniek geeft jouw huis een moderne twist; stel je voor dat je thuiskomt en dit geweldige panoramische canvas aan de muur ziet hangen. Het is super eenvoudig om jouw foto's en ontwerpen online te uploaden en ons preview systeem is gedetailleerd en uitgebreid.
 • Grote panoramafoto's op canvas
 • FSC-gecertificeerde frames, trekken niet krom
 • Drie verschillende opties voor rand
 • Galerij, gespiegelde of gekleurde rand
 • Verkrijgbaar in twee dieptes, 2.5 cm of 4.5 cm
 • Van klein tot extra groot
 • 338 afmetingen verkrijgbaar, 169 landschapsformaten
 • 12 breedte opties
 • Handgemaakt op bestelling

Onderhoudsinstructies

Voorzichtig afstoffen met stoffer of stofzuiger met opzetstuk.

Panoramische Kunst

Het heeft iets speciaals om jouw eigen afbeelding te laten afdrukken op canvas, helemaal wanneer het panoramafoto's zijn. Zoals de naam als zegt zijn dit extra brede - panoramische - foto's. Ze kunnen een huis transformeren en worden dan ook steeds populairder. Elk canvas wordt gepersonaliseerd met jouw creatieve ideeën en in ons online ontwerp en preview systeem kun jij het ontwerp helemaal naar jouw zin aanpassen. Het is niet alleen een geweldige manier om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen, maar de canvas schilderijen zijn tevens geweldige gepersonaliseerde fotocadeaus

Maak Jouw Eigen Panorama Foto

Maak jouw eigen panoramafoto thuis of in de buitenlucht. Het levert de beste resultaten op wanneer je een statief gebruikt om de camera op te zetten. Controleer met een waterpas of jouw camera helemaal recht staat en ga aan de slag! Veel mensen vinden het maar moeilijk om te geloven dat wij elk onderdeel van de bestelling helemaal zelf maken - dit resulteert in prachtige indrukwekkende panorama canvas prints.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Rechtstreeks op canvas afgedrukt

Wij drukken jouw print rechtstreeks af op het canvas, met behulp van een printtechniek waarbij de milieuvriendelijke inkten tot diep in de vezels van de stof doordrukken. Dit levert een duurzame print op die lang meegaat. De canvas frames worden met de hand gemaakt, waarna het canvas handmatig over het frame wordt gespannen om het beste resultaat te garanderen. Jouw canvas wordt volledig gemaakt op bestelling en we garanderen, elke keer weer, de beste kwaliteit.

Prachtige landschappen

De beste panoramafoto's om af te drukken op canvas, zijn misschien wel de afbeeldingen van een zonsopgang of een prachtig landschap, zoals je hierboven in onze galerij kunt zien. Maar ook wanneer jij andere ideeën hebt voor panoramafoto's, kunnen wij dit afdrukken op canvas. Je kunt zelfs foto's of kunst rechtstreeks vanaf jouw smartphone uploaden. Als jij een foto hebt die niet van panoramisch-beeldformaat is, maar wel een prachtige horizon bevat, kun je deze altijd in een rechthoekig formaat knippen, zodat de foto alsnog perfect op dit canvas past. Grote canvas prints zijn ook perfect voor saaie kantoormuren, wanneer jouw werkdagen wel wat kleur kunnen gebruiken.

Trending:

Recentelijk Bekeken