Canvas Afdrukken in Panorama

Canvas Afdrukken in Panorama

Panoramisch Canvas

Opslaan 52% Vanaf € 18,00 Was € 37,70

Een panoramisch canvas is breed, mooi en de perfecte decoratie voor de muren van jouw huis. Het heeft het vermogen om een ruimte te transformeren en is perfect voor trappen en gangen. We kunnen ze heel groot maken - zelfs tot 3 meter lang - dus als jij een prachtige panoramafoto hebt, is dit canvas misschien wel de ideale bestemming daarvoor.

 • Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Betaal na bezorging

Panorama Canvas

 • Canvas schilderijen van 2,5 cm of 4,5 cm dik
 • Indrukwekkend idee voor in huis
 • FSC gecertificeerde frames die niet vervormen
 • Professioneel preview systeem online
 • We drukken je bestelling dezelfde dag nog af
 • Veel verschillende maten om uit te kiezen

Panorama Op Canvas

We kunnen jouw panorama foto op veel verschillende maten canvas drukken, zodat jij de afmetingen kunt aanpassen aan de muur die je in gedachte hebt. Panorama afdrukken op canvas staan leuk boven het bed of boven de bank. De moderne touch die deze techniek biedt geeft je huis een elegante sfeer; stel je voor dat je thuiskomt en dit geweldige panoramische canvas aan de muur ziet hangen! Het is makkelijk om je foto's en ontwerp online te uploaden, en ons preview systeem is gedetailleerd en uitgebreid.

Panoramische Kunst

Jouw eigen afbeeldingen op canvas laten drukken is sowieso een leuk idee, maar je eigen panorama foto's op canvas laten drukken is natuurlijk helemaal geweldig. Zoals de naam als zegt zijn dit extra brede foto's die je huis een gave transformatie geven, dit unieke interieur idee is enorm populair. Ze zijn gepersonaliseerd met jouw creatieve ideeën, en in ons online ontwerp en preview systeem kun je het helemaal naar jouw zin aanpassen.

Maak Je Eigen Panorama Foto

Maak je eigen panorama foto thuis of lekker buiten, je krijgt de beste resultaten als je een statief gebruikt om de camera op te zetten. Controleer met de waterpas op het statief of je camera helemaal recht staat en ga aan de slag! Veel mensen vinden het lastig te geloven, maar we maken je bestelling helemaal zelf - dit resulteert in een prachtig indrukwekkend panoramisch canvas - klaar binnen een dag. Je leest het goed - één dag.

Panorama Canvas Schilderij

Foto's van schitterende horizonnen of indrukwekkende landschappen zoals je hierboven ziet zijn misschien wel het mooist op een panorama canvas. Maar als jij een ander idee hebt kan dat natuurlijk ook, wij bedrukken het canvas zoals jij wil. Ook als je een foto hebt die nog niet panoramisch is maar die wel een prachtige horizon heeft kun je hem bijsnijden in een langwerpige vorm die perfect is voor deze schilderijen. Grote canvas prints zijn ook perfect voor saaie kantoormuren, om je werkdag heel wat kleurrijker en mooier te maken.

Dit vind je misschien ook leuk: