Gepersonaliseerde Portemonnees & Pashouders

Creëer een elegant accessoire dat je persoonlijkheid uitstraalt, door een portemonnee met een foto of ontw...

Lees Meer

Portemonnee met Foto of Ontwerp

We weten maar al te goed hoe belangrijk het is om je waardevolle items veilig op te bergen. Daarom hebben we een assortiment gepersonaliseerde portemonnees en pasjeshouders gecreëerd, die aan de hoogste standaarden voldoen. Wie zegt dat functionaliteit saai moet zijn? Bij Bags of Love kun jij de perfecte portemonnee vinden voor jezelf of iemand anders. Onze collectie bevat items in verschillende vormen en maten; van een kleine pasjeshouder voor in je handtas tot een grote leren portemonnee waar je al je geld, bonnetjes en pasjes in kwijt kunt. De items worden op bestelling bedrukt met afbeeldingen naar keuze. We maken uitsluitend gebruik van de beste materialen, waaronder ons prachtige nappaleer. Deze 100% echte leersoort is een duurzaam materiaal dat luxe en stijl uitstraalt. Je foto's worden op de stof gedrukt, met gebruik van de meest toonaangevende printmethoden, die levendige, kleurrijke prints opleveren.

 • Handgemaakt op bestelling
 • Variërende maten en stijlen beschikbaar
 • 100% nappaleer
 • Hoge kwaliteit
 • Verschillende kleuren rits en stiksels
 • Klaar in slechts enkele dagen
 • Gepersonaliseerd naar wens
 • Voor hem en haar
 • Uniek en persoonlijk
 • Metalen details in meerdere kleuren
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Snel geleverd
 • De perfecte fotocadeaus
 • Duurzame kwaliteit
gepersonaliseerde portemonnees

Handgemaakt Op Bestelling

Onze gepersonaliseerde portemonnees worden speciaal voor jou gemaakt. Het enige dat jij hoeft te doen is online een design creëren, door je favoriete foto's toe te voegen - wij zorgen voor de rest. De items worden handgemaakt van de beste materialen en in elkaar gezet door onze ervaren leerbewerkers. Zo ben jij gegarandeerd van een prachtig afgewerkt kwaliteitsproduct.

gepersonaliseerde portemonnees en pashouders

Alle Vormen En Maten

Onze collectie portemonnees en pasjeshouders bevat items in verschillende vormen en maten. Sommige mensen zoeken een kaarthouder, die ruimte biedt voor hun essentiële pasjes. Anderen kiezen juist voor een klein portemonneetje voor hun kleingeld of andere kleine spulletjes. Tot slot heb je mensen die toch echt een grote portemonnee nodig hebben, voor bonnetjes, briefgeld, cadeaukaarten en nog veel meer. Wat de gelegenheid of specifieke wens ook is; bij Bags of Love vind je de perfecte gepersonaliseerde portemonnee voor jou.

portemonnee van echt leer

Echt Leer

Wanneer je een leren portemonnee bestelt, ben je verzekerd van een luxe product dat kwaliteit uitstraalt. Onze leren items worden gemaakt van 100% nappaleer en met zorg en precisie in elkaar gezet door ons team van vakmensen. Zo kun jij genieten van een stijlvolle, duurzame portemonnee, waar je jarenlang plezier van hebt.

portemonnee met foto

Cadeaus Voor Hem

Mannen houden van cadeaus die zowel praktisch als persoonlijk zijn. Door een premium leren product te ontwerpen, kan hij zijn favoriete herinneringen altijd met zich meenemen. Onze gepersonaliseerde portemonnees zijn dan ook de perfecte fotocadeaus voor hem. Naast de grotere items, kun je ook een chique pasjeshouder ontwerpen. Dit is een prachtig item, dat ideaal is voor de minimalistische man. Bij Bags of Love hebben we portemonnees en kaarthouders voor iedereen.

handgemaakte portemonnees met foto

Prachtige Printkwaliteit

Creëer een ontwerp op trots op te zijn en geniet van de geweldige printkwaliteit en prachtige fotoreproductie. Maak een collage van je favoriete herinneringen of kies juist voor een enkele foto van een bijzonder moment, zoals je trouwdag. Door de eindeloze mogelijkheden heb jij de volledige controle over je ontwerp.

Hoe Je Gepersonaliseerde Portemonnees & Pashouders Worden Gemaakt

 • ontwerp tool en preview functie

  Ga meteen aan de slag en gebruik ons eenvoudige ontwerpsysteem met live preview-functie.

 • handgemaakt en milieuvriendelijke inkten

  Handgemaakt van verantwoord verkregen materialen en bedrukt met milieuvriendelijke, duurzame inkten.

 • bezorgopties en tracering

  Volg je bestelling van begin tot eind en kies uit meerdere bezorgopties, waaronder Express levering.

Veelgestelde vragen:

 • Hoe maak ik mijn portemonnee schoon?

  De portemonnees vergen weinig onderhoud. Vaak is het al voldoende de items schoon te vegen met een vochtig doekje. Voor meer informatie over het schoonmaken van jouw specifieke product, raden we aan om de onderhoudsinstructies door te nemen die op de productpagina staan.

 • Wordt mijn portemonnee gemaakt van echt leer?

  Onze gepersonaliseerde portemonnees zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder echt leer. Wanneer je de leren optie kiest, wordt het item gemaakt van 100% nappaleer. De volledige pashouder of portemonnee wordt met de hand gemaakt door ons team van ervaren leerbewerkers.

 • Hoelang gaan de portemonnees mee?

  Wanneer je zorgvuldig met je portemonnee omgaat, kun je hier levenslang van genieten. We maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en uitzonderlijke printmethoden, om een duurzaam product te garanderen. Vermijd langdurige blootstelling aan hitte, zonlicht, water en chemische reinigingsmiddelen en beleef jarenlang plezier aan je portemonnee met foto.

 • Kan de kleur van de print afgeven?

  We adviseren om contact met lichtgekleurde stoffen en meubels te vermijden, omdat de printkleuren mogelijk iets kunnen afgeven.

 • Blijven mijn pasjes en geld veilig in de portemonnee zitten?

  De gepersonaliseerde portemonnees en pashouders zijn speciaal ontworpen om te zorgen dat jij je kostbaarheden veilig op kunt bergen. Door de handgesneden kaartsleuven, sterke, metalen ritsen en duurzame materialen, kun jij er gerust op zijn dat zowel je geld als pasjes er niet zomaar uitvallen. We kunnen je echter niet helpen bij het gat in je hand!

Start Nu