Zelfontworpen tasje met foto

Zelfontworpen tasje met foto

Gepersonaliseerd make-up tasje

Vanaf € 39,00

Ideaal voor kleingeld, pasjes, sleutels en zelfs cameras, dit veelzijdige, zelf ontworpen foto tasje is schattig en compact. Ze zijn allemaal handgemaakt en genaaid per bestelling. Kies uit vier prachtige kleuren en voeg een foto of tekst toe om je eigen persoonlijke tasje tot leven te zien komen. Je kan ook een foto op de andere kant toevoegen tegen kleine extra kosten.

 • Klaar in 1 - 2 dagen

 • Bezorging Nederland: € 7,99

 • Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 39,00
 • 2 € 36,00 Elk (Opslaan € 6,00)

Zelfontworpen tasje

 • Patent vinyl or genuine leather
 • Hand made and sewn to order
 • 13 cm x 9 cm x 3.5 cm
 • Photo printed onto HD satin
 • 5.5 x 3.75 x 1.5 inches
 • 10 year guarantee

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet Weken

Product informatie Foto Tasje

Dit zelfontworpen tasje is een stijlvol en practische manier om je kleingeld bewaard te houden, of je pasjes en sleutels op een plek waar je ze terug kan vinden te bewaren! Je tasje heeft een satijnen foto gedeelte op de ene zijde, met een gekleurde trimming. De rits heeft een charmant metalen hartje als hanger om er voor te zorgen dat het openen en sluiten van je tasje gemakkelijk en snel gaat.

 • Foto op HD satijn. Een zijde wordt standaard bedrukt maar je kunt voor € 9 extra dezelfde of een andere foto kiezen voor op de achterkant
 • Oriëntatie Afbeelding - landschap of portret
 • Kies uit hoogwaarding vinyl of echt leer
 • Keuze uit vier kleuren voor jouw gepersonaliseerde tasje
 • Afmetingen: 13 x 9 x 3,5 cm (5,5 x 3,75 x 1,5 inch)
 • Gewicht ca. 600 g
 • Ontworpen en genaaid per bestelling
 • 10 jaar garantie op print en naai kwaliteit

Verzorging: Veeg het oppervlak schoon met een vochtig doekje met een klein beetje zeep. Geen schuring, het materiaal blijft zacht om aan te raken. De foto is geprint op HD satijn, wat ontelbare keren gewassen kan worden op 30℃, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je tasje zijn kleur verliest naarmate de tijd verloopt.

Hoe zal mijn zelf ontworpen tasje er eigenlijk uit zien?

Gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en in elkaar gezet per bestelling zijn de zorg en expertise die er gaan in het maken van het zelfontworpen tasje erg goed zichtbaar. Of je nou kiest voor hoogwaardig vinyl of voor echt leer, alle foto's zijn geprint op luxe satijn stof om er voor te zorgen dat de finishing touch van je tasje een excellente standaard heeft. Zacht roze, licht blauw of ivoor beige, je kan je eigen ideale kleur kiezen om er voor te zorgen dat je tasje matcht met je andere accessoires. Hij heeft een strakke bies rond de randjes om de kwaliteit nog meer te verbeteren. Kies voor de vinyl voor je tasje als je een hoogglanzend en shiny effect wilt creëren dat er gloednieuw uit zal blijven zien. De zachte en fijne leren afwerken is elegant met een meer klassiek uiterlijk, ideaal voor degene die meer opzoek is naar een subtiel effect.

Hebben jullie ontwerp tips of trucjes?

Als je het tasje als een cadeau geeft, kan je text toevoegen over de foto om het persoonlijker te maken met haar naam. Of als je een speciale foto hebt waar je liever niets overheen plaatst, overweeg dan om een tweede foto te laten printen op de achterkant waar haar naam op kan worden ontworpen.

Foto inspiratie 

Er zijn werkelijkwaar geen grenzen wanneer het aankomt op wat je kan ontwerpen om jouw tasje uniek te maken. Voor je vriendin stellen wij een schattige foto van jullie tweeën voor met een persoonlijke tekst. Voor dierenliefhebbers, wat is er nou beter dan elke keer wanneer je in de winkel iets betaalt, je sleutels tevoorschijn haalt of wanneer je je neus moet poederen, daar je geliefde huisdier je aankijkt om je te begroeten? Naar mijn mening, niet veel! Zelfs als je geen huisdier hebt (sad face), kan je een foto kiezen van je favoriete dier om op je tasje te plaatsen en elke dag een glimlach op je gezicht te toveren. Als de ontvanger een televisie of film fanatiekeling is, breng Hollywood naar ze toe en print het logo van hun favoriete film, favorietie personage of film poster op een of beide zijden!

Voor wie is het zelfontworpen tasje?

Creër een speciaal tasje om je vriendin te verrassen op haar verjaardag of voor jullie jubileum, en kies voor een romatisch berichtje om de foto te vergezellen. Of laat je moeder zien dat je altijd aan haar denkt, en print een foto van je kindertijd om wat nostalgie te creëren, en mogelijk wat blije tranen! Dit zelfontworpen tasje is ook een ideaal cadeautje voor een kleine meid die net haar eerste muntjes is begonnen te verzamelen als zakgeld. We stellen voor om een nieuwe munt van dit jaar te nemen en deze in het tasje te doen voordat je het inpakt. De munt en het tasje kunnen dan een sentimenteel aandenken worden. Vanwege zijn compacte afmetingen, kan het tasje ook gebruikt worden als camera tasje, perfect als origineel cadeau voor een fotograaf. Of, je kan natuurlijk ook jezelf trakteren op een van deze tasjes, waarom niet?!

Quantiteitskorting 

Zoals veel van onze producten, heeft het zelfontworpen tasje ook een quantiteitskorting. Koop meer dan één tasje en bespaar geld voor andere cadeautjes.

Dit vind je misschien ook leuk: