Terug naar Site

Gepersonaliseerde Boeken & Kaarten Bedrukken

Ontwerp jouw eigen gepersonaliseerde boeken, albums, kaarten, cadeaupapier en fotoboeken online, voor een uniek cadeau voor vrienden en familie. Bekijk & ontwerp al je bijzondere papieren producten hier…Maak Jouw Eigen Foto Boek & Cadeau Accessoires

Onze collectie fotoalbums, organizers, wenskaarten & cadeaupapier is exclusief ontworpen door Bags of Love, maar we laten het leukste gedeelte aan jou over - het kiezen van foto’s, patronen, kunstwerken, berichten etc. voor een schitterend cadeau dat 100% uniek is. Creëer fotoboeken online voor een liefdevol cadeau voor je partner, met je favoriete foto’s van jullie samen. Onze gepersonaliseerde boeken hebben een optionele cadeauverpakking, in de vorm van een doos of blik. Je kunt zelfs gepersonaliseerde cadeaupapier ontwerpen, in plaats van het saaie papier uit de winkel. Dit is vooral leuk voor bijzondere jubilea, Valentijnsdag of een speciale verjaardag.

Alle gepersonaliseerde boeken en albums zijn gebonden met traditionele bindmethodes, waardoor ze extra uniek zijn omdat deze technieken op niet veel andere plekken gebruikt worden door alle technologie. Met onze online design tool kun je fotoboeken laten bedrukken met wat jij wilt - familiefoto’s, berichten, grafische ontwerpen - zodat je het cadeau echt op maat maakt voor de ontvanger. Maak je eigen fotoboek met een verhaaltje voor het slapen gaan, ontwerp je eigen wenskaarten voor een waardevol bericht en ontwerp gepersonaliseerde boeken voor een unieke variant op het fotoalbum. Bekijk onze collectie papieren producten en ontwerp een magisch cadeau dat een leven lang meegaat.