Terug naar Site

Foto Kalenders 2022

3 VOOR 2 AANBIEDING
close

3 for 2 offer: Add 3 of the same product with the same or different design and get the 1 product(s) free. The discount will be applied automatically in the basket.

Foto Kalenders 2022

Gepersonaliseerde Kalenders Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 35,00

Verbeter jouw organisatietalenten door je eigen gepersonaliseerde kalender te ontwerpen. Deze fotokalenders zijn een leuke en makkelijke manier om je favoriete afbeeldingen tastbaar te maken. Onze planners worden gemaakt van hoogwaardig, glanzend papier en voorzien van een stevige kartonnen achterkant. Creëer een ontwerp door elke maand een andere foto te gebruiken en voeg zelfs teksten toe. De ringband kalenders zijn verkrijgbaar in A4 en A3-formaat. Kies nu het model van jouw keuze en maak gebruik van onze geweldige 2+1 gratis korting.

_
Add to Wishlist
 • salespoint-img

  Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Kalenders Met Foto

 • Verkrijgbaar in A4 of A3-formaat
 • Kies beginmaand
 • Hoogglans cover
 • 13 pagina's inclusief de omslag
 • Stevige, niet buigbare achterkant
 • Koop twee kalenders en ontvang de derde gratis

Deze prachtige 2022 kalender wordt handgemaakt op bestelling in onze Bags of Love studio.

Jouw foto's worden in HD-kwaliteit afgedrukt op 160 g/m² zijdeachtig papier, wat een geweldige, levendige print oplevert. De kalenders zijn verkrijgbaar in A4 en A3-formaat en je kunt elke maand voorzien van een andere foto of fotocollage. Ze worden geleverd met een witte metalen ringband en een haakje waaraan je de kalender eenvoudig op kunt hangen. Kies zelf de beginmaand en creëer een gepersonaliseerde kalender met je favoriete kiekjes. Ons specialistisch printproces drukt zelfs de fijnste details en lijntjes helder af. Vergeet niet te profiteren van onze '2+1 Gratis' aanbieding en haal nu snel deze prachtige, unieke cadeaus in huis.
 • Verkrijgbaar in twee formaten
 • A3-formaat, gewicht ca. 460 g 
 • A4-formaat, gewicht ca. 120 g
 • Hoogwaardige glanzende omslag
 • Creëer een kaft met afbeeldingen en titel
 • Upload enkele foto's of een collage
 • Kies de beginmaand
 • 160 g/m² zijdeachtig kunstpapier
 • Kies een omslagfoto en onderschrift
 • Voeg tekst toe onder elke afbeelding
 • Achterkant van 2,5 mm dik karton
 • Witte spiraalbinding met ophanghaakje
 • Koop er twee en krijg de derde gratis

Hoe komt mijn gepersonaliseerde kalender eruit te zien? 

Helder, stijlvol en voorzien van een prachtige print; jouw nieuwe kalenders zorgen niet alleen dat je stilstaat bij belangrijke herinneringen, maar dat je ook geen afspraak meer vergeet. Het creëren van fotokalenders bij Bags of Love is leuk en heel gemakkelijk. De planners zijn verkrijgbaar in A4 en A3-formaat. 

Wie maak je blij met een gepersonaliseerde kalender?

Heb jij een vriend(in) die een echte chaoot is? Verras hem/haar dan met een gepersonaliseerde kalender. Voorzie de afbeeldingen van grappige onderschriften, waarin je hem/haar aanmoedigt op tijd te komen, of belangrijke data niet te vergeten. Upload speciale herinneringen samen en creëer een speciaal en nuttig cadeau. Fotokalenders zijn ideaal voor bezige bijen die altijd druk in de weer zijn.

Kwantumkorting

Op deze kalenders ontvang je, net zoals op veel van onze andere gepersonaliseerde cadeaus, een korting wanneer je meerdere items besteld. Profiteer van onze '2+1 Gratis' aanbieding en trakteer zowel jezelf als vrienden en familieleden op deze unieke planners. De korting wordt automatisch toegepast in je winkelmandje.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Professionele printmethodes

Ons drukproces levert prints op van exceptionele kwaliteit, waarbij fijne lijntjes en details perfect worden gereproduceerd. De kaft kan bedrukt worden met één of meerdere foto's, en heeft een prachtige glanzende afwerking. Je kunt tevens een tekst toevoegen aan de omslag. De kalenders worden gebonden met een witte ringband, die geleverd wordt met handig ophanghaakje. De spiraalband zorgt dat je de pagina's van de kalender eenvoudig om kunt slaan. In ons ontwerpsysteem kun je eenvoudig een enkele foto of meerdere afbeeldingen aan elke maand toevoegen. Naast het uploaden van je favoriete kiekjes, kun je ook een regel tekst uploaden. De planner wordt afgewerkt met een achterkant van 2,5 mm dik karton. Dit geeft de kalender extra stevigheid, waardoor je hem zowel neer kunt zetten als op kunt hangen.

Enkele foto's of collages

Bij het creëren van jouw kalender wordt geadviseerd foto's in landschapsformaat te gebruiken. Deze oriëntatie past het beste bij de lay-outs van de kalender. Je kunt er ook voor kiezen om een fotocollage te maken, met behulp van onze gratis collage-tool. Deze functie is eenvoudig te gebruiken en stelt je in staat om meerdere foto's per maand te uploaden. Voorzie elke foto van een onderschrift en voeg, indien gewenst, de datum toe waarop de foto is gemaakt. Een gepersonaliseerde kalender is een prachtig en persoonlijk cadeau-idee.

Recentelijk Bekeken

Trending: