Terug naar Site

Gepersonaliseerde Rokken

Maak een statement door je eigen rok te ontwerpen. Kies uit verschillende stijlen, lengtes & materialen en creëer een uniek kledingstuk, bedrukt met afbeeldingen en foto's naar keuze. De gepersonaliseerde rokken worden handgemaakt op bestelling, speciaal voor jou.

Ontwerp Je Eigen Rok

Met gepersonaliseerde rokken kun je elke dag opfleuren. Geef de mooiste vakantiekiekjes of landschapsfoto's een wel heel origineel canvas, door ze te laten afdrukken op een van onze prachtige rokken. Maak herinneringen tastbaar én draagbaar, door ze om te toveren tot een duurzaam kledingstuk, waar je keer op keer opnieuw van zal genieten. 

Trends & stijlen

Dat mode aan verandering onderhevig is, zien we terug wanneer we naar de verschillende stijlen rokken kijken van de afgelopen decennia. Steeds weer kwamen er nieuwe lengtes, modellen en soorten bij, die zorgden dat elke vrouw haar stijl uit kon drukken. De populariteit van de kortere rokken deed de langere rokken niet verdwijnen en vice versa. Zo bleven de verschillende modellen deel uitmaken van het modebeeld. Van de minirok tot de maxirok en de skaterrokken tot de kokkerrok; dit veelzijdige kledingstuk is er in alle vormen en maten; voor alle vormen en maten.


Durf op te vallen

Door het brede aanbod aan rokken kan het lastig zijn je individuele stijl te ontdekken. Dit wordt echter een stuk makkelijker door je eigen rok te ontwerpen. Op deze manier heb je de volledige controle over hoe het kledingstuk eruit komt te zien. Zo kies je niet alleen het gewenste model, dat perfect bij jou past, maar kun je ook precies bepalen hoe de opdruk van je nieuwe rok eruit komt te zien. Upload je foto's, afbeeldingen, illustraties of zelfs kunstwerken naar onze interface en creëer een ontwerp dat laat zien wie jij bent en waar je voor staat.

Duurzame print

Van de stoffen die onze interne designer heeft geselecteerd tot onze toonaangevende printmethoden; elk deel van jouw gepersonaliseerde rok wordt met zorg en aandacht gemaakt. We kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit en doen zoveel mogelijk informatie op over de eigenschappen, het draagcomfort en de duurzaamheid van de verschillende materialen. Zo weten we zeker dat de textielsoorten die we gebruiken, perfect zijn voor het beoogde doel. Onze printtechnieken drukken de milieuvriendelijke inkten tot diep in de vezels van het materiaal. Dit levert een duurzame print op die niet vervaagt, er niet zomaar afbladdert en die zorgt dat de originele textuur van de stof behouden blijft. 

Tot in de late uurtjes

Ook bij nette avondkleding of een chique feestoutfit mag een beetje comfort niet ontbreken. Daarom hebben we stoffen geselecteerd die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook heerlijk aanvoelen. De verschillende gepersonaliseerde rokken bieden dan ook genoeg bewegingsvrijheid om de hele avond door te dansen - mits je de juiste schoenen draagt natuurlijk. Ontwerp je eigen rok en ervaar zelf dat comfort en stijl zeker hand in hand kunnen gaan.