Terug naar Site

Ontwerp een Cadeau

Upload je foto's, kunstwerk of tekst om een bijzonder cadeau te maken. Onze online design tool is super makkelijk te gebruiken en laat je een cadeau ontwerpen dat 100% uniek is.

Ontwerp een Cadeau Online bij Bags of Love

Of het nu om je verjaardag gaat of om je beste vrienden die gaan trouwen, met een zelf ontworpen cadeau toon je je liefde. Zoveel winkels verkopen dezelfde dingen, maar hoe leuk ze ook zijn, ze komen niet uit het hart. Ontwerp een cadeau online, met onze design tool, om je vrienden en familie te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Upload gewoon je foto's, originele ontwerpen of voeg je tekst toe om een uniek cadeaus te maken dat nergens anders te koop is.

Je kunt een collage maken met al je foto's voor èèn geweldig product, kies je leukste foto's en onze kant-en-klare collage stijlen of ontwerp lekker je eigen. In onze tool kun je filters, effecten en tekst toevoegen om je cadeau nog verder te personaliseren. We hebben ook een uitgebreide bibliotheek met icoontjes, patronen en emoji's die je kunt gebruiken, leuk voor grappige cadeaus of een cadeau met een thema. Het enige dat je nodig hebt is wat creativiteit, originaliteit en een hoop liefde.