Gepersonaliseerde Hoeslakens

3 VOOR 2 AANBIEDING
close

3 for 2 offer: add 3 of the same product with the same or different design and get the 3rd for free. The discount will be applied automatically in the basket.

Gepersonaliseerde Hoeslakens

Foto Hoeslaken

Vanaf € 54,00

Maak je eigen bedrukte gepersonaliseerde beddengoed. Laat je foto-ontwerp of tekst op onze lakens drukken om een perfect designer beddengoed te creëeren voor in je huis, voor een verjaardag of als cadeau voor een speciaal iemand. Maak een gepersonaliseerd hoeslaken met Bags of Love.

 • Klaar in 1 - 2 dagen

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Betaal na bezorging

 • Gepersonaliseerde hoeslakens in vijf maten
 • Bedrukt en genaaid op bestelling
 • Jouw tekst, ontwerp of foto's
 • 3 jaar garantie op print en stiksel
 • Luxe afwerking met de hand

Onderhoudsinstructie

Was op 30°c, laat hangend drogen, niet uitwringen, strijken op lage temperatuur.

 • Wassen op 30 Graden
 • Droger 1
 • Hangend Drogen
 • Niet Uitwringen
 • Lage Temperatuur

Luxe lakens

Het is echt bijzonder om in bed te stappen als je weet dat het beddengoed helemaal uniek is, voor jou of voor degene aan wie je deze bedrukte luxe lakens geeft. Ze zijn leuk voor een katoenen huwelijk, een huwelijkscadeau, of gewoon een bijzonder origineel cadeau idee voor een speciaal iemand. Ontwerp je eigen hoeslakens voor speciaal iemand.

Designer Beddengoed

Als je een eigen ontwerp of creatief idee hebt, waarom laat je dit dan niet afdrukken op je eigen beddengoed op onze persoonlijke hoeslakens? Maak kingsize hoeslakens of enkele lakens, gemaakt op bestelling met een ontwerp van jouw keuze.

Bedrukt en gepersonaliseerd beddengoed

Bedrukte hoeslakens op bestelling gemaakt. Wij bieden gepersonaliseerde bedrukte lakens voor een uniek en origineel idee. Foto beddengoed gemaakt door Bags of Love geeft je de kans om op maat gemaakte lakens bedrukt met jouw woorden of ontwerp en genaaid te laten maken.

Designer hoeslakens voor kinderen

Alle kinderen zijn dol op een dekentje in bed, dus waarom geef je ze niet het beste beddengoed dat ze ooit zagen met persoonlijke hoeslakens? Met onze kinderlakens wordt naar bed gaan een feestje. Je kunt hun favoriete superheld of familiefoto laten afdrukken om ze zich veilig en beschermd te laten voelen met hun eigen persoonlijke lakens.

Op maat gemaakt lakens

Onze zelf te ontwerpen hoeslakens zijn een zeer speciaal cadeau. Ontwerp je eigen lakens op bestelling met onze gepersonaliseerde hoeslakens. Kom op, wikkel jezelf in liefde en slaap lekker!

Hoeslakens voor kinderbedjes

Maak je eigen lakentjes, gepersonaliseerd met babynaam. Kinder hoeslakens met een ruim bemeten laken zodat je je baby lekker kan slapen. Ons gepersonaliseerde hoeslaken met babynaam is een geweldig cadeau. Maak een gepersonaliseerd hoeslaken voor in de wieg van de pasgeborene.

Afmetingen lakens

Single 180 x 275cm
Dubbel 230 x 275cm
King Size 275 x 275cm
Super King Size 300 x 275cm
Keizer 320 x 290cm
Kinderbed 100 x 145cm

Verzorging:

Percale mix van polykatoen
Machine wasbaar tot 30 graden, kan in de droger. Als je ze plat droogt is strijken niet nodig

Hoeslakens OPMERKING

* Wij drukken op prachtig materiaal dat wordt geleverd op rollen. Dit heeft één beperking en dat is de breedte van de materiaalrol. Deze is 150cm breed, dus als we iets breders maken hebben we een naad nodig om de delen met elkaar te verbinden. Dit betekent dat elk laken ten minste 1 verticale naad heeft, hier kunnen we helaas niks aan veranderen - we moeten de naad accepteren, maar we houden natuurlijk wel rekening met het beeld of ontwerp.

Dit vind je misschien ook leuk: