Terug naar Site
Foto Op Canvas

Foto Op Canvas

Ontwerp Jouw Eigen Canvas Foto Made in the UKMade in the UK

Bespaar 7% Vanaf € 35,00 Was € 37,70

Creëer een prachtige foto op canvas van jouw digitale afbeeldingen en versier je woning met een prachtig gepersonaliseerd schilderij. Upload je...

Lees Meer

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Gepersonaliseerde Canvasprint

 • Canvas met gratis muurbevestiging
 • Matte afwerking, geen plastic coating
 • Kies de gewenste maat
 • Milieuvriendelijke inkten & duurzame prints
 • Handgemaakt door vakmensen
 • Levenslange garantie

Met onze perfecte gelijkende en levendige fotografische reproductie, krijgen je foto's de afdrukkwaliteit die ze verdienen.

De afwerking aan de zijkanten en hoeken van het canvas zorgen dat het frame niet zal barsten, scheuren, of splijten - zelfs na vele jaren van gebruik. Je kunt het niet bekrassen of scheuren, omdat we gebruik maken van geweven doek en de afbeelding wordt gefuseerd met 'dye sublimatie' in de vezels van het canvas doek.
 • Handgesponnen canvas
 • Duurzame prints
 • FSC-gecertificeerd hout
 • Geweven canvas stof
 • De perfecte cadeaus
 • Milieuvriendelijke inkten
 • Handgemaakt
 • Levenslange garantie

Onderhoudsinstructies

Voorzichtig afstoffen met stoffer of stofzuiger met opzetstuk.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Handgemaakte kwaliteit canvas

Onze prachtige reproductie is van zo'n hoge kwaliteit omdat we, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, op echte geweven doek van 500 g/m² drukken. We maken gebruik van sublieme afdruktechnieken, die diepe en rijke afdrukken bieden. Als het om je meest dierbare foto's gaat- die je nooit meer wil vergeten - drukken wij hem duurzaam af met behulp van dye sublimatie zodat hij zijn enorme sentimentele waarde behoudt.
 

Canvas Frame Diepte en Wrap Opties

Je hebt de keuze in de frame diepte - ofwel 2,5 cm of 4,5 cm - en ook een keuze van wrap voor je canvas. We gebruiken standaard een galerijomslag, waarbij de afbeelding verder loopt rond de zijkanten van het frame (afloop). Maar een spiegel of geen wrap is ook mogelijk, als dit beter bij je afbeelding past. Lees meer over wrap opties.

Personaliseer Jouw Canvas

Voeg een boodschap toe op de achterkant van je doek als je gaat voor het ultieme op maat gemaakte foto cadeau!

Een diepgaande blik op onze canvas prints. NIEUW! We hebben hoge kwaliteit frames. Ze zullen niet kromtrekken - gegarandeerd. Ze kunnen in de badkamer gehangen worden zonder probleem. En ze zijn FSC gecertificeerd, uit bossen beheerd met aandacht voor mensen, dieren en het milieu.

Canvas Print Ondersteuning

Wat nuttige info:

Galerij wrap, spiegel wrap en 'geen wrap' verklaard

Als het mogelijk is gebruiken we graag de galerij wrap voor onze afdrukken. Zie deze pagina, waar we uitleggen wat dat betekent.

Vaak aangeduid als 'overloop'. Spiegel wrap of gekleurde wrap is ook beschikbaar.

Wat maakt ons ingelijste doek zo goed

Geavanceerde Artworking instructies (dit gaat naar onze zuster-site, Foto Canvas)

Niet handig met Photoshop? Gebruik de informatie op deze pagina om ons te voorzien van de exacte maten van je kunstwerk om ervoor te zorgen dat je kunstwerk perfect bijgesneden wordt.

Pop Art - We hebben een aantal Pop-art technieken om je foto om te zetten in een op maat gemaakte kunstwerk. Neem hier een kijkje bij onze pop art foto opties. Vanaf € 19 tot € 99 plus de kosten van het afdrukformaat.

Groot Foto Canvas

Enorme canvas afdrukken van foto's. Je kunt standaard tot 2 meter bestellen. We maken ook supersized doeken van 1.5 m bij 6 m lang voor een indrukwekkend effect in je huis of op kantoor, deze doeken zijn op maat gemaakt per afdruk. Contacteer ons voor een op maat gemaakte offerte.

Ben je op zoek naar een wat extra kleur? Wat dacht je van een aantal prachtige kleur splash canvas prints?

Trending:

Recentelijk Bekeken