3 VOOR 2 AANBIEDING

Jouw Foto's Op Canvas

Vanaf € 37,70

Maak een geweldig kunstwerk van je digitale foto's op canvas. Upload en bekijk je afdruk online, kies een maat, bewerking van de foto en bekijk een accurate preview van je canvas afdruk voordat je hem koopt. Onze canvas afdrukken zijn in de aanbieding, als je er twee koopt krijg je de derde gratis!

 • Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • Betaal na bezorging

 • Bezorging Nederland: € 7,50

 • Koop er 2 en voeg er 1 Gratis toe

Maak fotocollage Canvas Afdrukken >
 • Levering binnen 2 dagen als je voor 14.00 bestelt (ma-vrij)
 • Gratis verwijderen van rode ogen en datumstempels
 • Gratis muurbevestiging
 • Matte afwerking, geen glans of plastic coating
 • Koop er twee, krijg de derde gratis!

Canvas Prints met een sublieme afdrukkwaliteit

Met onze perfecte gelijkende en levendige fotografische reproductie, krijgen je foto's de afdrukkwaliteit die ze verdienen. De afwerking aan de zijkanten en hoeken van het canvas zorgen dat het frame niet zal barsten, scheuren, of splijten - zelfs na vele jaren van gebruik. Je kunt het niet bekrassen of scheuren, omdat we gebruik maken van geweven doek en de afbeelding wordt gefuseerd met 'dye sublimation' in de vezels van het canvas doek.

Handgemaakte kwaliteit canvas

Onze prachtige reproductie is van zo'n hoge kwaliteit omdat we, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, op echte geweven doek van 500gsm drukken. We maken gebruik van sublieme afdruktechnieken, die diepe en rijke afdrukken bieden. Als het om je meest dierbare foto's gaat- die je nooit meer wil vergeten - drukken wij hem duurzaam af met behulp van dye sublimation zodat hij zijn enorme sentimentele waarde behoudt.

canvas stretcher bar frames with wedges

De hoekjes zijn belangrijk voor hoogwaardig canvas

We gebruiken 8 hoekjes voor elk doek (veel andere bedrijven zullen je vertellen dat 4 is genoeg, maar dat is echt niet zo) en FSC ondersteunende latjes. Een stevige, robuuste canvas afdruk zal je gemoedsrust geven en je laten ontspannen terwijl je jarenlang geniet van je kostbare foto.

Robuuste en mooie kwaliteit canvas afdrukken

Omdat onze fotocanvas art prints worden gemaakt in onze eigen studio's, met een prachtig afdruk en bouwkwaliteit, kan niemand ons overtreffen wat betreft levering, print en uitzonderlijke kwaliteit. Bestel en upload je foto's voor 14:00 (maandag tot vrijdag) en je canvas prints worden binnen 2 dagen bezorgd zodat je ze snel op kunt hangen in je huis. Zorg ervoor dat je je bezorgingsvoorkeur opgeeft op de volgende pagina's.

Koop er 2 en krijg er 1 gratis. Geldt voor alle standaard foto canvassen en montages. Voeg gewoon 2 canvassen toe aan je bestelling en een 3e canvas afdruk wordt automatisch toegevoegd. Je kiest er 3, in de maten die je wil, en de goedkoopste is gratis! Prijzen beginnen vanaf slechts € 29 voor een vierkant foto doek van 30cm, dus als je er 2 koopt krijg je er 3 voor slechts € 19,33 per stuk.

Foto Canvas Prijzen

 • 30x30cm(12"x12") €29      incl. BTW
 • 30x40cm ( 12"x16")  € 39      incl. BTW
 • 40x40cm ( 16"x16")  € 45      incl. BTW
 • 50x40cm ( 20"x16")  €55      incl. BTW
 • 60x40cm ( 24"x16")  € 59      incl. BTW
 • 70x50cm ( 28"x20")  € 89      incl. BTW
 • 50x80cm ( 20"x32")  € 95      incl. BTW
 • 100x60cm ( 40"x24")  € 110  incl. BTW
 • 150x100cm ( 60x40")  € 206 incl. BTW

Upload je foto & kies je maat

We kunnen ook andere maten tot wel 500cm maken

Canvas Frame Diepte en Wrap Opties

Je hebt de keuze in de frame diepte - ofwel 2,5 cm of 4,5 cm - en ook een keuze van wrap voor je canvas. We gebruiken standaard een galerijomslag, waarbij de afbeelding verder loopt rond de zijkanten van het frame (afloop). Maar een spiegel of geen wrap is ook mogelijk, als dit beter bij je afbeelding past. Lees meer over wrap opties.

Personaliseer je Canvas

Voeg een boodschap toe op de achterkant van je doek als je gaat voor het ultieme op maat gemaakte foto cadeau!

Een diepgaande blik op onze canvas prints. NIEUW! We hebben hoge kwaliteit frames. Ze zullen niet kromtrekken - gegarandeerd. Ze kunnen in de badkamer gehangen worden zonder probleem. En ze zijn FSC gecertificeerd, uit bossen beheerd met aandacht voor mensen, dieren en het milieu.

Canvas Print Ondersteuning

Wat nuttige info:

Gallerij wrap, spiegel wrap en 'geen wrap' verklaard

Als het mogelijk is gebruiken we graag de galerij wrap voor onze afdrukken. Zie deze pagina, waar we uitleggen wat dat betekent.

Vaak aangeduid als 'overloop'. Spiegel wrap of gekleurde wrap is ook beschikbaar.

Wat maakt ons ingelijste doek zo goed

Geavanceerde Artworking instructies (dit gaat naar onze zuster-site, Foto Canvas)

Niet handig met Photoshop? Gebruik de informatie op deze pagina om ons te voorzien van de exacte maten van je kunstwerk om ervoor te zorgen dat je kunstwerk perfect bijgesneden wordt.

Pop Art - We hebben een aantal Pop-art technieken om je foto om te zetten in een op maat gemaakte kunstwerk. Neem hier een ??kijkje bij onze pop art foto opties. Vanaf € 19 tot € 99 plus de kosten van het afdrukformaat.

Groot Foto Canvas

Enorme canvas afdrukken van foto's. Je kunt standaard tot 2 meter bestellen. We maken ook Supersize doeken van 1.5m bij 6m lang voor een indrukwekkend effect in je huis of op kantoor, deze doeken zijn op maat gemaakt per afdruk. Contacteer ons voor een op maat gemaakte offerte.

Ben je op zoek naar een wat extra kleur? Wat dacht je van een aantal prachtige kleur splash canvas prints?

Dit vind je misschien ook leuk: