Terug naar Site

Gepersonaliseerde Cadeaus met Fotocollages

Fotocollages zijn een geweldige manier om al je favoriete afbeeldingen in een gepersonaliseerd cadeau te laten zien. Kies uit onze verschillende templates of ontwerp zelf een unieke fotocollage.

Gepersonaliseerde Cadeaus met Fotocollage

We hebben fotocollage software ontwikkeld waarin je foto's kunt uploaden en automatisch collages kunt maken in verschillende stijlen, zoals een hartvormige collage. Deze online collage maker hoef je niet te downloaden en hij is makkelijk in gebruik. Probeer het en maak je eigen collage met onze handige gratis foto collage maker. Bekijk eerst al onze geweldige producten die je met je collage kunt laten bedrukken. We hebben een groot aanbod foto collage cadeaus om uit te kiezen. We hebben niet alleen een gratis montage app, maar je kunt ook nog een gratis poster downloaden voor elk product dat je ontwerpt in onze foto collage software.

Stap 1: Klik op 'Start Ontwerp'. Klik op de product preview in de design interface om afbeeldingen/tekst toe te voegen.

Stap 2: Gebruik het menu bovenaan om afbeeldingen te uploaden of foto's te kiezen uit je Facebook en Instagram-account. (Je moet wel ingelogd zijn om toegang te krijgen tot je albums)

Stap 3: Selecteer, als je upload vanaf je desktop/apparaat alle bestanden die je wil gebruiken in je foto collage. Voor social media foto's kun je gewoon op de foto's in je Facebook albums en Instagram profiel klikken om ze te selecteren. 

Stap 4: Je kunt dan afbeeldingen selecteren en deselecteren voordat je ze op je ontwerp plaatst. Dit is handig als je per ongeluk een foto hebt geüpload die je niet wil. Selecteer ze een voor een of klik op 'selecteer alle' om tijd te besparen.

Stap 5: Klik op 'Creëer Foto Montage met XX Foto's'. Kies voor een kant en klare foto collage stijl, Zoals 'Hart Lijst' 'Foto Lijst' etc. Klik op 'Mixen' voor een andere indeling, of op 'Doe het zelf' om je foto's zelf te plaatsen. 

Step 6: Preview je product om er zeker van te zijn dat je tevreden bent met het resultaat voordat je afrekent. 


Als je verschillende foto's hebt van een bijzondere gebeurtenis of vakantie is het moeilijk om er maar een te kiezen. Onze exclusieve online foto collage maker maakt prachtige collages zodat jij niet meer hoeft te kiezen. Van canvas afdrukken en dekens tot handtassen en mokken, je kunt van alles ontwerpen met je eigen foto collage, om je huis en mode accessoires tot leven te brengen. Deze cadeaus zijn ook leuk om je vrienden te verrassen en herinneringen op te halen. Upload simpelweg jouw foto's en kies een van de kant en klare collage stijlen, of plaats de afbeeldingen lekker zelf voor een origineel ontwerp.

Foto Montage Cadeau Voorbeelden

Wij hebben een ruime ervaring met het maken van producten met foto collages. We hebben miljoenen foto's gemonteerd tot duizenden unieke foto collage producten, zoals foto montage canvassen of foto collage kussens, we maken ze op bestelling. Onze collage maker app is gratis en je kunt een collage maken voor al onze producten. Je kunt je foto's monteren tot je tevreden bent, en zijn zorgen dat je collage cadeau snel verzonden wordt.