Foto Strandstoel

Foto Strandstoel

Gepersonaliseerde ligstoel

Vanaf € 138,00

Maak een gepersonaliseerde strandstoel van jouw leukste foto's of illustraties. Gemaakt van duurzaam Europees beukenhout, afkomstig van FSC-gecertificeerde leveranciers, en met een slijtvaste canvas zitting die wij op maat drukken en naaien. Deze gepersonaliseerde ligstoel heeft vier standen.

 • Klaar in 1 - 2 dagen

 • Bezorging Nederland: € 14,50

 • Betaal na bezorgingKortingen

 • 1 € 138,00
 • 2 € 129,00 Elk (Opslaan € 18,00)
 • 3 € 119,00 Elk (Opslaan € 57,00)
 • Voeg een foto of tekst toe of kies voor meerdere foto's om een collage voor op je ligstoel te maken.
 • Frame afmetingen: 57cm breedte x 97 - 104cm lengte x 76 - 104cm hoogte (lengte kan variëren)
 • Zitting afmetingen: 40.5cm breedte x 107cm hoogte

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet Weken

Gepersonaliseerde Ligstoelen

Ze ziet er geweldig uit, bedrukt met een fotomontage of met onze pop-art techniek. Je kunt deze opties selecteren als je het product hebt toegevoegd aan je winkelmand. Als je maar èèn foto op je stoel wil, hou dan rekening met de langwerpige afmetingen van de zitting waar de foto op moet passen. Als je niet zeker weet of je foto mooi zal staan, gebruik dan onze gratis afbeelding checker service en onze ontwerpers zullen je adviseren. Deze gepersonaliseerde ligstoelen zijn geschikt en comfortabel voor personen tot 100kg met een heupbreedte van 41cm.

Bedrukte Dekstoel

Ontwerp je eigen ligstoel. Wil je graag een bepaalde kleur - vertel het ons ... Misschien wil je bepaalde strepen, of een bepaalde afbeelding of logo. Wat het ook is, wij kunnen het drukken en op maat maken, speciaal voor jou! We hebben ook sjablonen beschikbaar voor jouw eigen ontwerp - gewoon vragen. Wij bedrukken en naaien het doek, en spannen het vervolgens op het FSC-gecertificeerd frame.

TIP: Het printgebied van de zitting van de ligstoel is 114x41 cm - dus dat is lang en dun en niet geschikt voor alle foto's, tenzij je ze kunt bijsnijden om ze passend te maken. Daarom kunnen we ook een pop art ligstoel voor je maken waarbij je foto wordt omgezet in pop art panelen, in tegels over de zitting.

Wist je dat er zoiets bestaat als een dubbele stoel? Ook bekend als wideboy en perfect voor vakantieliefdes of voor de bredere persoon.

Wil je alleen de zitting zonder frame?

We maken de zittingen (125.5cm x 44cm) ook zonder frame. Wij bedrukken en naaien het doek en zomen de randen voor je, klaar om op je bestaande stoel te passen. Als je dit wil bestel dan de op maat gemaakte canvas zitting (geen strandstoel). Afgewerkt breedte is 41cm.

Dit vind je misschien ook leuk: