Gepersonaliseerde Kalenders

Onze gepersonaliseerde organizers en agenda's zijn perfect voor op kantoor, voor koppels die een bruiloft plannen en voor drukke ouders. Ze zijn prachtig, handgemaakt en 100% uniek.

Bedrukte Kalenders

Onze bedrukte organizers en agenda's worden op bestelling gemaakt, voor een unieke kijk op een klassiek en handig cadeau. Ontwerp je eigen organisers om je wederhelft te helpen zijn drukke planning in de gaten te houden, of personaliseer een adresboek of kalender voor je oma zodat ze verjaardagen en andere bijzondere gebeurtenissen kan bijhouden. Onze planners zijn er in veel verschillende soorten en maten, of je nu een notitieblok nodig hebt of een grote kalender voor aan de muur.

Je plannen bijhouden kan lastig zijn, vooral als je lekker druk bent. Maak je leven makkelijker en ontwerp je eigen agenda met foto's, tekst of ontwerpen. We hebben ook gepersonaliseerde foto albums voor als je nog wat losse foto's bent tegengekomen op zolder. Dit is een geweldig cadeau voor grootouders om herinneringen op te halen.