Gepersonaliseerd Plakboek

Gepersonaliseerd Plakboek

Plakboek Foto Album

Vanaf € 54,00

Ons prachtige gebonden en gepersonaliseerde plakboek is ideaal voor je creatieve projecten, het vieren van mijlpalen en het vastleggen van levensgebeurtenissen. Het album is handgemaakt met traditionele boekbindmethoden, Italiaanse ivoorkleurige pagina's & perkamenten tussenbladen, je zult veel plezier beleven aan het vullen van dit plakboek. 

 • Klaar in 2 - 3 dagen

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Betaal na bezorgingKortingen

 • 1 € 54,00
 • 2 € 51,00 Elk (Opslaan € 6,00)

Eigenschappen Plakboek met Harde Kaft

 • 3 maten & handgemaakt, om een leven lang mee te gaan
 • Satijnen harde kaft, bedrukt aan de voor- & achterkant
 • Flexibele rug om meer volume aan te kunnen
 • Italiaans ivoorkleurig papier & perkamenten tussenbladen
 • Optionele foto hoekjes & presentatie hoes

Gepersonaliseerd Plakboek: Hoe Werkt Het?

We herinneren ons graag bijzondere of grappige momenten, en plakboeken zijn ideaal om deze herinneringen voor altijd te bewaren. Vul ze met je foto's, kaartjes, brieven en alle andere dingen die je graag wilt bewaren. Onze gepersonaliseerde plakboeken zijn een leuke hobby maar ook een enorm lief cadeau. We maken deze albums met de hand met traditionele bindmethodes en bekleed met geweven Monroe satijn, voor een magische en charmante look.


Stap 1: Denk aan de inhoud

Waar wil je het album mee vullen? Wil je je zwangerschap vastleggen, het eerste jaar van je huwelijk of van je baby of wil je een aandenken aan een mooie vakantie maken? Als je je inspiratie hebt gevonden kun je al je plaksels gaan bijhouden, alles van foto's en liefdesbrieven tot tickets en post-it's.

Stap 2: Beslis hoe je je plakboek wilt organiseren

We raden je aan om na te denken over hoe je wilt dat het album eruit komt te zien en voor wie het bedoeld is. Als het voor je eigen hobby is kun je zo creatief zijn als je wilt, maar voor een bijzonder cadeau of evenement moet je misschien een structuur aanhouden.

Stap 3: Kies de maat en de layout

Kies uit kleine, medium en grote plakboeken - de maten staan hieronder.

Stap 4: Creëer een ontwerp voor de voor- en achterkant

Zodra je je maat hebt gekozen kun je beginnen met het ontwerpen van de voor- en achterkant. Denk hierbij aan:

 • Voor wie het plakboek is
 • Welk evenement of gebeurtenis je wilt vastleggen
 • Of je ook tekst wilt gebruiken
 • Of je een elegante of speelsere look wilt

Met onze design interface kun je zoveel foto's toevoegen als je zelf wilt, voor op de voor- en achterkant, maar je kunt ook voor èèn krachtige foto kiezen die het beste bij je thema past. Je kunt ook tekst toevoegen aan de kaft van je plakboek, bijvoorbeeld met de datum of gelegenheid.

Stap 5: Vul je plakboek en maak herinneringen

Dit is het leuke gedeelte! Begin met het verzamelen van leuke aandenkens aan dagjes uit of gebeurtenissen die je je wilt herinneren. Je kunt zelfs een leuke herinnering bewaren aan een dagje relaxen in het park, pluk gewoon een bloemetje uit het gras! Zet de datum en de namen van je gezelschap en wat jullie aan het doen waren erbij als creatief aandenken.


Maten Plakboeken

Klein plakboek
21 x 16cm
Geschikt voor max 6x4" foto's
Paginagrootte 20 x 15cm
30 pagina's / 60 zijden

Medium plakboek
23 x 32cm
Geschikt voor max 8x6" foto's
Paginagrootte 21 x 30cm
30 pagina's / 60 zijden

Groot plakboek
33 x 33cm
Geschikt voor max 10x8" foto's
Paginagrootte 31 x 31cm
50 pagina's / 100 zijden

Alle plakboeken kun je zelf met foto's vullen, daarom bieden we een optionele set van 250 fotohoekjes aan, ze zijn bleekvrij zodat ze je foto's niet verpesten. Als dit plakboek een cadeau is, bijvoorbeeld voor een 21e verjaardag of een jubileum, kunnen we het leveren in een zwarte insteekhoes voor een elegante presentatie. 


Hebben Jullie Ontwerp Tips of Ideeën?

Het Monroe satijn dat we gebruiken voor de harde kaft is een weefsel, dus we raden je aan om afbeeldingen en ontwerpen met grovere details of grotere foto's te kiezen voor een scherpe afwerking. Als je een foto collage wilt maken kun je gewoon je favoriete foto's uploaden en kiezen voor onze kant en klare foto collage of de foto's zelf indelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De kaft heeft metalen hoekjes, maar dit zou je ontwerp niet moeten verstoren.

Foto Plakboek Ideeën

Bruiloft Plakboek Album

Klassieke trouwalbums zijn èèn ding, maar wat als je ook de confetti, bloemen uit het bruidsboeket of corsage, het menu en de naamkaartjes wilt bewaren? Met ons gepersonaliseerde plakboek kun je deze magische momenten voor altijd vastleggen, zodat je er nog jaren plezier van hebt. De rug is speciaal ontworpen voor meer volume, dus alles past erin! Personaliseer de voorkant met jullie namen en de trouwdatum van het huwelijk, samen met een prachtige foto van de grote dag.

Baby's 1e Jaar

Vier het 1e jaar van jullie baby met een plakboek om de herinneringen op een unieke manier te delen met vrienden en familie, en natuurlijk je kind als hij of zij wat groter is. Vul het met foto's en verhalen over hun ontwikkeling en groei in de eerste 12 maanden, om je eraan te herinneren hoe geweldig het ouderschap is. Bedruk de harde kaft met de eerste foto van jullie kleine, want zo is het eerste jaar begonnen.

Summer of Love Plakboeken

Maak gepersonaliseerde plakboeken voor een nostalgisch aandenken voor je toekomstige ik. Als je een grote reis hebt gemaakt of naar een nieuwe stad gekomen bent, of gewoon een seizoen vol momenten die je nooit wil vergeten kun je deze laten voortleven met foto's en memorabilia. Bedruk de kaft met een collage van de beste kiekjes uit deze bijzondere zomer.

Plakboeken vol Herinneringen

Mensen met dementie of Alzheimer kunnen ook veel baat hebben bij deze plakboeken. Vul ze met aandenkens, verhalen en foto's om te helpen de herinneringen levendig te houden. Ontwerp ze zelf en zie hoe je familielid geniet van het gepersonaliseerde plakboek met oude herinneringen.


Kwantumkorting

Zoals veel van onze producten krijg je ook op onze plakboeken met harde kaft een kwantumkorting, dus als je verschillende projecten of interesses hebt die je inspireren kun je er meerdere bestellen en tegelijkertijd geld besparen.

Dit vind je misschien ook leuk: