Terug naar Site

Gepersonaliseerd Beddengoed & Kussens

Met ons gepersonaliseerde beddengoed & kussens krijg jij de perfecte nachtrust. Zacht, luxe en helemaal uniek beddengoed.
Gepersonaliseerd beddengoed


Ontwerp Je Eigen Beddengoed voor een Hemelse Nachtrust

Er is niets fijner dan een bed met schone lakens, lekker volle kussens en een prachtig gemaakt dekbedovertrek. Wij krijgen het al warm bij de gedachte! Onze collectie gepersonaliseerd beddengoed en kussens maakt naar bed gaan nog leuker, omdat je het zelf kunt ontwerpen. Bedrukt beddengoed met jouw foto’s, kunstwerken of ontwerpen die perfect bij je inrichting passen maken van je slaapkamer een unieke ruimte. Van kussenslopen tot luxe zijden kussens tot dekbedovertrekken en lakens, we hebben alles wat je nodig hebt om de slaapkamer van jouw dromen te maken.

Deze collectie is er in verschillende maten voor in elk huis, hij is ook perfect om de kinderkamer opnieuw in te richten. Gepersonaliseerde dekbedovertrekken bedrukt met afbeeldingen van hun favoriete sport, dieren of cartoons met hun naam om je kinderen zich thuis te laten voelen. Alles wordt op bestelling met de hand en met liefde gemaakt door onze ervaren naaisters, van het stiksel tot de afwerking.