Gepersonaliseerde Broeken

Ontwerp jouw eigen broek in verschillende vormen en stijlen. Gebruik je foto's, afbeeldingen en tekst om e...

Lees Meer

Zelf Gepersonaliseerde Broeken Ontwerpen

Met zoveel variatie aan soorten broeken, kan het moeilijk zijn om de juiste stijl broek in het juiste model te vinden. Vond je de print van de legging mooi, maar had je ze liever met een wijdere pijp? De perfecte kleur broek gevonden, die helaas niet zo nauwsluitend was als je had gehoopt? Je hoeft je niet langer zorgen te maken over deze problemen. Bij Bags of Love zijn we constant op zoek naar manieren om ons aanbod te verbeteren en uit te breiden. Van nauwsluitende modellen tot losse en rekbare pasvormen, ons groeiend assortiment bevat een gevarieerd aanbod aan broeken, en het mooist is, dat ze allemaal aan jouw persoonlijke smaak aangepast kunnen worden - zo kun jij jouw eigen broek ontwerpen.

Verschillende Opties

Alle broeken worden aangeboden in een groot aantal maten, ze beginnen vaak bij maat XXS en gaan, afhankelijk van het ontwerp, tot 2XL of 4XL. Je selecteert jouw maat voordat je de broek ontwerpt, zodat jij je niet druk hoeft te maken over de vervorming van jouw design vanwege het krimpen of uitrekken ervan. De broeken zijn beschikbaar in een variëteit aan stoffen, die ieder verschillende eigenschappen hebben, zodat jij de stof kunt kiezen met de perfecte structuur en zachtheid voor jou.

Grote Variatie

Van korte broeken tot broeken van volledige lengte, we hebben een groot assortiment aan verschillende stijlen en ontwerpen dat continu wordt uitgebreid. Blader door het aanbod aan gepersonaliseerde broeken en neem een kijkje bij onze ontwerp tool. Je zal versteld staan van hoe eenvoudig het is om jouw eigen broek te ontwerpen.