Terug naar Site

Gepersonaliseerde Dozen & Blikken

Houd je koekjes knapperig, je hebbedingetjes veilig of je sieraden georganiseerd, met een gepersonaliseerde doos bedrukt met jouw favoriete foto’s.
Gepersonaliseerde dozen en bewaarblikken


Gepersonaliseerde Dozen & Blikken

Onze collectie handgemaakte gepersonaliseerde blikken & dozen kun je voor van alles en nog wat gebruiken, van een bedrukte doos voor een cadeau tot een koektrommel. Kies uit verschillende maten en vormen (hartvormig is perfect als je een romantisch cadeau zoekt) en kleuren om een uniek cadeau te creëren. Ontwerp een gepersonaliseerde doos voor je oma om haar herinneringen en familiestukken in te bewaren. Deze dozen kunnen ook mensen met dementie helpen om samen met hun familie herinneringen op te halen en het geheugen te trainen.

De gepersonaliseerde doos kun je voor van alles gebruiken, zoals je lunch, sieraden of om dingetjes in te bewaren op een manier die bij je inrichting past. Bedrukt met een prachtig ontwerp, foto collage of chique monogram is het een geweldig op maat gemaakt cadeau dat er niet alleen prachtig uitziet maar dat ook nog geschikt is voor dagelijks gebruik. Als onze blikken zijn 100% voedselveilig, je hoeft ze dus niet te verpakken. Ze hebben allemaal een speciale coating voor etenswaren die voldoet aan de huidige EU regelgeving. Je kunt er natuurlijk ook allerlei andere dingen in bewaren.