Terug naar Site

Foto Blikken

Onze foto blikken kun je voor van alles en nog wat gebruiken, van koekjes tot naaispullen tot foto's. Ontwerp je eigen aangepaste blikjes en maak een gepersonaliseerd cadeau voor iemand die speciaal voor je is.

Foto Blikken Voor Herinneringen

Ontwerp je eigen foto blikken voor herinneringen en hebbedingetjes. Een gepersonaliseerd blik is een leuk cadeau voor jullie trouwdag, je kunt er kleine dingetjes van jullie tijd samen in doen die symbool staan voor de liefde voor je partner. Het zijn ook unieke cadeaus voor jullie huwelijksgasten, bedruk gepersonaliseerde blikken met een bijzonder bericht om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid. Doe er snoepjes of potpourri in voor die extra touch. Dit zijn ook perfecte cadeaus voor jullie 10e trouwdag, want tin is het traditionele cadeau om 10 jaar huwelijk te vieren.

Onze foto blikken zijn ook handig voor dagelijks gebruik, om koekjes of je naaigerei in te bewaren. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, voor elk wat wils. Al onze blikken zijn 100% voedselveilig volgens de van toepassing zijnde EU-richtlijnen, ze zijn gecoat met een erkende voedsel coating.