Terug naar Site

Metalen Blik

Metalen Blik

Gepersonaliseerd Bewaar Blik

Bespaar 6% Vanaf € 34,00 Was € 36,00

Bewaartrommels zijn erg handig, en onze aangepaste blikken zijn perfect voor al je hebbedingetjes terwijl ze ook nog een persoonlijk tintje toevoegen. Deze bewaarblikken zijn geweldige cadeaus, als koektrommel, naaidoos of voor de kwasten van een kunstenaar. Ontwerp je eigen gepersonaliseerde fotoblik online.

Onderhoudsinstructie

Alleen met de hand wassen.

  • Handwas

Gepersonaliseerde Tinnen Cadeau Trommels

Er zijn zoveel verschillende manieren om dit handige blik te gebruiken dat het altijd een origineel cadeau idee is. Onze gepersonaliseerde tinnen trommel is het perfecte cadeau voor verjaardagen, nieuwe huizen, en zelfs voor de 10e trouwdag (tin) en weegt ca. 280 gram. Degene die het ontvangt zal zeker blij zijn met zijn gepersonaliseerde blik dat je overal voor kunt gebruiken. 

TIP: We printen op het zilveren tin, voor een mooie metallic finish op de foto. Dit valt op en is uniek. Let op, wit wordt niet gedrukt,  je ziet een zilveren metallic finish.

Reviews voor Metalen Blik

Metalen Blik Beoordeeld 4,7/5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen star star star starstarMaak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

  • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
  • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
  • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
  • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Trending: