Terug naar Site

Zelf Ontworpen Matten

Vul je huis met gepersonaliseerde matten, die je voor erg veel verschillende dingen kan gebruiken. Van zelf ontworpen deurmatten en een badmat, tot yoga matten en bidkleden, er zijn gepersonaliseerde matten voor elke gelegenheid bij Bags of Love.

Ontwerp Een Gepersonaliseerde Mat

De bescheiden mat speelt zo veel belangrijke rollen in ons dagelijks leven. Matten worden gebruikt voor het verwelkomen van gasten, ze beschermen onze tafels tegen hete borden, voegen decoratie toe aan onze eetkamers en keukentafels, zijn een hulpmiddel bij het stretchen tijdens een yoga sessie, baby's worden er op verschoond en nog zo veel meer. Als je er over nadenkt, gebrui je matten waarschijnlijk het meest van al onze producten gedurende je dag. Voor iets wat zo belangrijk is, is het van belang dat ze je persoonlijke smaak en stijl uitstralen.  We vinden het belangrijk om onze klanten de vrijheid te geven om hun inboedel zo te ontwerpen als zij dat willen. Wanneer het iets is wat in je huis leeft, is het van belang dat het jou uitstraalt. En hoe beter te starten dan het creëeren van een foto mat die je zelf het ontworpen. 

Elke gepersonaliseerde mat is handgemaakt in de Bags of Love studio in Londen, dankzij onze ervaren team van printers, technici en artiesten. Je foto's en ontwerpen zijn in veilige handen terwijl ze vanaf je computerscherm tot leven worden gewekt op een prachtige foto mat, gemaakt met liefde. 

Hier zijn een aantal kenmerken van je handgemaakte zelf ontworpen matten:

  • 12 verschillende soorten gepersonaliseerde matten
  • Verschillende maten beschikbaar
  • Hoge kwaliteit, permanente afdrukken
  • Handgemaakt per bestelling in Londen, VK
  • Anti slip basis
  • Stof en niet stoffen foto mat opties
  • Absorberende stof gebruikt voor placematten en barmatten
  • Verschillende trim kleur opties beschikbaar
  • Ideaal voor het toevoegen van karakter en stijl

Vind Je Innerlijke Zelf Met Zelf Ontworpen Matten

 Adem diep in en ontspan. Onze selectie van matten die je kan ontwerpen zijn zowel praktisch als persoonlijk. Een favoriet van onze klanten is onze handgemaakte yogamat. Geniet van je yoga sessies thuis of in de sportschool terwijl je een mat gebruikt die door jou zelf is ontworpen. Je kan deze personaliseren met een design of print op naar keuze. Het rubber is bovendien gemaakt uit een anti-slip basis dus deze is goed stevig en zo kan je gemakkelijk nieuwe poses uitproberen. 

Geef je keuken een Personal Touch

Iedereen weet dat de keuken de belangrijkste plaats in het huis is, daarom ontwerpen wij graag fotogeschenken om het lekker knus te maken. Onze gepersonaliseerde mat selectie voor de keuken en eetkamer zijn perfect om je nieuwe kookkunsten uit te testen. Je kan bovendien voor ieder familielid een placemat ontwerpen zodat iedereen weet waar zijn plaats is. Als placemats geen optie is, kies dan voor onze traditionele matten die stevig zijn en tegen de hitte kunnen. Kies uit twee maten en personaliseer deze naar keuze. Kies uit 3 maten en voeg gepersonaliseerde foto's toe.