Terug naar Site

Tot wel 15% Studentenkorting

10% Studentenkorting op Fotocadeaus

Met de studentenkorting van Bags of Love kun jij prachtige producten ontwikkelen, terwijl je geld bespaart. We bieden studenten 15% korting op alle gepersonaliseerde producten op onze website. De perfecte manier om prachtige cadeaus te creëren die binnen jouw studentenbudget vallen.

Bekijk fotocadeaus

10% Studentenkorting op Stoffen, Labels en Meer

We bieden ook 10% studentenkorting op gepersonaliseerde stoffen, labels, tags, portfolio's en transferpapier. Wordt een echte trendsetter of inspireer toekomstige fashionista's.

STOF BEDRUKKEN

Kies uit meer dan 100 stoffen en laat ze bedrukken met je gepersonaliseerde ontwerp

Stoffen Labels

Voorzie je project van dé finishing touch en ontwerp hanglabels en etiketten

Waarom Bags of love

  • 10% studentenkorting op alle producten
  • 15% studentenkorting op meer dan 100 stoffen, labels & transferpapier
  • Snelle doorlooptijden
  • Express levering mogelijk
  • Fullcolourprint
  • 'Try before you buy' service
  • Geen verborgen kosten

Hoe ontvang je jouw
Bags of Love studentenkorting?

Volg simpelweg de onderstaande stappen om studentenkorting te ontvangen.

  • Maak een account aan en selecteer het vakje 'student'.
  • Vul alle velden in
  • Zorg dat je studenten-ID of bewijsdocument een datum bevat

Na je aanmelding bekijken wij de gegevens (we doen ons best dit binnen 1 à 2 werkdagen te doen). Als de aanvraag wordt goedgekeurd wordt de korting automatisch verrekend wanneer je bent ingelogd. Als we aanvullende informatie nodig hebben, of je aanmelding niet geaccepteerd wordt, dan wordt dit weergegeven in het kopje 'student'.

Let op: de studentenkorting kan niet met terugwerkende kracht worden verrekend.

Aanmelden

Gepersonaliseerde Fotocadeaus voor Elke Gelegenheid

Of je nou op zoek bent naar een cadeau voor de verjaardag van je beste vriend(in), of juist jezelf wil trakteren op een speciaal cadeau; met je studenten-ID kun je nu 10% korting krijgen op ons gehele assortiment. Creëer een collage van je studiegenoten of ontwerp een product met foto's van de hele familie; wat je ook wil creëren, alles is mogelijk.

Professionele Bedrukte Stoffen voor Jouw Projecten 

Het digitaal bedrukken van stoffen levert geweldige resultaten op. Kies uit meer dan 100 verschillende materialen, upload je design, selecteer de afmetingen en ontvang 15% korting op gepersonaliseerde stoffen. Met behulp van ons online ontwerpprogramma kun jij je design draaien, er een patroon van maken, filters toevoegen en noem maar op. Vergeet niet de individuele stoffenpagina door te lezen en houd rekening met de krimpwaarde, zoomtoeslag en kleurvariaties die bij de verscheidene materialen van toepassing zijn. Zo weet je zeker dat de print op het materiaal van jouw keuze, er perfect uit komt te zien.