Portfolio Look Book Dat Jij Ontwerpt

Portfolio Look Book Dat Jij Ontwerpt

Creëer Jouw Eigen Lookbook

Vanaf € 32,00

Onze hoogwaardige lookbooks zijn perfect voor artiesten, grafisch ontwerpers en modellen die nette en stijlvolle portfolios willen om hun werk te laten zien. Online te ontwerpen, met snelle verzending.

 • Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • Bezorging Nederland: € 7,99

 • Betaal na bezorgingKortingen

 • 1 € 32,00
 • 2 € 28,00 Elk (Opslaan € 8,00)
 • 5 € 19,50 Elk (Opslaan € 62,50)

Eigenschappen Gepersonaliseerd Portfolio Look Book

 • Drie maten (A4, A5 en Vierkant)
 • Open freestyle design voor afbeeldingen en tekst
 • Makkelijk online te ontwerpen met foto's en tekst

Ontwerp En Print Je Eigen Look Book

Lookbooks zijn een fantastische catalogus voor ontwerpers om professioneel voor de dag te komen als ze potentiële klanten ontmoeten. Als jij schetsen, ontwerpen of foto's van prototypes wilt laten zien is dit een geweldig product. We weten dat je het druk hebt met het ontwerpen van collecties, verzamelen van materialen, tekeningen en samples. Maar je hebt zeker een lookbook nodig om je project, portfolio of ontwerpproces te laten zien. Hier, bij Bags of Love helpen we drukke designers graag. Upload gewoon jouw foto's, afbeeldingen en tekst om makkelijk online een lookbook te maken.

 

Je Eigen Look Book Maken

Zodra je je ontwerpen en copy voor je boek klaar hebt en je een goed idee hebt van hoe je wil dat het eruit ziet kun je beginnen met ontwerpen. Ga naar ons ontwerpsysteem en voeg je tekeningen of foto's pagina voor pagina toe, voeg je teksten toe en ontwerp de kaft. Je kunt je ontwerp online controleren door op 'ontwerp opslaan' te klikken en indien nodig wijzigingen aan te brengen. We slaan je ontwerp 7 dagen op, vanaf de laatste keer dat je het opgeslagen hebt, dus je hebt even de tijd om je portfolio boek te perfectioneren. Zodra jij klaar bent verzenden wij het binnen 24 uur (ma-vrij). Het is makkelijk en leuk om te doen. Maak een lookbook in 20 minuten of een paar uur, afhankelijk van hoe gestructureerd en perfectionistisch je bent.

 

Op Bestelling Gemaakt Lookbook

Onze op maat gemaakte lookbooks worden met de hand gemaakt, we kunnen ze binnen een dag klaar hebben om te verzenden. Jouw foto's worden aan beide zijden van de pagina gedrukt en je kunt er ook tekst bij laten printen. Je kunt je afbeeldingen naar de zachte kaft uploaden zodat het echt persoonlijk is. Upload gewoon je foto's, eventueel zelfs meerdere afbeeldingen per pagina en voeg je tekst toe, als je wilt. Onze lookbooks zijn makkelijk online te ontwerpen en snel klaar.

 

Lookbooks Voor Fashion Designers En Modellen

Met een lookbook kunnen modeontwerpers en modellen hun foto's laten zien. Professioneel gemaakte portfolios geven je een voorsprong op de concurrentie. Ze zijn makkelijk en kosteneffectief om te maken, je kunt ze bijbestellen en aanpassen zodra je je eerste versie hebt gemaakt. Probeer het nu. Ontwerpen is gratis, als je tevreden bent met je preview kun je ze kopen.

Ontwerp Tips

Je kunt je boek vullen met pagina's per 4. Wij drukken in folio's, 4 paginas per keer, als je een ander aantal kiest blijven er witte pagina's over. Deze kun je natuurlijk gebruiken voor aantekeningen of een persoonlijk bericht voor de ontvanger. 4, 8, 12, 16, 20, 24,28, 32, 36, 40 etc.

Dit vind je misschien ook leuk: