Servicevoorwaarden en Gebruikersovereenkomst

Wij zijn er voor u en zullen ons maximaal inzetten om u te helpen en met u samen te werken. U kunt erop rekenen dat wij ons best doen en dat, mocht er iets misgaan, wij dit voor u oplossen. De tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel en een goede communicatie is belangrijk om alles soepel te laten verlopen.


Bedrijfsgegevens:
Naam & Hoofdkantoor:
Contrado Imaging Ltd. c/o Sloane & Co,
36-38 Westbourne Grove, Newton Road,
London, W2 5SH, UK

Handelskantoor:
Contrado Imaging Ltd
Unit 6, Space Business Park,
Abbey Road, Park Royal,
London, NW10 7SU, UK
Bedrijfsnr. 04666562 - Btw-nummer GB 809656889

Deze website wordt beheerd door Contrado Imaging Ltd ("wij" of "ons" of Contrado). De volgende algemene voorwaarden (de “Overeenkomst”) zijn van toepassing op de gehele Contrado website (de “Site”) en alle diensten die op of via de Site worden aangeboden (tot de Site worden ook de “Diensten” gerekend). De Diensten worden aangeboden onder voorbehoud van uw (de “Gebruiker”) aanvaarding van alle algemene voorwaarden die u hier vindt en alle andere gebruiksregels, beleidsvoorwaarden en procedures die van tijd tot tijd door Contrado Imaging Ltd op de Site kunnen worden gepubliceerd – inclusief, zonder enige beperking, de Verzending, het Retourbeleid, het Privacybeleid en meer. Gebruik deze Site niet als u niet instemt met deze Overeenkomst. Lees eerst deze Voorwaarden door, voordat u gebruikt maakt van de diensten van Contrado Imaging Ltd. Wanneer u zich registreert bij Contrado Imaging Ltd stemt u automatisch in met de Voorwaarden. Mensen die zich registreren bij Contrado Imaging Ltd, creëren een “Account” en worden “Gebruikers”. Groothandelsaccounts worden gezien als “bedrijf” en niet als “klant”. Bezoekers van Contrado Imaging Ltd die zich niet aanmelden, worden niet gezien als Gebruikers. Wanneer ze gebruikmaken van de Site en/of de App downloaden, gaan ze echter automatisch akkoord met de Voorwaarden. Houd er rekening mee dat deze Voorwaarden te allen tijde gewijzigd kunnen worden, zoals vermeld in Clausule 1 hieronder. 


De website biedt toegang tot een aantal diensten die gebruikt kunnen worden in overeenstemming met deze voorwaarden. Deze diensten omvatten:

Deze voorwaarden of Gebruikersovereenkomst, hebben/heeft betrekking op de relatie tussen u en ons. Deze website (en de diensten die door de website worden aangeboden) kan/kunnen alleen gebruikt worden als u akkoord gaat met deze voorwaarden. U kunt alleen van de website gebruikmaken, wanneer u instemt met deze voorwaarden. Alleen mensen vanaf zestien jaar of ouder mogen instemmen met deze voorwaarden en gebruikmaken van de website of de aangeboden diensten.

o   Ontwerpen, Afbeeldingen en Inhoud

o   Orderbevestiging

o Orderbevestiging

o   Prijzen en kortingen

o   Wijzigingen aan uw bestelling/Annuleringen

o   Het produceren van artikelen

o   Levering

o Retourneren

De regels omtrent het annuleren en retourneren van producten, zijn afhankelijk van of het gepersonaliseerde of niet-gepersonaliseerde artikelen betreft. Lees hiervoor de volgende informatie.

o   Beëindigen

o   Toegang

o   Illegaal gebruik en schade aan ons systeem

o   Reproductie van de website-inhoud

o   Werking van de website

o   Algemeen

o   Licenties

o   Prijzen

o   Royalty’s

o   Ongeldige Verkopen

o   Speciale Programma’s

o   Betalingen

o   Berichtgeving Betalingen

o   Marketing en Promoties

o   Verklaringen

o   Vrijstelling

o   Overlijden of Onmacht

V.00000001 06/Mar/2020