Terug naar Site

Gepersonaliseerde Notitieboeken Met Foto

Gepersonaliseerde Notitieboeken Met Foto

Bedrukt Foto Dagboek Made in the UKMade in the UK

Bespaar 1% Vanaf € 44,50 Was € 45,00

Bewaar jouw schetsen, notities en dromen op een speciale plaats, met deze prachtige notebooks. Jouw nieuwe gepersonaliseerde notitieboek wordt op bestelling gemaakt en heeft een prachtige harde kaft, gemaakt van luxe, zijdeachtig satijn. Jouw foto's worden afgedrukt op de satijnen stof, wat een print oplevert die lang meegaat en mooi is afgewerkt. Deze dagboeken van A5-formaat bevatten 80 ivoren pagina's en zijn een uniek en waardevol souvenir.

Add to Wishlist
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 44,50
 • 2 € 37,50 Per Stuk (Bespaar € 14,00)

Eigenschappen Bedrukt Notitieboek

 • Luxe A5-formaat notitieboek, 
 • Harde kaft van satijn
 • Metalen hoekjes
 • Voor- en achterkant bedrukt
 • Handgemaakt op bestelling
 • 80 pagina's fijn ivoorkleurig papier

Creëer jouw eigen dagboek met foto en vul het met jouw wensen, dromen en gedachten.

Jouw gepersonaliseerde dagboek met foto wordt handgemaakt op bestelling in onze Bags of Love studio. Jouw ontwerp wordt tot diep in de vezels van de satijnen stof gedrukt, wat een levendig resultaat oplevert. De zijdeachtige glans van het satijn geeft jouw afbeeldingen een ietwat zachte uitstraling, wat bijdraagt aan het luxe gevoel van het dagboek. Jouw notitieboek bevat 80 ivoorkleurige pagina's, die wachten op jouw woorden. Upload jouw favoriete foto's op de voor- en achterkant van de kaft en voeg tekst toe om de personalisatie naar een hoger niveau te tillen. Onze ervaren boekenmakers binden elk boek met de hand en werken ze af met metalen hoekjes. Dit geeft de dagboeken een gepolijste en onderscheidende uitstraling.
 • A5-formaat dagboeken met foto's
 • Gewicht ca. 380 g
 • Vier kleuren rug: rood, blauw, groen & zwart
 • Satijnen hardback cover
 • Jouw foto's op de voor- en achterkant bedrukt
 • Kies voor dezelfde of verschillende afbeeldingen
 • Voeg ontwerp of tekst toe
 • 80 blanco pagina's van luxe ivoorpapier
 • Metalen hoekjes
 • Elegant en stijlvol afgewerkt
 • Kwantumkorting beschikbaar
 • Handgemaakt op bestelling

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Voor Wie Zijn Deze Dagboeken Met Foto Bestemd?

Een notitieboek kan gebruikt worden voor zoveel doeleinden. Het is niet alleen een persoonlijk dagboek, maar kan gebruikt worden als stijlvol notebook en is tevens een mooi cadeau idee. Als jij tieners in huis hebt, ontwerp dan een dagboek waarin ze hun wensen, dromen of alles uit hun dagelijkse leven kunnen opschrijven. Het werkt heel therapeutisch en is de perfecte manier waarop ze kunnen leren zich uit te drukken. Ook voor iedereen die graag zijn/haar dromen analyseert, is dit persoonlijke dromendagboek ideaal. Je kunt de omslag ontwerpen met foto's of afbeeldingen die jou inspireren en de pagina's vullen met details over wat jij hebt gedroomd. Daarnaast zijn de foto notitieboeken ook geweldig voor amateurkoks. Gebruik het gepersonaliseerde boek om jouw favoriete recepten in op te schrijven en noteer gerechten die jij zelf hebt verzonnen. Wie weet, misschien wordt dit wel jouw eerste kookboek! 

Kwantumkorting

Hoe meer je koopt, des te goedkoper het wordt. Koop twee notitieboeken en bespaar geld. Neem voor meer informatie over kwantumkortingen contact op met ons vriendelijke klantenserviceteam.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Handgebonden boeken

Jouw dagboek bevat een harde kaft gemaakt van Monroe satijnen stof. Deze elegante stof geeft het een hoogwaardige uitstraling, waarmee jouw notitieboek zich onderscheidt van andere dagboeken. Jouw ontwerpen en foto's worden tot diep in de vezels van de stof gedrukt, wat een prachtige print oplevert die er niet afslijt. Het ontwerp wordt van rand tot rand bedrukt, wat er prachtig uitziet wanneer je een enkele foto gebruikt voor de voor- en achterkant. Omdat satijn een geweven stof is, is de weefstructuur zichtbaar door de print heen. Dit draagt bij aan de algehele charme van het dagboek. Wanneer je de foto's hebt gekozen die je wil laten afdrukken op het boek, kun je kiezen uit vier kleuren rug; rood, blauw, groen of zwart. De notitieboeken met foto's zijn voorzien van 80 pagina's ongelijnd ivoorkleurig papier, perfect om in te schrijven of tekenen. Elk boek wordt prachtig afgewerkt met metalen hoekjes. Maak jouw dagboek persoonlijk door jouw favoriete foto's of zelfs een tekst op de kaft te laten afdrukken. 

Onderhoud: Schoonvegen met een licht vochtige doek. Houd de pagina's uit de buurt van water, om te voorkomen dat deze beschadigen.

Talloze doeleinden

Als jij graag op reis gaat, ontwerp dan een reisdagboek waarin jij jouw verhalen kunt opschrijven. De 80 pagina´s kunnen gevuld worden met jouw ervaringen en ontmoetingen en zijn een prachtig aandenken aan jouw reizen. Ga jij voor langere tijd op reis, bedruk de kaft dan met foto´s van jouw vrienden en familie, zodat je ze met jou mee kunt nemen op reis. Het perfecte middel tegen heimwee. Ook kun je ervoor kiezen om de plekken die je gaat bezoeken op het reisboek af te laten drukken. Ben jij een schrijver, die altijd nieuwe ideeën voor boeken, korte verhalen of gedichten neerpent? Ontwerp dan een auteursdagboek met afbeeldingen van inspirerende schrijvers. Je kunt zelfs teksten aan het ontwerp toevoegen, zoals een mooie quote of gedicht. Zowel de voor- en achterkant van de kaft kun je helemaal naar wens ontwerpen; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Recentelijk Bekeken

Trending: