Gepersonaliseerd Adresboek

Gepersonaliseerd Adresboek

Bedrukte Adresboeken

Vanaf € 36,00

Geweldige gepersonaliseerde adresboeken die jij kunt ontwerpen zoals jij wilt. We kunnen de gepersonaliseerde foto adresboeken met van alles en nog wat bedrukken; foto's, ontwerpen, tekst. Geef dit geweldige op maat gemaakte cadeau aan iemand die namen en adressen nog op de traditionele manier vastlegt.

  • Klaar in 1 - 2 dagen

  • Bezorging Nederland: € 7,99

  • Betaal na bezorging

Jouw Foto Op Adresboeken

  • 145 mm x 210 mm (A5-formaat), ongeveer 1 cm dik
  • Handgebonden met jouw foto op de voor- en achterkant
  • 80 pagina's ivoorkleurig 110 g/m² papier met tabs

Reviews voor Bedrukte Adresboeken

Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Gepersonaliseerde Adresboeken

Bij Bags of Love kun je geweldige adresboekjes ontwerpen die zowel persoonlijk als praktisch zijn. Je komt vaak niet cadeaus tegen die allebei zijn, maar deze optie is dat zeker wel. Je kunt een foto kiezen om op de voorkant af te laten drukken, maar ook de achterkant ontwerp je zelf! Je kunt zelfs je eigen tekst toevoegen aan de kaft. Waarom probeer je het zelf niet? Klik hierboven op Start Ontwerpen en kijk hoe het werkt. Het is leuk en gratis te proberen. Gebruik die geweldige herinnering die je op de foto hebt gezet en maak er een prachtig, professioneel en gepersonaliseerd adresboek van.

Je foto's worden op prachtig Monroe Satijn gedrukt, voor een opvallende luxe en enigszins zachte afwerking. Ons gepersonaliseerd adresboek wordt met de hand gemaakt door onze gespecialiseerde boekbinders. Hou er rekening dat Monroe Satijn een weefsel is, daarom raden we je aan om grotere foto's en details te kiezen om een scherpe afwerking te garanderen.

Creëer Je Eigen Adresboeken

Klik gewoon op start ontwerpen om op te pagina te komen waar je je ontwerp kunt maken en bekijken. Het is een erg handige tool waarmee je kunt zien hoe je ontwerp eruit komt te zien. Deze gepersonaliseerde adresboeken zullen elke dag gebruikt worden, het zijn erg handige cadeaus, dus we willen ervoor zorgen dat je foto's er geweldig uitzien. Waarom lees je niet wat van de beoordelingen over dit adresboek? Je zult zien hoe blij onze klanten ermee zijn. 80 pagina's hoogwaardig papier met een stevige harde kaft bedekt met satijn. Dit is een uniek product omdat je het helemaal zelf kunt aanpassen.   

Foto Collage Adresboekjes

Als je meer met je foto's wilt doen dan ze op de kaft laten drukken kun je onze fotocollage proberen. We hebben veel verschillende opties, maar de populairste is onze collage app om je eigen collage te maken, zodat je de indeling van de foto's zelf kunt kiezen. Voeg je eigen tekst toe om het ontwerp af te maken en verras je geliefde met dit gave cadeau. Dit adresboek is echt enorm handig voor mensen die altijd druk zijn. Telkens als ze hun foto adresboek pakken kunnen ze genieten van jouw geweldige ontwerp.

Reviews voor Bedrukte Adresboeken

Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Dit vind je misschien ook leuk: