Terug naar Site

Bedrukt Adresboek

Bedrukt Adresboek

Gepersonaliseerde Adresboeken Made in the UKMade in the UK

Bespaar 8% Vanaf € 41,50 Was € 45,00

Houd de contactgegevens van vrienden en familie bij, in jouw eigen prachtige gepersonaliseerde adresboek. Dit nieuwe adresboek wordt met de hand gemaakt. Upload je favoriete foto's, ontwerpen of zelfs tekst en wij bedrukken de gehele omslag van dit boek - zowel de voor- als achterkant. De kaft is gemaakt van prachtig satijn en het adresboek bestaat uit 80 pagina's van luxe ivoorkleurig papier, compleet met alfabetische tabs. Het boek brengt de traditionele wijze van organiseren helemaal terug en is zowel een attent cadeau voor geliefden als een nuttig geschenk voor jezelf.

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 41,50
 • 2 € 36,50 Per Stuk (Bespaar € 10,00)

Kenmerken Bedrukte Adresboeken

 • Handgemaakte adresboeken
 • Jouw foto's op de voor- en achterkant bedrukt
 • Elegante harde satijnen kaft
 • 80 pagina's ivoorkleurig papier
 • A5-formaat verkrijgbaar in 4 kleuren rug
 • Met alfabetische tabs

Wel lijken tegenwoordig vergroeid met onze smartphones, maar toch is er soms niets zo fijn als iets op de traditionele wijze doen.

Wanneer het gaat om het bewaren van belangrijke contacten, gaat er niets boven een gepersonaliseerde adresboek. Creëer jouw eigen gepersonaliseerde adresboek online en wij maken het met de hand in onze Bags of Love studio. Elk adresboek wordt met de grootste zorg gecreëerd door ons team. Zowel de voor- als achterkant van ons foto adresboek kunnen bedrukt worden. Upload wat jij maar wil; jouw favoriete foto's, ontwerpen of zelfs tekst en wij drukken dit af op de prachtige satijnen kaften. Jouw nieuwe adresboek wordt geleverd in A5-formaat, wat het ideaal maakt om in je handtas te stoppen of op een bureau of tafel te plaatsen. Het boek bevat 80 dikke, gelijnde, ivoorpapieren pagina's, waarop je heerlijk kunt schrijven. Om te zorgen dat jij, zelfs in alle haast, het juiste adres of telefoonnummer vindt, is het adresboek voorzien van handige alfabetische tabbladen. Het perfecte cadeau is vaak iets dat zowel praktisch als sentimenteel is en dit gepersonaliseerde adresboek voldoet hier zeker aan.
 • 145 mm x 210 mm (A5-formaat), ongeveer 1 cm dik
 • Gewicht ca. 380 g
 • Je kunt zowel de voor- als achterkant personaliseren
 • Kaft gemaakt van Monroe Satijn
 • 80 gelijnde pagina's van ivoorpapier
 • Alfabetische tabs
 • Metalen hoekjes
 • Eenvoudig en leuk om te ontwerpen
 • Upload foto's, ontwerpen en tekst
 • Een attent en praktisch cadeau
 • Kies uit vier kleuren rug; zwart, blauw, groen of rood
 • Hoogwaardige, duurzame print
 • Beide zijdes met hetzelfde óf verschillende ontwerp(en) bedrukt
 • Ruimte voor notities en contactinformatie

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Hoe Komt Mijn Gepersonaliseerde Adresboek Eruit Te Zien?

Een gepersonaliseerd adresboek is het perfecte cadeau voor vrijwel iedereen. Voor ouders met een druk gezinsleven is een adresboek de ideale manier om de nieuwe vrienden van de kinderen op overzichtelijke wijze bij te houden (vooral wanneer je rekening moet houden met alle verjaardagsfeestjes!). Er is extra ruimte voor notities, wat het makkelijk maakt om details, zoals verjaardagen en de namen van de ouders, te noteren. Ook voor bezige bijen die hard werken, is dit adresboek een mooi geschenk dat ze bijvoorbeeld mee kunnen nemen op zakenreizen. Je kunt de kaft ontwerpen met foto's van hun vrienden en familie, zodat ze een mooi aandenken hebben en gemakkelijk hun zakelijke contacten kunnen bijhouden.

Stijlvol en tijdloos met een moderne twist; jouw nieuwe adresboek is een prachtig kantoorartikel dat je zeker zult waarderen. Omdat elk boek op bestelling gemaakt wordt, zijn ze helemaal uniek. Jij hebt als ontwerper de controle in handen en kunt dus de kaft ontwerpen precies zoals jij wil. De cover wordt van volledig bedrukt en jouw foto's zullen er simpelweg fantastisch uitzien!

Kwantumkorting

Zoals op veel van onze producten, geldt er ook op bestellingen van meerdere adresboeken een kwantumkorting. Koop jij er meer dan één dan bespaar je al geld en kun jij jouw familie en vrienden verrassen met een uniek cadeau.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Gemaakt Op Traditionele Wijze 

Wanneer je ontwerp is geüpload en de kwaliteit is gecontroleerd, zal ons team van printtechnici en boekenmakers samenwerken om te zorgen voor een perfecte afwerking. De binnenkant bestaat uit 80 pagina's gelijnd ivoorpapier, met alfabetische tabs. Om jouw adresboek helemaal af te maken, hebben we metalen hoekjes toegevoegd.

Het adresboek heeft een harde kaft, die gemaakt is van ons luxe Monroe Satijn. Deze stof geeft het boek een onderscheidende en ietwat zachte uitstraling. Omdat het een geweven stof is, is de structuur van het weefsel enigszins zichtbaar door de print heen. De rug van jouw foto adresboek is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren; zwart, blauw, groen of rood.

Onderhoud: Schoonvegen met een licht vochtige doek. Houd de pagina's uit de buurt van water om te voorkomen dat deze beschadigd raken.

Kaft van Romantisch Satijn

Een adresboek is een universeel praktisch kantoorartikel, maar dat betekent niet dat het saai hoeft te zijn! Foto's zien er prachtig uit wanneer ze worden afgedrukt op de satijnen stof. Kies voor een enkele afbeelding voor de voor- en achterkant om een statement te maken. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan en de voorkant voorzien van je voor- en/of achternaam. Ook kun je een fotomontage creëren door onze montage tool te gebruiken. Upload verschillende favoriete foto's en combineer verschillende designs om iets unieks en persoonlijks te maken. Voor de perfecte afronding van jouw gepersonaliseerde adresboek, kun je de kleur rug van het boek kiezen dat het beste bij jouw ontwerp past. 

Vergeet niet dat jouw foto's worden afgedrukt op satijnen stof. Deze stof ziet er prachtig uit, voelt heerlijk aan en geeft de foto's een zachte en romantische uitstraling. We adviseren wel om grote foto's of afbeeldingen en ontwerpen te gebruiken met duidelijke details, zodat je verzekerd bent van een scherpe en duidelijke print.

Recentelijk Bekeken

Trending: