Terug naar Site

Maak Je Eigen Kalender 2022

Maak Je Eigen Kalender 2022

Ontwerp A5 Kalender 2022 Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 39,00

Blijf goed op de hoogte met een leuke en functionele A5-kalender voor 2022, die je helemaal zelf kunt ontwerpen. Dankzij onze specialistische printservice kun je een andere foto uploaden voor elke maand. Kies zelf de maand waarop je wil dat jouw kalender begint, zodat deze helemaal aangepast is aan je wensen en selecteer een van onze drie ontwerpen. Deze kalenders zijn tevens attente en nuttige cadeaus, die worden geleverd in een set van 2 stuks. Zo kun je een kalender op het werk ophangen en er een voor thuis bewaren. Naast dat je voor elke maand een unieke foto kunt kiezen, kun je ook een regel of tekst onder de afbeelding plaatsen. Trakteer jezelf nu op een nieuwe kalender en zorg voor het perfecte begin van het nieuwe jaar.

_
Add to Wishlist
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 39,00
 • 2 € 25,50 Per Stuk (Bespaar € 27,00)

Kalender Ontwerpen

 • Ontwerp jouw A5-formaat kalender online
 • Een unieke foto bij elke maand
 • Geleverd in een set van 2 stuks
 • Aparte foto op de cover
 • Ruime kwantumkorting
 • Kies de startmaand

Houd overzicht op je dagen, weken en maanden met een prachtige, handgemaakte A5-kalender 2022

Bij Bags of Love zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van fotokalenders en deze handige A5-kalenders zullen je leven een stuk makkelijker maken. De kalenders worden geleverd in een set van 2 stuks, dus je kunt er in meerdere ruimtes van genieten of er een aan iemand cadeau geven. Je kunt jouw kalender personaliseren door elke maand van een andere foto te voorzien en een regel of persoonlijke tekst toe te voegen. Het hoogwaardige, glanzende papier versterkt de kwaliteit van de print en zorgt ervoor dat jouw foto's er prachtig uitzien. Kies de startmaand van de kalender en geniet van een gestructureerde dagelijkse routine. Jouw A5 Kalender 2022 past prachtig in elke kamer van het huis of op het kantoor. Kies voor een ontwerp dat past bij je interieur en upload foto's van je vrienden en familie.
 • Geleverd in een set van twee stuks
 • Personaliseer elke maand
 • Ontwerp online
 • Kies uit drie soorten indeling
 • Upload foto's en teksten
 • Handig A5-formaat
 • Hoogwaardige HD-print
 • Full-colour
 • Kies de startmaand
 • Handig ophanghaakje
 • Sla eenvoudig de pagina's om dankzij de ringband
 • Kwantumkorting verkrijgbaar
 • Handgemaakt en bedrukt op bestelling

Fotokalenders zijn naast een praktisch, zeker ook een attent en sentimenteel cadeau. Je kunt je afspraken natuurlijk eenvoudig in je smartphone opslaan. Toch is er niets zo bevredigend als het opschrijven van jouw plannen op een fysieke kalender. Ontwerp jouw eigen kalenders, bedrukt met je favoriete foto's en geniet op unieke en memorabele wijze van een georganiseerd leven. Veel mensen zouden maar al te graag hun eigen bedrukte kalender ontvangen.

Hoe Komt Mijn A5 Kalender voor 2022 Eruit Te Zien?

Begin het jaar goed (en georganiseerd) door jouw eigen bedrukte kalender te ontwerpen. Onze printservice voor het bedrukken van fotokalenders zorgt dat jij prachtige, hoogwaardige fotokalenders kunt creëren, voorzien van al je favoriete afbeeldingen. Je ontvangt een set van twee kalenders - ideaal voor mensen met een druk gezinsleven. Het handige A5-formaat is compact, maar nog groot genoeg om een statement te maken.

Kwantumkorting

Net zoals bij veel van onze andere producten, kun je ook een kwantumkorting ontvangen wanneer je kalenders koopt. Hoe meer je koopt, hoe meer je bespaart. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze genereuze kwantumkortingen. De korting wordt automatisch berekend in je winkelmandje.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Handgemaakte Kalenders met Ringband

De kalenders zijn gebonden met een spiraal, wat het makkelijk maakt om de pagina's om te slaan. Het handige ophanghaakje zorgt ervoor dat jij jouw kalender eenvoudig aan een haakje of spijker kunt hangen. Ook op je bureau op het werk staan deze kalenders goed. Ze worden gemaakt van dik, glanzend papier, waarop de afgedrukte foto's uitzonderlijk mooi uitkomen. Fijne lijntjes en details worden duidelijk weergegeven en de kleuren komen helder en levendig over. Je kunt zelf de startmaand voor jouw kalender kiezen en de foto's voorzien van een bijschrift of tekst. Het ontwerp van de kalender is overzichtelijk en geeft je genoeg ruimte voor het noteren van belangrijke afspraken. 

Kun je niet kiezen uit al je favoriete foto's?

Omdat dit een A5-formaat kalender betreft, zullen zowel enkele foto's als collages er prachtig uitzien wanneer ze op het papier worden afgedrukt. Gebruik onze leuke fotomontage tool om de perfecte lay-out te creëren. Met dit hulpmiddel kun jij kiezen uit verschillende montagedesigns, waaronder een verspreid effect, hartpatroon, fotoframe en meer. Het montage-effect ziet er vooral prachtig uit wanneer het gebruikt wordt voor de omslag van de kalender.


Waarom ontwerp je niet een kalender die de kleinkinderen aan hun opa en/of oma kunnen geven? Upload verschillende foto's van de kinderen voor elke maand van het jaar en creëer een cadeau waarmee jouw ouders of schoonouders hun vrienden jaloers kunnen maken (grootouders pronken nou eenmaal graag met foto's van hun kleinkinderen!). Voor ouders die lange uren maken op het werk, is een kalender met foto's van de hele familie een leuk geschenk. Kies uit vakantiekiekjes of foto's van speciale gelegenheden en maak een kalender die ze op het kantoor kunnen gebruiken. Ook voor leerkrachten is een A5-kalender 2022 een ideaal cadeau, dat bijvoorbeeld tijdens Kerstmis of aan het eind van het schooljaar gegeven kan worden. Bedruk de kalender met foto's van de kinderen gedurende het hele schooljaar en zie de ogen van de docent oplichten wanneer hij of zij erdoorheen bladert.

Recentelijk Bekeken

Trending: