A5 Gepersonaliseerde Foto Kalender

A5 Gepersonaliseerde Foto Kalender

A5 Foto Kalendar

Vanaf € 29,00

Gepersonaliseerde A5 kalenders die je kunt ontwerpen met je eigen foto's in ons sjabloon. Koop A5 foto kalenders die je kunt gebruiken voor in huis of als cadeau. Set van twee.

  • Klaar in 1 - 2 dagen

  • Bezorging Nederland: € 7,99

  • Betaal na bezorgingKortingen

  • 1 € 29,00
  • 2 € 22,00 Elk (Opslaan € 14,00)

Bedrukte Kalenders

  • Set van 2
  • Foto upload kalender met tekst
  • Ontwerp je A5 kalender online

Middelgrote Foto Kalenders - De Helft Van A4

Handige maat, helft van het gebruikelijke A4 formaat. Met bedrukbare A5 kalenders wordt je meteen vrolijk van het bijwerken van je planning, door de leuke foto's met herinneringen voor elke maand. Handige kalenders op cadeauformaat in sets van twee, ze krijgt korting als je er meer koopt. 

Bedrukte Foto Kalenders

Of je nu een A5 kalender cadeau wilt geven aan vrienden of familie, of hem voor jezelf maakt, we hebben bedrukte kalenders in veel verschillende ontwerpen en afbeeldingen, die je voor iedereen kunt aanpassen. Als je je eigen A5 kalenders bedrukt kun je zelf je foto's kiezen, en een preview bekijken voordat je hem koopt. Onze bedrukte A5 kalenders zijn super handig en erg populair, ze zijn van hoge kwaliteit en je kunt ze zakelijk of privé gebruiken. 

Maandelijkse & Jaarlijkse Kalenders

Wij hebben bedrukte kalenders met een maandelijkse en jaarlijkse indeling. Onze kalenders kunnen in elke maand beginnen en ze zijn snel klaar, met jouw eigen foto's en tekst. Koop een kalender die bij je past, voor je bedrijf of je winkel. Onze A5 kalenders zijn handig om per maand of jaar te plannen, voor thuis of zakelijk. Ze worden geleverd in sets van 2, zodat je ze beiden voor een ander doel kunt gebruiken tegen een geweldige prijs. 

Zakelijke Kalenders

Zakelijke kalenders zijn geweldig als promotiemateriaal, voor je medewerkers, en om je bedrijf te laten draaien. Met zakelijke kalenders weet je zeker dat je vergaderingen goed gepland worden. Niet alleen is het erg bevorderlijk voor je organisatie skills, maar zakelijke kalenders zijn ook perfect om je bedrijf te promoten. Geef deze commerciële kalenders cadeau aan je klanten of gebruik ze in je kantoor.

Kalenders voor je Bedrijf

Bedrijfskalenders zijn perfect om de beste momenten van het bedrijf te laten zien aan je klanten en bezoekers, of kies voor de leukste privé kiekjes. Laat je bedrijfskalender een persoonlijk en uitnodigend tintje toevoegen aan de eerste indruk op nieuwe klanten. Binnen het bedrijf zijn commerciële kalenders een handige herinnering aan belangrijke meetings en bedrijfsevenementen. Als je op zoek ben naar unieke bedrijfskalenders voor op kantoor kan ons inhouse design team je helpen om speciale zakelijke kalenders te ontwerpen. 

Koop Kalenders voor je Winkel

Kalenders voor in je winkel zijn perfecte promotiecadeaus voor je klanten. Je producten of diensten kunnen op 2 commerciële kalenders gedrukt worden om aan je klanten te laten zien. Laat bijvoorbeeld je beste maandelijkse aanbiedingen op kalenders drukken en hang ze ergens op waar al je klanten ze kunnen zien. Je kunt ook wandkalenders laten bedrukken om cadeau te doen aan je klanten. Geef ze aan je klanten na een bezoek, zodat ze je zeker in gedachte houden en zullen terugkomen.

Koop Kalenders met Foto's

Waar je de kalenders ook voor nodig hebt, op kantoor of thuis, je kunt ze bedrukken met foto's en ontwerpen voor elke maand van het jaar. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden zijn kalenders bedrukt met foto's een leuke manier om herinneringen op te halen of doelen te stellen voor de toekomst. Kalenders voor in huis helpen je je gezinsleven plannen, zakelijke kalenders zijn leuk om je medewerkers gemotiveerd te houden in hectische tijden. Koop kalenders met foto's voor je klanten om je bedrijfsimago te versterken.

Dit vind je misschien ook leuk: