Terug naar Site
Gepersonaliseerde Poef

Gepersonaliseerde Poef

Foto Poef Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 414,00

Relaxen met 'de voetjes omhoog' wordt nog leuker met jouw eigen gepersonaliseerde poef. De poefs worden op bestelling bedrukt met je favoriete f...

Lees Meer

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 29,50

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Bedrukte Poef

 • Vierkant of rond model poef
 • Brandveilige Velours Meubelstof
 • Brandveilige schuimvulling
 • Stevig, FSC-gecertificeerd berkenmultiplex
 • Ontwerp meerdere delen
 • Staat op 4 voetjes

Toon je favoriete herinneringen of afbeeldingen op een functionele, gepersonaliseerde poef.

De foto poef is een duurzaam zitmeubel, waar je elke dag opnieuw van zal genieten. Het is een fantastisch, veelzijdig item dat een mooi accent toevoegt aan elke ruimte. Laat een gepersonaliseerde poef bedrukken met kleuren die perfect bij het interieur passen of kies juist voor een opvallend ontwerp en creëer een fotocollage. Je kunt zowel een origineel item ontwerpen voor jezelf, als een bedrukte poef creëren als uniek housewarming-cadeau. Alle poefs worden op deskundige wijze handgemaakt op bestelling.
 • Verkrijgbaar in een rond of vierkant model
 • Bekleed met rijke Velours Meubelstof
 • Brandveilige stof en vulling
 • Duurzaam en stevig
 • Personaliseer 5 delen van de vierkante poef
 • Personaliseer 2 delen van de ronde poef
 • FSC-gecertificeerd berkenmultiplex
 • Vierkant model: 40 cm x 40 cm (hoogte incl. voetjes)
 • Rond model: 42 cm (hoogte incl. voetjes) x 40 cm diameter
 • Gewicht ca. 6 kg

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Hoe komt je gepersonaliseerde poef eruit te zien?

We zijn gek op onze Chichi Velours Meubelstof en we weten zeker dat jij dit ook zal zijn! De korte pool van het materiaal is zacht en heeft een lichte glans die je foto's laat stralen. De stof voldoet aan de 30k Martinedale test, die de slijtvastheid van de stof aangeeft. Dit houdt in dat Chichi Velours een superduurzame stof is die niet snel slijt. De foto poef wordt voorzien van vier vilten voetjes, waardoor deze ongeveer 0,5 cm van de grond afstaat. De meubelstof bedekt ongeveer 3 cm van de randen van de onderkant. De rest van de basis wordt bedekt met een zwarte voeringstof.

Toon je foto's op unieke wijze

Gebruik de gepersonaliseerde poef als uniek canvas voor het tonen van je favoriete foto's of afbeeldingen. Het vierkante model bestaat uit vijf delen die je afzonderlijk van elkaar kunt personaliseren. Zo heb je genoeg ruimte om de poef te bedekken met foto's van het hele gezin. De ronde poef is een mooi accessoire dat in elke ruimte past en bevat twee bedrukbare delen. De originele interieuritems zijn tevens ideaal om snel een extra zitplaats te creëren.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Met de hand vervaardigd

Voordat jij je gepersonaliseerde poef ontvangt, gaat er een heel proces aan vooraf. Onze vakmensen bouwen een beukenhouten frame, dat als stabiele constructie voor de poef dient. Hierop wordt een laag brandveilige schuimvulling geplaatst, die uiteindelijk de zachte ondergrond vormt voor jouw voeten of billen. Ondertussen worden je designs op de velours bekledingsstof gedrukt, door onze deskundige printtechnici. Ze maken gebruik van een toonaangevende sublimatietechniek die zorgt dat de inkten tot diep in het materiaal doordringen. Dit levert een prachtige print op en je foto's worden op levendige wijze gereproduceerd. Nadat de poef met het bedrukte velours is bekleed, wordt het item voorzien van de vier vilten voetjes en is het klaar om jouw kant op te komen.

Volledig naar wens

Je kunt je gepersonaliseerde poef precies ontwerpen zoals jij dit wil. Upload designs, patronen, foto's en teksten en maak een item dat ongetwijfeld een uniek accent toevoegt aan je interieur.

Komt jouw nieuwe foto poef in de woonkamer te staan? Kies dan voor kleuren die perfect passen bij de huidige inrichting. Gebruik de poef als bijzettafeltje of geniet languit van je favoriete serie en plaats je voeten op een wel heel originele voetensteun.

Laat een poef bedrukken met foto's in pasteltinten en creëer het perfecte accessoire voor een baby- of kinderkamer. Kies voor een ontwerp in een bepaald thema, dat perfect aansluit bij de belevingswereld van het kind. Denk bijvoorbeeld aan een ontwerp met zijn/haar favoriete dieren of animatiefiguren.

Houd er rekening mee dat de patronen bij de naden niet precies op elkaar aansluiten. We raden dan ook aan om te kiezen voor verschillende motieven en foto's. Ook kun je kiezen voor een poef met een abstract ontwerp, wat een een prachtige manier is om een stijlvol accent aan een kamer toe te voegen.

Trending:

Recentelijk Bekeken