Gepersonaliseerd Brillenhoesje

Foto Brillendoosje

Vanaf € 32,00

Als je graag een statement wilt maken is onze Gepersonaliseerde Brillenhoes echt iets voor jou. Bescherm je bril en zorg dat je er stijlvol uitziet. Ze zijn gemaakt van stevig plastic en je kunt ze open en dicht klikken, de binnenkant is met zachte stof bekleed en je krijgt er een microvezeldoekje bij, dat je ook kunt personaliseren. Dit aangepaste foto hoesje voor je bril is perfect voor de meeste maten (zonne)brillen.

  • Klaar in 7 dagen

  • Bezorging Nederland: € 7,50

  • Betaal na bezorging

Gepersonaliseerd Brillendoosje

  • Ontwerp je eigen brillenhoesje
  • Gemaakt van barstbestendig plastic
  • Volledig bedrukt hard hoesje
  • Met Microvezel doekje
  • Met de hand in elkaar gezet

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

  • Afvegen
  • Niet Weken
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Reviews voor Brillendoosje

Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 5 klantbeoordelingen star star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Brillendoosjebekijk alle

Productinformatie voor het Gepersonaliseerde Brillenhoesje

Ons gepersonaliseerde brillendoosje is gemaakt van stevig, barstbestendig plastic, zo blijft jouw bril beschermd en valt hij lekker op. Het brillenhoesje is strak en glad, met een elegant gebogen ontwerp en een universele vorm, zodat de meeste brillen erin passen. Je kunt hem dicht klikken en hij is gevoerd met een zachte stof om je bril extra te beschermen tegen stoten en vallen. Ontwerp je eigen brillendoos en zelfs het bijpassende microvezeldoekje.

De afmetingen van het brillenhoesje zijn: 18cm lang x 7cm hoog x 4cm diep, dus ze passen perfect in je jaszak, handtas, koffer, schooltas of zelfs in een clutch. Ons gepersonaliseerde brillenhoesje wordt door ons zelf in elkaar gezet. Wij drukken op het hoesje, om er zeker van te zijn dat je ontwerp het gehele product bedekt.

Let op: de kleine ruimte tussen de voering en de behuizing is nodig, dus probeer dan niet om de voering weg te trekken en te denken dat het afschilt. Deze ruimte zorgt ervoor dat de voering niet te strak is voor het openen en sluiten van de behuizing, waardoor het mogelijk is om volledig weg te komen.

Hoe Bedrukken Jullie Mijn Gepersonaliseerde Brillendoosje?

Jouw print komt niet alleen boven en onderop het brillenhoesje; bij Bags of Love bedrukken we jouw ontwerp op het gehele hoesje, je krijgt dus een gepersonaliseerd brillenhoesje met een all-over print. We gebruiken een speciale 3D druktechniek om beide zijden van jouw brillendoosje te bedrukken. Jij kunt beide zijden ontwerpen en wij zorgen ervoor dat de print om de randen loopt, voor een foutlozen en doorlopende print. Dit betekent dat elk gedeelte van jouw gave brillendoosje kan worden aangepast.

Hoe Komt Mijn Gepersonaliseerde Harde Brillenhoesje Eruit Te Zien?

Jouw brillendoosje zal er geweldig uitzien. Onze scherpe afdruktechnieken zorgen dat je ontwerp mooi om de zijkanten van je Gepersonaliseerde Brillendoosje loopt. Wij drukken jouw ontwerp in het materiaal van het hoesje, zodat je print er scherp uitziet en niet zal vervagen. Wij hebben er zoveel vertrouwen in dat jij je gepersonaliseerde brillenhoesje ook mooi vindt dat we er 2 jaar garantie op geven.

Hebben Jullie Ontwerp Tips?

Het hoesje heeft twee bedrukbare gedeeltes, de boven,- en de onderkant. Wij bedrukken elk gedeelte apart, voordat we het product met de hand in elkaar zetten. Hou er, bij het uploaden van je ontwerp, rekening mee dat het ontwerp om de randen van het hoesje loopt, dus afbeeldingen aan de rand zullen licht vervormen. We raden je aan om als je foto's of een logo gebruikt deze in het midden van het hoesje te plaatsen, zodat ze niet vervormen.


Gepersonaliseerde Brillenhoesjes Zijn Een Geweldig Cadeau

Als je het brillenhoesje als cadeau ontwerpt kun je het extra bijzonder maken voor de ontvanger. Als je een brillendoosje ontwerpt voor opa of oma kun je er een foto van de kinderen of kleinkinderen opzetten, met een tekst zoals 'Oma's Bril'. Als je een brillendoosje voor je kind ontwerp hoeft hij zich niet meer te schamen voor zijn bril; kies voor zijn favo artiest of cartoon, en vergeet de naam niet, zodat je kind zijn bril niet kwijtraakt. Dit hoesje zorgt er ook voor dat de bril veilig blijft in de schooltas.

Ben of ken jij iemand die zijn bril altijd kwijt is? Als jij altijd op zoek bent naar je bril zorgt dit Gepersonaliseerde Brillendoosje dat je hem vanaf nu wat makkelijker kunt vinden. Zorg voor een opvallend ontwerp, zodat jij je bril altijd kunt vinden, waar je hem ook laat slingeren. Ons Stevige Gepersonaliseerde Brillendoosje is perfect voor de meeste brillen.


Wist Je Dat...

Dit aangepaste brillenhoesje kun je niet alleen gebruiken voor je gewone bril, maar hij is ook perfect voor zonnebrillen. Een Gepersonaliseerd Brillendoosje is ook perfect om je zonnebril te beschermen, of je hem nu in je koffer of in je handtas bewaart. Onze Gepersonaliseerde Zonnebril past perfect in dit hoesje, dus waarom maar je niet zo'n volledig aangepaste set, om er cool uit te zien in elk weertype?

Dit vind je misschien ook leuk: